Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kaldım şükür ilk kutudaBu ay inofolic Combi hp kullanmaya başlicam kullanıp etkisini gören gebe kalan oldu mu ?
Gebe kalamadım. Hormonlarımı düzenlediBu ay inofolic Combi hp kullanmaya başlicam kullanıp etkisini gören gebe kalan oldu mu ?
Certain ovulasyon testi ve inofolic kullandığım ay hamile kaldım. Bi şansınızı deneyin. En azından hormon düzenler hamilelik olmasa bile. Çünkü başka bi takviye kullandım hamile kalmadan bir ay önce. Adetimi düzenledi. Hemen arkasından da inofolic kullandım hamile kaldım Allah’a şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına Allah düşmanımın bile kucağını boş bırakmasınBu ay inofolic Combi hp kullanmaya başlicam kullanıp etkisini gören gebe kalan oldu mu ?
İnofolic doktor mu yaZdı yoksa direkt kendiniz mi aldınız? Birde inofolic nasıl bir etkisi var lütfen cevap verirseniz çok mutlu olurumCertain ovulasyon testi ve inofolic kullandığım ay hamile kaldım. Bi şansınızı deneyin. En azından hormon düzenler hamilelik olmasa bile. Çünkü başka bi takviye kullandım hamile kalmadan bir ay önce. Adetimi düzenledi. Hemen arkasından da inofolic kullandım hamile kaldım Allah’a şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına Allah düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın
Pcos için mi bu inofolicCertain ovulasyon testi ve inofolic kullandığım ay hamile kaldım. Bi şansınızı deneyin. En azından hormon düzenler hamilelik olmasa bile. Çünkü başka bi takviye kullandım hamile kalmadan bir ay önce. Adetimi düzenledi. Hemen arkasından da inofolic kullandım hamile kaldım Allah’a şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına Allah düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın
Pkostum ben ama ınofolic sadece pkos için değil bence kullanİnofolic doktor mu yaZdı yoksa direkt kendiniz mi aldınız? Birde inofolic nasıl bir etkisi var lütfen cevap verirseniz çok mutlu olurum
Folik asit var içeriğinde okuduğum kadarıyla . Yumurta gelişimini mi destekliyor ?Pkostum ben ama i
Pkostum ben ama ınofolic sadece pkos için değil bence kullat
EvetFolik asit var içeriğinde okuduğum kadarıyla . Yumurta gelişimini mi destekliyor ?
Öncelikle hayırlı olsun canımCertain ovulasyon testi ve inofolic kullandığım ay hamile kaldım. Bi şansınızı deneyin. En azından hormon düzenler hamilelik olmasa bile. Çünkü başka bi takviye kullandım hamile kalmadan bir ay önce. Adetimi düzenledi. Hemen arkasından da inofolic kullandım hamile kaldım Allah’a şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına Allah düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın
Vallahi ben inofolic kombi HP 4 aydır Hatta 5 ayında gideceğim 5 aydır kullanıyorum Hiçbir faydasını göremedim ama o pembe toz olanı kullandım ben de 2 ayında gebeliğimi öğrendimBen kaldım şükür ilk kutuda
Şöyle ben pembe olanını kullandım ben de 2 ayımda hamilelik oluştu şu an inofolic kombi HP kullanıyorum Onun bir faydasını göremedimÖncelikle hayırlı olsun canım
Bende inofolic pembe olana başlıcam ama adetim yaklaştı ne zaman başladın sen birde kilo artışı herhangi bir yan etki yaptı mı umarım etkili olur