Gebeliğe Hazırlık Bu ay ovulasyon testi yapacak olan varsa gelin beraber yapalım!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Merhabalar.
1 oğlum var 2 yaş olmak üzere.
Allah nasip ederse 2. Bebeği istiyoruz ilk bebeğime çok uzun bi süreçten geçtik. Diğer hesabımı özel mevzulardan dolayı kapamak zorunda kalmıştım. Hepsi orda kaldı.
İnşallah bu bebişe onları yaşamaz 1 ay sonra mutlu haberi alırız :)
Varsa yapacak olanlar beraber sohbet ede ede bekleyelim o günü.

Şuan adetin 2. Günündeyim ben.
Henüz başlamadım.

Hayirlisiyla gelir insallah meleklerimiz :dua: ben ovulasyon testine basladim 1 hafta oldu pazartesi yumurtlamam oldu cift cizgiydi sunde yaptim test yine cift cizgiydi buvun oglen yaptim cizgi siliklesmeye baslamisti yani catlamis yumurta.Tüm cift cizgili gunleri degerlendirdik bugunu ve yarinida degerlendiricez. Umarim bu ay tutar cunki beklemek gercekten cok stresli ve zor bir surec

Hayirlisiyla gelir insallah meleklerimiz :dua: ben ovulasyon testine basladim 1 hafta oldu pazartesi yumurtlamam oldu cift cizgiydi sunde yaptim test yine cift cizgiydi buvun oglen yaptim cizgi siliklesmeye baslamisti yani catlamis yumurta.Tüm cift cizgili gunleri degerlendirdik bugunu ve yarinida degerlendiricez. Umarim bu ay tutar cunki beklemek gercekten cok stresli ve zor bir surec

Ay hadi inşallah ya.
Bizde temmuz 2020 anası oluruz :)
Bende bitmesini bekliyorum adetin sipariş verdim geliyor testler

Back