kızlar hepinize merhaba yazdıklarınızı okudum.şimdi öncelikle kasık oturtması yapıcak arkadaş lütfen böyle şeyler yapma bak zarar gelebilir...lütfennn bekle...ayrıca yumurta oluşması için ben adetin başından itibaren 12 sine kadar tarçın.çörek otu bal karışımı yedim yumurta oluşumu için iyi geliyomuş.ayrıca eşim de her gün 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi yiyor sperm için...bunları deneyin bide bol bol dua edin...artık milletin lafından bıktım takmıyorum.bende istiyom bebişş zamanı gelince olcak bu ay çok çalıştım adetime 5 gün var hiç deli gibi bu belirti şu belirti demiyorum allahım zamanı gelice verir.ben üstüme düşeni yapıyorum folik asitimi içiyorum duamı ediyorumm.hayırlısı ..ya bakmayın herkes ben hemen hamile kaldım diyo nerdee.ya arkadaşım gözümün içine baka baka yalan söylüoo...her ya yanıma gelirdi ya içime boşaldı hamile kalmak istemiyom hemen kalkdım die 6-7 ay sonra kaldı.sorsan hemen kaldı...oyüzden insanlara bakmayın ben öle yapıyom vakti gelince alcaz bizde bebişleri kucamız öpücez kokluycaz onlarııı Allahım inşallah vericek bize.....