Gelinlik Ayakkabısı bu ayakkabıyı arıyorum YARDIMMM

cidosh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
331
5
118
kızlar az önce netten bu ayakkabıyı buldum ve tam manasıyla BAYILDIMMM. Aranızda böyle bir ayakkabı gören varsa bana acil yazsın nolurrr

Son düzenleme:
kızlar az önce netten bu ayakkabıyı buldum ve tam manasıyla BAYILDIMMM. Aranızda böyle bir ayakkabı gören varsa bana acil yazsın nolurrr

Eki Görüntüle 355649

Çok benzerini az önce ya limangoda yada trendyolda gördüm ama hangisi hatırlamıyorum. Bi bak istersen hemen. Markafoni, limango trendyol. Bunları gezerken gözüme çarpmıştı.

Eki Görüntüle 355649

hemmen yazıyorum canım aradım baktım elisse ayakkabı diye bi markanınmış bu ayakkabı ama 2011 modelmiş.marmara forum da mağazası varmı eğerki istanbulda isen...elisse.com diye net siteleri de var.

hemmen yazıyorum canım aradım baktım elisse ayakkabı diye bi markanınmış bu ayakkabı ama 2011 modelmiş.marmara forum da mağazası varmı eğerki istanbulda isen...elisse.com diye net siteleri de var.

canımmm süpersin sen ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM VERDİĞİN BİLGİ İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…