• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ayda bebek yok stres en büyük düşmanımız diyenler buraya...

bende sızler gıbıyım kıslar.tam olarak herşey anlattığınız gıbı.stresı bırak demek kolay gelıyor ınsana.nasıl olacak onu soylesınler bızlere .bızde onu yapalım.rabbım herkesın yuzunu guldurur ınşallah!AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN....

cnm bence eğer sabredebilirsen ben tedavini ol öyle hamile kal derim.bende de miyom varmış bilmiyodum bebek istediğimiz için korunmuyoduk.adetim düzensizleştiği için dr gittim o zaman öğrendim.dr tedavi için adet günümü beklememizi önerdi.zaten gittiğimde hamileymişim günüm geçince öğrendim.allaha şükür bi problem yaşamadım.sağlıklı bi hamilelik geçirdim.doğumdan sonra dr çağırmıştı.ancak fırsat bulup 2 seneden önce gidemedim.mağlum bebek olunca!gittiğim de ise kendiliğinden küçüldüğünü ve tedaviye gerek kalmadığını öğrendim çok şükür.2. kez anne olmak istedim.oğlum 3 yaşını bitirdi.bu kez hiç bi rahatsızlığım olmadığı halde 10 haftalık bebeğimi düşürdüm.yani gönlün nasıl istiyosa sen öyle yap.neyin ne olacağı belli olmuyo çünkü

Ben her adetten sonra o kadar çok umutlanıyorum ki günler geçmek bilmiyor. Sürekli aklım yumurtlama günümde, başka hiç bir şey düşünemez oluyorum. Bütün gün masamda bana bakan masa takvimimi işaretliyor, her gün tekrar tekrar tahmini yumurtlama günüme denk gelen günü bulmak için sayıyorum. Kendimi dinliyor ağrım sancım var mı, acaba yumurtlamışmıyım diye meraklanıyorum. Yumurtladığımı düşündüğüm günlerde de acaba kaçırdım mı diye endişe ediyorum. Sonra bitmek bilmeyen günlerin ikinci bölümü başlıyor. Adet günüme yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Aklımdan 1 an çıkmıyor... Acaba hamile miyim? İdrar testinde ne zaman çıkar ki acaba? Yaptırsam mı? Kan testi kesin doğru yanıtı verir. Acaba bu kramp yerleşme nedeniyle mi? Sorular Sorular... Günler geçmek bilmiyor. Sonunda dayanamıyorsun ve idrar testi yapıyorsun, daha adetine var. Eyvah ikinci çizgi yok... Dikkatli bak belki siliktir, görmüyorsundur, gözlerin şaşı oluyor... Hayır yok. Ama hemen üzülmüyorum. Zaten daha erken. Aradan 1 gün daha geçiyor ve dayanamayıp kan testi yaptırıyorsun. İçinden gelen " hamile olabilirsin" sesi seni kemiriyor. Tahlil sonucunun çıkacağı saate kadar beklemek başka bir ölüm. Zaman duruyor, saniyeler akmıyor... Sonuç negatif. Aman allah bu ay da olmadı. Ama neden? nerde hata yaptım...Ertesi sabah adet oluveriyorsun... Umutlar ertesi aya kalıyor. Bir stres yumağı daha... Acaba nerde hata yapıyorum... Bu kadar stres yapmak başta yumurtlama fonksiyonlarımızı, eşimizle ilişkilerimizi herşeyimizi etkiliyor... En büyük düşman stres diyenler ama yinede kafaya takmadan edemeyenlerdenseniz buraya...

slm cnm yaaaaaaaaa başka bir insan benim yaşadıklarrımı ve duygularımı ancak bu kadar açık anlatabilirdi. aynıııı bennnnnnnn :CüvCüv: şu stres denen şey neden hamile kalmayı kolaylaştırmıyor da zorlaştırıyor hala anlamış diilim Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

gercekten la gatta süper tarif etmiş hislerimize tercüman olmuş teşekkür ediyorum
allah kimsenin kucagını boş bırakmasın en öenliside hayırlı evlatlar versin inşallah

aynı şeyleri ben de yaşıyorum kılar yalnız olmadığımı şimdi gördüm.bu gene ovulasyon testi bile aldım.düşünmicem diyorum ama elde değil.insan beynine söz geçiremiyor.

