BU AY İNOFOLİC COMBI HP KULLANMAYA BAŞLICAM KIZLAR

Güncelleme yapıyorum bende ilk kutuda gebe kalamadım ama adetimi 28 güne çekti bu ay normaldede adetlerim düzenlidir ama 30-33 günlerdi 28 E çekti şimdi innovita ovlüvasyon testi aldım başlayacağım

Bu ay inofolic Combi hp kullanmaya başlicam kullanıp etkisini gören gebe kalan oldu mu ?
Certain ovulasyon testi ve inofolic kullandığım ay hamile kaldım. Bi şansınızı deneyin. En azından hormon düzenler hamilelik olmasa bile. Çünkü başka bi takviye kullandım hamile kalmadan bir ay önce. Adetimi düzenledi. Hemen arkasından da inofolic kullandım hamile kaldım Allah’a şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına Allah düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın

Certain ovulasyon testi ve inofolic kullandığım ay hamile kaldım. Bi şansınızı deneyin. En azından hormon düzenler hamilelik olmasa bile. Çünkü başka bi takviye kullandım hamile kalmadan bir ay önce. Adetimi düzenledi. Hemen arkasından da inofolic kullandım hamile kaldım Allah’a şükür. Darısı bütün isteyenlerin başına Allah düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın
İnofolic doktor mu yaZdı yoksa direkt kendiniz mi aldınız? Birde inofolic nasıl bir etkisi var lütfen cevap verirseniz çok mutlu olurum

Pcos için mi bu inofolic

Öncelikle hayırlı olsun canım 😌
Bende inofolic pembe olana başlıcam ama adetim yaklaştı ne zaman başladın sen birde kilo artışı herhangi bir yan etki yaptı mı umarım etkili olur

Öncelikle hayırlı olsun canım 😌
Bende inofolic pembe olana başlıcam ama adetim yaklaştı ne zaman başladın sen birde kilo artışı herhangi bir yan etki yaptı mı umarım etkili olur
Şöyle ben pembe olanını kullandım ben de 2 ayımda hamilelik oluştu şu an inofolic kombi HP kullanıyorum Onun bir faydasını göremedim

X