Aşılama bu ay ilk defa aşılama olacak

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melek61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
2
0
selam arkadaşlar benimde bu ay ilk olacak. içimden bir ses beni güzel birşeylerin beklediğini söylüyor.heyecanliyım . etrafımdakilere sakin gözükmeye çalışsamda bebişleri düşündükçe tarifsiz heyecanlanıyorum. herkese hayırlı ve sağlıklısını diliyorum. çabalarımız mutlu sona ulaşır inşallah.....

selam arkadaşlar benimde bu ay ilk olacak. içimden bir ses beni güzel birşeylerin beklediğini söylüyor.heyecanliyım . etrafımdakilere sakin gözükmeye çalışsamda bebişleri düşündükçe tarifsiz heyecanlanıyorum. herkese hayırlı ve sağlıklısını diliyorum. çabalarımız mutlu sona ulaşır inşallah.....

Merhaba melek
Benimde ilk aşılamam olacak sanırım pazartesi veya salı büyük gün
Bende çok heyecanlıyım hatta sadece heyecanlı değilim bissürü duygu içiçe hislerimi tanımlayacak kelime bulamıyorum çoğu zaman inşallah dediğin gibi allah emeklerimizi boşa çıkarmaz canım sakıncası yoksa sizin problem neydi?

Merhaba melek
Benimde ilk aşılamam olacak sanırım pazartesi veya salı büyük gün
Bende çok heyecanlıyım hatta sadece heyecanlı değilim bissürü duygu içiçe hislerimi tanımlayacak kelime bulamıyorum çoğu zaman inşallah dediğin gibi allah emeklerimizi boşa çıkarmaz canım sakıncası yoksa sizin problem neydi?

hayırlısı olsun cnm .ben de tedavi görüyorum. aşılama genelde spermle ilgili sorunlarda başarıya ulaşıyor.umarım başarı sağlanır.

Teşekkür ederim karçiçeği
Dediğin gibi bizim problemde sperm sayısıyla ilgili ama başarı oranı tüp bebeğe göre düşük diye ben endişeliyim biraz yinede önce bir aşılama deneyelim dedik inşallah hayırlısıyla olur olmazsa eğer 3kez denemiyeceğim biraz dinlenip direkt tüp bebeğe geçeceğim Benim vucudum ilaçlara fazla tepki verdi davul gibi şiştim :) yani 3 kez aşılamayı kaldıramam diye düşünüyorum umarım gerek kalmaz. Buradaki herkesle aynı benimde dileğim anne olmak :KK43:

canım inşallah hakkında hayırlısı olur.dilerim güzel sonuç alırsın

İnşallah hepiniz hayırlı neticeler alr, hamişler listelisine girersiniz, darısı dualarını eksik etmeyen, Amin diyen tüm arkadaşların başına

Dediğin gibi bizim problemde sperm sayısıyla ilgili ama başarı oranı tüp bebeğe göre düşük diye ben endişeliyim biraz yinede önce bir aşılama deneyelim dedik inşallah hayırlısıyla olur olmazsa eğer 3kez denemiyeceğim biraz dinlenip direkt tüp bebeğe geçeceğim Benim vucudum ilaçlara fazla tepki verdi davul gibi şiştim :) yani 3 kez aşılamayı kaldıramam diye düşünüyorum umarım gerek kalmaz. Buradaki herkesle aynı benimde dileğim anne olmak :KK43:

rahat ol bence.çünkü eğer sende de yumurtlamadan başka bir sorun yoksa şansın yüksek.inan cnm inanmak başarmanın yarısıdır.

bu arada honeybaby bir şey soracağım folükül geliştirici olarak puregon mu kullandın.ben de bu ay puregon kullandım ve aşırı ödem oldu el ve ayaklarımda.nedenini biliyor musun.
beni aydınlatırsan sevinirim.prospektüse baktım kontrendikasyonları bölümünde ilgili bir şey yazmıyor.

heyecanlı olman çok güzel...bende yarın başlıyorum iğnelerime..benimde ilk aşılamam olacak,paylaşırız tecrübelerimizi...inş hepimiz için mutlu sonuçlar gizlidir...