Ben her adetten sonra o kadar çok umutlanıyorum ki günler geçmek bilmiyor. Sürekli aklım yumurtlama günümde, başka hiç bir şey düşünemez oluyorum. Bütün gün masamda bana bakan masa takvimimi işaretliyor, her gün tekrar tekrar tahmini yumurtlama günüme denk gelen günü bulmak için sayıyorum. Kendimi dinliyor ağrım sancım var mı, acaba yumurtlamışmıyım diye meraklanıyorum. Yumurtladığımı düşündüğüm günlerde de acaba kaçırdım mı diye endişe ediyorum. Sonra bitmek bilmeyen günlerin ikinci bölümü başlıyor. Adet günüme yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Aklımdan 1 an çıkmıyor... Acaba hamile miyim? İdrar testinde ne zaman çıkar ki acaba? Yaptırsam mı? Kan testi kesin doğru yanıtı verir. Acaba bu kramp yerleşme nedeniyle mi? Sorular Sorular... Günler geçmek bilmiyor. Sonunda dayanamıyorsun ve idrar testi yapıyorsun, daha adetine var. Eyvah ikinci çizgi yok... Dikkatli bak belki siliktir, görmüyorsundur, gözlerin şaşı oluyor... Hayır yok. Ama hemen üzülmüyorum. Zaten daha erken. Aradan 1 gün daha geçiyor ve dayanamayıp kan testi yaptırıyorsun. İçinden gelen " hamile olabilirsin" sesi seni kemiriyor. Tahlil sonucunun çıkacağı saate kadar beklemek başka bir ölüm. Zaman duruyor, saniyeler akmıyor... Sonuç negatif. Aman allah bu ay da olmadı. Ama neden? nerde hata yaptım...Ertesi sabah adet oluveriyorsun... Umutlar ertesi aya kalıyor. Bir stres yumağı daha... Acaba nerde hata yapıyorum... Bu kadar stres yapmak başta yumurtlama fonksiyonlarımızı, eşimizle ilişkilerimizi herşeyimizi etkiliyor... En büyük düşman stres diyenler ama yinede kafaya takmadan edemeyenlerdenseniz buraya...

haklisiın canım bende aynı şekildeyim.çok etkiliyor hormonları stres.ne yapçaz nasıl başka çıkçaz bilmiyorum.bunun yolunu bilen arkadaşlar varsa lütfen bizede bildirsinler.benim hiç bir problemim yok tüm testlerimi oldum kontrollerden geçtim yok ama olmuyor işte .eşimin sperm sayısı sadece 23 milyon çıktı dr az buldu.bunun dışında bi problem yok ama strese bağlıyorum bende .Allah hepimizin yardımcısı olsun

bendede aynı dertten var takma diolar 2 senedir nasıl takmayım ya
heray aynı şeyi tekarar yaşıyorum ve inanın bunu engelleyemiyorum kendimi işe yaramaz gibi hissetmeye başladım doktor bişey yok dio bekleyin diyo ama yok yok yok ve işin komiği artık adetlerimde bozuldu geç adet oluyorum ya bu senelerce doğum konturol hapı kullanıp sonra düşünüyoruz deyip 2 ay içinde hamile kalanlar onların hiçmi derdi yok neolur bu sitresten kurtulmanın yollarını bilen varsa yardım etsin çünkü ben arık kafayı yemeye başladım herhalde

slm kızlar bende de aynı dertten var.artık kafayı yemek üzereyim diye düşünür hale geldim.14 aylık evliyiz.ama 5 aydır bekliyoruz.artık kendimi dinler hale geldim.a daha önce şuram agrımıyodu yok daha önce buram böyle degildi kesin tuttu bu ay daha adet günüme günler varken aldıgım testlerin haddi hesabı yok eczaneler tanıyo artık.geçen sene ramazan bayramından sonra dr a gittiğimde basit endimetrum çıkmıştı ilaç tedavisi filan oldu 3 ay daha sonra başkka bir dr a gittim nisanda normal dedi iyileşme göstermiş dedi. bir problem yoksa stresten başka bişey kalmıyo ama stres yapmadanda olmuyo.her gören hadi artık yapın bir tane gezdiğiniz yeter diyo sanki biz istemiyoz.hadi gelde stres yapma.ay iyi ki konuyu açmışsın cnm içimi döktüm valla.

slm kızlar.ben internette okumuştum.sizlerle paylaşmak istiyorum belki işinize yarar.hamile kalmayı kolaylaştırmak için taze fasülyeyi sofradan eksik etmemek gerekiyomuş.birde ilişkiye girmeden 1 saat önce eşinizin sert kahve içmesi gerekiyomoş.umarım faydası olur.Allah isteyen herkesi hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi eder inşallah.

her ayyyyyy......yumurtlama günü......tuttu galibalarr......sonra test alıyosun veee tek çizgi..senağlama...umutlar bi sonraki aya.....nasıl takmıcaksınki etrafında hamilemisin...niye bebek yapmıyosunuz....bi sorun mu varrr...doktora gittinizmi....eşindemi sendemi sorun....sorular :kızgın:sorular sorular...kafayı yicek vaziyete geliyosun...bayramda memlekete gitcez inanın hiçç ama hiç gitmek istemiyorum....çok zor bir durum allah hepimize sabır versin.....inşallah şu mübarek ayın yüzüsuyu hürmetine dileklerimiz olur ..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.inşallah hayırlısıyla bu ay hamiş kalırız arkadaşlar....:CüvCüv::emir_bebek:

bir kadinin gonlune dustu mu bebek aski, kim ne dese ne yapsa bos! once her ay diyorumki, bozma morelini onumuzdeki ay belki de; bak bir yila yaklastin artik gelecektir bebek; sonra bir suphe dusuyor icime "ya hic gelmezse"!!!!!!!!!!!
sirf bunu anlamaktan korktugum icin, birak denemeyi uzun sure ara ver diyorum ama daha bunu demisken ovulasyon gunlerim, gelecek adet tarihim coktan her seyi planlamisim kafamdan!!!!!!!!!
regleme 6 gun kaldi, kistan bu yana agustos denemesinde hamile kalacagimi hissetmistim. sanirim bu ayla geri donulmez bir bunalima girecegim. umarim bu hasreti daha fazla cekmeyiz, umarim Allah icine bu aski dusurdugu herkesi kisa zamanda sevindirir.

