- 17 Haziran 2017
- 1.399
- 786
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
Yine hamile kalamadım .. yine boş umutlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim valla bende kahroldum yine olmadi. Artik bu sekilde yasayacagim verirse Allah bakarim pamuk gibi. Kiz 20 aydir kendimi paralamaktan bıktım. Inan mutlu olacağım gunleri golgeledi bazen mutsuzlugum. Ne gerek var?su cumanin yuzu suyu hurmetine artik kahroluorum. her ay bu defa oalacak die umitlenmekten biktim. allah imtihanimizi azaltsin
Yine hamile kalamadım .. yine boş umutlar..
Yani aslında sebep yok gibi. 1 kimyasal gebelik geçirdim 1 sene önce.sonra troidin yüksek cıktı onu düşürmek için ilaç falan başladık 3 4 ay korunduk. Şimdi 6 7 aydır olmuyor bir türlü. Klomen başladık bu ay adete 8 gün var ama benim hiç belirti yok eminim bu ayda olmayacak. Insanlar takma düşünme diyor ama öyle olmuyor işte dr.a gidiyorsun dr ilaç veriyor sonra yumurta kontrolleri ilişki günleri veriyor nasıl aklından çıkaracaksın ki ilişki günleri bile dr söylüyor ona göre yapılıyor. Etrafında insanlar nekadar tembelsiniz bilmem ne hadi artık çocuk yapın v.s bi bıkmadılar. Çok sınır oluyorum artık birinin hamile haberi duyuluyor konu bana geliyor Hadi artık sıra sizde falan ama insanlar hiç düşünmüyor belki bi sorun var belki allah korusun kisirim veya eşimde problem var olmuyor hiç düşünmeden konuşuyorlar. Istiyoruz ama tutmuyor diyemiyoruzki hayırlısı kısmet deyip gecistiriyorum. Eşimin kuzenin eşi hamile kaldı bu ay herkes bize başladı siz tembelsiniz falan diye koca koca insanlar diye kıramıyorum da ama çok sınır oluyorum valla.Merhaba hanımlar malesef benimde henü olmadı sizlerin neden olmuyo ne kadar zamandırAllah hepimize nasib etsin hayırlısıyla
İşte bu teslimiyet noktasından sonra nasip ediyor Allah. Bende 11 ayın sonunda artık nasip olur olur olmaz olmaz dediğim ay hamile kalmıştım. Hakkınızda hayırlısı olsun inş.Canim valla bende kahroldum yine olmadi. Artik bu sekilde yasayacagim verirse Allah bakarim pamuk gibi. Kiz 20 aydir kendimi paralamaktan bıktım. Inan mutlu olacağım gunleri golgeledi bazen mutsuzlugum. Ne gerek var?
Artik kendim icin diyorum ki takmak yok. Sizinle burda konusa konusa rahatliyorum bi gun bende vericem o haberi inanıyorum da. Ama o zamana kadar harcayacak 1 mutsuz günü bile istemiyorum..
aynen cnm artik kendimi eksikli hissetmekten cok yoruldum. skldim. her ay yeni umur sonra tekrar husranCanim valla bende kahroldum yine olmadi. Artik bu sekilde yasayacagim verirse Allah bakarim pamuk gibi. Kiz 20 aydir kendimi paralamaktan bıktım. Inan mutlu olacağım gunleri golgeledi bazen mutsuzlugum. Ne gerek var?
Artik kendim icin diyorum ki takmak yok. Sizinle burda konusa konusa rahatliyorum bi gun bende vericem o haberi inanıyorum da. Ama o zamana kadar harcayacak 1 mutsuz günü bile istemiyorum..
