bu ayda olmadı ağustosta anne olmak ümidiyle:(

esos_8884

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
2
0
6
Tekirdağ
Beklemek çok zor. aslında stres yapmamız gerekiyor ama o da elde değil. Burdan birbirimize destek olalım, moralimizi yüksek tutalım hayırlısı ile birbirimize güzel haberler veriririz inşallahh...

Son düzenleme:
4 ay önce benimde düşüğüm oldu. 2 aydır korunmuyoruz bende sabırsızla bekliyorum Allahım isteyen herkese versin inşallah. kollarımızı boş bırakmasın. amin

merhaba ben kadınlar kulübüne yeni katıldım yaklaşık olarak bizde 5 aydır bebek istiyoruz bnde hep bir ay snrasının ümidiyleyim siz ne zamandır bekliyorsunuz ??

4 ay önce benimde düşüğüm oldu. 2 aydır korunmuyoruz bende sabırsızla bekliyorum Allahım isteyen herkese versin inşallah. kollarımızı boş bırakmasın. amin

merhaba benimde 4 ay önce düşüğüm oldu kürtaj oldum bebiş çok istiyoruz henüz olmadı ovulasyon testlerinide deniyorum yıne olmuyor hayırlısıyla inşlallah bu ay hepimizin yüzü güler

merhaba benimde 4 ay önce düşüğüm oldu kürtaj oldum bebiş çok istiyoruz henüz olmadı ovulasyon testlerinide deniyorum yıne olmuyor hayırlısıyla inşlallah bu ay hepimizin yüzü güler:d

bende mayıs 15'de 5,5 aylık bebeğimi kaybettim doktor 2 ay korun dedi sonra dene dedi.
Bu ay deniycem ama ben o adet günü hesaplamalarını bilmiyorum. 24 temmuz son adet günüm ondan önce 24 haziran bilen varsa bana bir yardımcı olsun.
Allahım inşallah bu ay bekleyen herkes hamile kalır ve sağlıklı çoçukları olur.

canm merhaba senin ovulasyon haftasındasın bu haftayı çok iyi değerlendir ayrıca tam yumurtlama gununu istiyorsan eczaneden test al sen bu hafta yı iyi değerlendir inş hadı hayırlısı

canm merhaba senin ovulasyon haftasındasın bu haftayı çok iyi değerlendir ayrıca tam yumurtlama gununu istiyorsan eczaneden test al sen bu hafta yı iyi değerlendir:d inş hadı hayırlısı

teşekkürederim ama birşey sorucam .
Bu nasıl bir test ve fiyatı nedir acaba.

Yaşım 37 olduğu için çok geç kaldığımı düşünüyorum.

O yüzden panik yapmaya başladım.

teşekkürederim ama birşey sorucam .
Bu nasıl bir test ve fiyatı nedir acaba.

Yaşım 37 olduğu için çok geç kaldığımı düşünüyorum.

O yüzden panik yapmaya başladım.

eczanelerde paket halınde satılıyor 5 günlük lh testı 25 ile 30 lira arası.
eğer ki internetten getirtirsen 25veya 30 günlük adet testi 30 liraya alabilirsin. ben gitti g... sitesinden aldım 30 lira ya hergün idrar testiyle çift çizgi görürsen ki ikinci çizginin en koyu oldugu gün yumurtlama günün ben henuz yakalayamadım çift koyu çizgiyi. ama senin muhtemelen bu hafta perşembe cuma cumartesı yumurtlama gunlerınden biri ... yinede belli olmaz işte bu nedenle bu testlerle kesinleşir o gününü değerlendirmiş olursun. ama araya bayramdan dolayı yetişirmi bilmiyorum internettten getirtsen ..en iyisi eczaneden alman garanti olur....

Merhaba arkidişler:)
Benimde bir seneyi geçti. Her ay olduğu gibi bu ay da ümitle bekliyorum.
İnşallah bu ay olur hayırlısıyla hepimizin, mutlu haberler alırız inşallah ağustos ayı bitmeden:)

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
canım burdan hesaplayabilirsin eğer adetlerin duzenliyse

merhaba arkidişler:)
benimde bir seneyi geçti. Her ay olduğu gibi bu ay da ümitle bekliyorum.
Inşallah bu ay olur hayırlısıyla hepimizin, mutlu haberler alırız inşallah ağustos ayı bitmeden:)

bizde 1 senedir istiyoruz olmuyo canım aynen bu ayda sabırsızlıkla bekliyorum... Ama her ay adet görüyorum ve aynı şeyleri baştan yaşıyorum. Delircem valla :) sende bi sorun falan var mı canım..

Ben de polip var iki tane aldırmaya korkuyorum. Eşimde ise sayı ve hızda problem var. İlaç kullanıyor. Hayırlısı brkliyoruz şimdilik. Sizde durum nasıl umarım bir sıkıntı yoktur.

Ben de polip var iki tane aldırmaya korkuyorum. Eşimde ise sayı ve hızda problem var. İlaç kullanıyor. Hayırlısı brkliyoruz şimdilik. Sizde durum nasıl umarım bir sıkıntı yoktur.

bende yara ve tekrarlayan iltahap var.. yaktırmaya korkuyorum bende senin gibi :)
çocuğu olmayanlara da önermiyolar. yaktırmassamda iltahap sürekli tekrarlıyo.. şimdi yine ilaç içiyorumfitil falan. bu ay adetin 3.günü gel tedaviye başlayalım dedi doktorum. ne olcak bilmem klomen vercek sanırım. bazen çok hissediyorum kendimi. neden bu kadar takıntı yapıyorum onu da bilmiyorum kısır değiliz sonucta Allah nasip ederse bi şekilde olur ama gelde anlat işte.. yaş kaç senin bu arada.? bide benm eşimin de hareketlilik oranı düşük biraz hiç bi ilaç ta içmiyo ama olmasına engel bi durum yokmuş galiba..

Tatlım ben 30 yaşındayım. Aslında seval hanım ile görüştüm ama içimden tedavi olmak hiç gelmiyor. Az sabretsem sanki zaten olacak gibi geliyor.

Arkadaşlar bütün tedavileri yaptırdıktan sonra deneyin bence.Bende 5 ay hamile kalamadım.Ama korunduktan sonra 4 5 ay olmaması normalmiş,çok endişelenmiştim bende.Ama tedavileri ihmal etmeyin bence.

merhaba arkadaşlar...
benimde 8 aydır olmuyor.4,5 yıl doğum kontrol hapı kullandım.doktor onun etkisi değildir.1 yıla kadar normal dedi.biçok kan tahlili yaptı.kan değerlerinde bi sıkıntı yok dedi ama ben endişeleniyorum tabi.panik olmakta iyi değil ama elde değil.bu hafta başka doktordan randevu aldım bi de ona gidicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…