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım ismim derya
bende hamile kalmak için uğraş verenlerdenim, 1,5 yıllık evliyim 24 yaşındayım kızlığımdan beri adet düzensizliği ve kistlerle uğraştım sürekli doğum kontrol hapları kullandım kistlerim geçti tekrarladı,evlenince ilişkide acıyla doktora gittim doktorum yara olduğunu ve yakılması gerektiğini söyledi yaramı 6 ay önce yaktırdım. 2 ay doğal yolla korundum.4 ay önce korunmayı bıraktık bebiş olmadı tabii bu arada adetlerim hep düzensizdi 2 ay da bir adet oldum 2 hafta önce başka bir doktora durumu anlattım doktorum yumurtalıklarımı güçlendirmemizi yavaş çalıştığını söyledi ve menogon iğne verdi 1+1 olarak her sabah vuruluyorum haftada 2 defa doktoruma kontrole gidiyorum. en son pazartesi günü doktorum biraz yavaş hala ama güçlenecek inşallah dedi,toplam 25 tane iğnem var. onlar bitince pregny vuracakmış.içim çok sıkılıyor eğer hamile kalamazsam rahim filmi çekeriz dedi doktorum.sanki bu dünyada tek benim başıma gelmiş bu sorunlar diye düşünüyorum bu siteyi bulunca çok mutlu oldum.bu iğnelerle hamile kalanlar varmı???:teselli:

offff kızlar valla nasıl atılır kı kafadan bebiş düşüncesi.attım diyenlere şaşıyorum. tamam aklıma getirmeyeceğim diyorum ama
alışveriş merkezine gidiyorum herkes hamile sankiiii
dışarı çıkıyorum her taraf bebek arabası ve bebek doluu
telde arkadaşlarla görüşüyorum daha yok mu bebiş ne bekliyonuz tembelsiniz
tanıdıklarla görüşüyorum yapın bakın sonra olmaz falan tedavi falan zor iş
yaaaaaaaaaa bunlar oldukça nasıl çıkarayım bebiş fikrini aklımdan. çıkartmıyorlar kii.ben herkesden çok istiyorum bebeğimi meleğimi kucağıma almayı ama rabbim ol demeden olmuyor ki...YANİ kısacası bu stresten kurtulmak çoooooooooooook zorrrrr hatta imkansızzzzzzzzzzzzzz

bir kadinin gonlune dustu mu bebek aski, kim ne dese ne yapsa bos! once her ay diyorumki, bozma morelini onumuzdeki ay belki de; bak bir yila yaklastin artik gelecektir bebek; sonra bir suphe dusuyor icime "ya hic gelmezse"!!!!!!!!!!!
sirf bunu anlamaktan korktugum icin, birak denemeyi uzun sure ara ver diyorum ama daha bunu demisken ovulasyon gunlerim, gelecek adet tarihim coktan her seyi planlamisim kafamdan!!!!!!!!!
regleme 6 gun kaldi, kistan bu yana agustos denemesinde hamile kalacagimi hissetmistim. sanirim bu ayla geri donulmez bir bunalima girecegim. umarim bu hasreti daha fazla cekmeyiz, umarim Allah icine bu aski dusurdugu herkesi kisa zamanda sevindirir.

katılıyorum sana canımm.her ay olmayacağını biliorum ama ya olmuşsa düşüncesi ve sonrasında kı hayal krıklığı çok zor.sonra tekrar kendini toparla ve bakıyorsun tekrar yumurtlama günün gelmişsengözlerimebaksanab ve adet tarihin ve sonuçççsenağlamasenağlamasenağlama

malesef benımde basımda bu olay hersey normal ama nedense olmuyor strese grıdım yas gecıyor bırde asılama oldum tutmadı tek sen degılsın guzelımmm herkeısn allah kalbıne göre versin insalllahhh....

Kızlarrrrrrrrrrrr ben de varımmmmmmmmmmmmmmmm.hormonlarım normal ama stresten olmuyor sanırım.bu 3. ayımdı yine adet oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bugün.Birde benim bazı aylar adetten önce 1 hafta süren lekelenmelerim oluyor sizde de oluyor mu? bu neyin göstergesi yaşayan bilen varsa anlatsın.

Benden bahsediliyor sanirim..bu stres bütün düzenimi altüst etti rabbim hepimize sağlikli evlatlar kucağimiza almak nasip etsin

Back