Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 ay önce benimde düşüğüm oldu. 2 aydır korunmuyoruz bende sabırsızla bekliyorum Allahım isteyen herkese versin inşallah. kollarımızı boş bırakmasın. amin
merhaba benimde 4 ay önce düşüğüm oldu kürtaj oldum bebiş çok istiyoruz henüz olmadı ovulasyon testlerinide deniyorum yıne olmuyor hayırlısıyla inşlallah bu ay hepimizin yüzü güler:d
bende mayıs 15'de 5,5 aylık bebeğimi kaybettim doktor 2 ay korun dedi sonra dene dedi.
Bu ay deniycem ama ben o adet günü hesaplamalarını bilmiyorum. 24 temmuz son adet günüm ondan önce 24 haziran bilen varsa bana bir yardımcı olsun.
Allahım inşallah bu ay bekleyen herkes hamile kalır ve sağlıklı çoçukları olur.
canm merhaba senin ovulasyon haftasındasın bu haftayı çok iyi değerlendir ayrıca tam yumurtlama gununu istiyorsan eczaneden test al sen bu hafta yı iyi değerlendir:d inş hadı hayırlısı
teşekkürederim ama birşey sorucam .
Bu nasıl bir test ve fiyatı nedir acaba.
Yaşım 37 olduğu için çok geç kaldığımı düşünüyorum.
O yüzden panik yapmaya başladım.
bende mayıs 15'de 5,5 aylık bebeğimi kaybettim doktor 2 ay korun dedi sonra dene dedi.
Bu ay deniycem ama ben o adet günü hesaplamalarını bilmiyorum. 24 temmuz son adet günüm ondan önce 24 haziran bilen varsa bana bir yardımcı olsun.
Allahım inşallah bu ay bekleyen herkes hamile kalır ve sağlıklı çoçukları olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama
canım burdan hesaplayabilirsin eğer adetlerin duzenliyse
merhaba arkidişler:)
benimde bir seneyi geçti. Her ay olduğu gibi bu ay da ümitle bekliyorum.
Inşallah bu ay olur hayırlısıyla hepimizin, mutlu haberler alırız inşallah ağustos ayı bitmeden:)
Ben de polip var iki tane aldırmaya korkuyorum. Eşimde ise sayı ve hızda problem var. İlaç kullanıyor. Hayırlısı brkliyoruz şimdilik. Sizde durum nasıl umarım bir sıkıntı yoktur.