Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bu ay kilo almamışız çok üzgünüüümmmm...

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Pembemsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
182
0
96
45
Diğer
slm kızlar... benim bebişim 3,5 aylık, geçen ay aşı olurken kilo ve boy ölçümü de yapılmıştı tabi... boyu 57 cm. kilosu 6.600 gr.dı. (bu arada bebişim 35000 gr. doğdu) geçen gün kayıtlı olduğumuz sağlık ocağından arayıp kontrol için bebişi götürmemi istediler, ben de bugün götürdüm boyu 61 cm. kilosu iseeee 6750 gr. şok oldum 1 ayda sadece 150 gr. almış. bu normal mi sizce? sütüm var çok şükür bebişim de emiyor, başka bişey vermiyorum... çok kafam takıldı, acaba geçen ay yanlış mı ölçüldü ? kafama taktım vallla... uyuyamamda şimdi...senağlama:a015:

Canım,yanlış ölçülmüş olabilir,çünkü bizim sağlık ocağı ve doktor ölçümlerimiz sürekli farklı çıkıyor..bir eczanede bebeğini tarttır bakalım.ya da hiç olmadı,evde hassas tartınız varsa kucağına al çık,sen kilonu biliyorsundur zaten.bakalım sağlık ocağıyla aynı mı çıkacak..için rahatlar..

sağlık ocağı ve dr ölçümleri farklı çıkıyor..

merak etmeyin bence dr. a gidip bide orda tarttırın..

sağolun yaaa, bi de dr.a götüreyim bari... çok kafam takıldı, daha önce de yazmıştım kabızlık sorunumuzda var acaba doymuyomu bebişim ?

Canım,belli sıklıkta sanırım günde 8 kere çişini yapıyorsa doyuyor demektir..öyle hatırlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…