Karçiçeği bu ilaçlar bazı insanların bünyelerinde ödem oluşturabiliyor, dr.una yinede bu durumdan bahset canım, Allah yardımcımız olsun

bende bugün aşılamaya başlıycam daha önce çok tedavi gördüm ama olmadı aşılamaya karar kıldık bakalım ALLAH ne gösterecek hayırlısı bu akşam dr a gidip usg ye giricem sonra gene iğneler....senağlama

bende bugün aşılamaya başlıycam daha önce çok tedavi gördüm ama olmadı aşılamaya karar kıldık bakalım ALLAH ne gösterecek hayırlısı bu akşam dr a gidip usg ye giricem sonra gene iğneler....senağlama

slm cnm inş hakkında hayırlısı olur ve en kısa zamanda hamıleyım dersın darısı tum ızteyen bızlere :emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar ben geçen cumartesi aşılama oldum ilk kez..bi haftayı doldurduk bakalım,bi hafta daha geçermi sonuç için...:bbo:hayırlısı olsun,aşılaması tutan varmı aranızda,ilk belirtiler neler oluyor bilen varmı,beklemek çok zorda...

bende ilk aşılamamı haziran ayı içerisinde olucam..sperm sayısı az olduğu için şimdi 3 milyonmuş. sperm artırıcı ilaçlar verdi dr, vitamin verdi,klomen verdi,inşallah 1 ayda etkisini gösterir artar biraz..

kızlar aşılama anesteziylemi oluyo..nasıl oluyo,canınız acıyormu,neyle enjekte ediyolar içeri...

Merhaba, bende 24 Mayıs'ta ilk aşılamamı oldum.. Yuce Allahım hepimizin gönlüne göre versin.. Sevgili Latifelif yok kesinlikle anestezi ile olmuyor.. Normal Vajinal muayene gibi sen cok birsey hissetmiyorsun... aşılamas Bekleme dönemi zor oluyor.. 2 hafta acaba tuttumu diye düsünerek belirti arayarak geciyor..

Bu arada benim doktorum yumurtaların gelişmesi için bana gonaphene verdi gunde 2 tane içtim sonra catlatma ignesi oldumm.. Yumurtaların gelişmesi için dehergun igne olup çatlatma iğnesi olan arkadaşlar bu daha iyi bir yontem midir kızlar..?

slm kızlar bende bu ay aşılama olacağım ve iğenelerin 7. günündeyim inş. hepimiz iyi sonuçlar alırız. heycanlanmamamk mümkün değil.

bende 24 mayıstan 4.aşılamamı oldum.ilk ikisi gonaphene ile 3ve 4.sü gonal-f iğne ile oldu.bu son şansım kendime göre.buda tutmazsa rapor çıkartıp tüp bebek yaptırıcam.hepimiz için ALLAH tan hayırlısı.ALLAH isteyen herkese hepimize versin.gerçekten aşılama işlemi hiç zor değil ama bu 2 hafta beklemek varya insanı o çok yoruyor.:çok üzgünüm::a015:

arkadaşlar merhaba inşallah allah hepimizin gçmlüne göre verir.Benimde bu ilk aşılamam ve bugün 20. günü test yapmamıştım ama sanırım yapmayada gerek kalmayacak. Dün regl günümdü dün bişey olmadı ama bugün hafif hafif kahverengimsi akıntım olmaya başladı buda demektirki arkası gelecek.Acaba aşılama olupda adeti geçip böle akıntısı varken hamile kalan arkadaşımız olmuşmudur merak ediyorum.
Bu arada aşılama aşamasında yuymurta gelişimi için gonal-f iğnelerinin daha ii sonuç verdiğini doktorumdan öğrenmiştim.klomen ve ganophen gii haplar oluşan tek yumurtayı sadece büyütmeye yarıyor fakat iğneler birden fala yumurta oluşmasını vede gelişimini artırıyor çoğul gebelik şansı artmış oluyor.
Hakkımızda hayırlısı arkadaşlarfisfisfis

X