Bende oyleydim hala biraz yanar icim kendime. Bi gun adet olunca günü mutsuz kötü suskun gecirdim. Yıkılmış gibi sanki. Esim dedi ki ben seni boyle istemiyorum. Olmasin cocugumuz olmayabilir. Ben evlendiğim karimla ömrüm yettikce yaşayacağım bebek olmasa da sorun degil. Hayati yillarca zehir edip geri donememek var. Seninle geçirdiğim zamani boyle gecirmicem olmuyorsa olmuyor. Gezeriz yeriz iceriz mutlulugu yasariz dunyamin sonu sensiz olmak cocuksuz olmak degil dedi. Hic unutmadim. Simdi iyilesiyorum bende artik duzeliyorum. Hak veriyorum ona. Lutfen umutsuz olmayalim ama olmuyorsa bile mutluluk kaybolmasin basarmamiz gereken şey oarkadaşlar ben Klomen bile başlayamıyorum. her ay kist oluyor. başlayamıyorum.beni düşünün birde.ama ne yapayım.dünyanın merkezinebunu koyup yaşamak istemiyorum ben çok yıprandım. her hamilelekik haberlerinde başkaları adına hem çok seviniyorum hemde kendi adıma içim yanıyor ama elden ne gelir. ya vekil dedim
Ben evde bebek lafını çamıyorum artık eşim kızıyor kafama çok takıyorum diye şimdi kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum yabancı diziler izliyorum kitap okuyorum. Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah kafaya taktıkça olmadığına inanıyorum ben de... Akışına bırakalım hep beraberBence zaman bırakın. Kafaya taktıkça, içten içe neden olmuyor diye düşündükçe daha da negatif sonuçlar doğuyor.
Seni çok iyi anlıyorum canım bende 15 aydır uğraşıyorum. Ve dediğin gibi benimde etrafımda gebe dolu ve çokta seviniyorum onlar adına en yakın üç arkadasım hamile söylüyorum yatıp kalkıp şükredin Allah'a diye. Benimde bi sene boyunca olmayınca tüm tahlillerimi yaptırdım 25 yasıma girmek üzereyim fsh ve amh sonuçlarım yasıma göre kötü çıktı. Ama bi yandanda adet iken yapılan muayenede doktorum yumurtalıklar çok güzel dedi sol taraf çok güzel sağ taraf biraz zayıf dedi klomen kullandım günde bir bes gün bu sefer de gittim doktora inanılmaz iyi sonuç vermiiş beklemiyodum dedi ve çoğul gebelik riski olduğu için ilişkiyi bile yasakladı hatta ilaçla oluşan o yumurtaları küçülttük ama bana dediki demekki tedaviye cevap vericeksin dedi bende inanıyorum bi gün olacağına ama ne zaman olacağını bilmemek sorun zaten. Şimdi bu ay iğneli yumurta büyütme yapıcaz daha kontrollü oluyomus klomene göre o yüzden heycanla bir kez daha bekliyorum. Bence olumlu sonuc alıcaksın en yakın zamanda inşaAllah klomenle de genelde ilkinde olmasada kalınıyprmuş hamile Rabbim nasib etsin hayırlısıyla inşaAllah sanada hepimizeYani aslında sebep yok gibi. 1 kimyasal gebelik geçirdim 1 sene önce.sonra troidin yüksek cıktı onu düşürmek için ilaç falan başladık 3 4 ay korunduk. Şimdi 6 7 aydır olmuyor bir türlü. Klomen başladık bu ay adete 8 gün var ama benim hiç belirti yok eminim bu ayda olmayacak. Insanlar takma düşünme diyor ama öyle olmuyor işte dr.a gidiyorsun dr ilaç veriyor sonra yumurta kontrolleri ilişki günleri veriyor nasıl aklından çıkaracaksın ki ilişki günleri bile dr söylüyor ona göre yapılıyor. Etrafında insanlar nekadar tembelsiniz bilmem ne hadi artık çocuk yapın v.s bi bıkmadılar. Çok sınır oluyorum artık birinin hamile haberi duyuluyor konu bana geliyor Hadi artık sıra sizde falan ama insanlar hiç düşünmüyor belki bi sorun var belki allah korusun kisirim veya eşimde problem var olmuyor hiç düşünmeden konuşuyorlar. Istiyoruz ama tutmuyor diyemiyoruzki hayırlısı kısmet deyip gecistiriyorum. Eşimin kuzenin eşi hamile kaldı bu ay herkes bize başladı siz tembelsiniz falan diye koca koca insanlar diye kıramıyorum da ama çok sınır oluyorum valla.
Çok haklısınız. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin herkesin ayrı bi sebepten işte bi zamanı var ne yapsakta o zamanda olacak. Bir seneyi geçtimiarkadaşlar ben Klomen bile başlayamıyorum. her ay kist oluyor. başlayamıyorum.beni düşünün birde.ama ne yapayım.dünyanın merkezinebunu koyup yaşamak istemiyorum ben çok yıprandım. her hamilelekik haberlerinde başkaları adına hem çok seviniyorum hemde kendi adıma içim yanıyor ama elden ne gelir. ya vekil dedim