kızlar benide alın aranıza 1.5 yıldır calısıoruz olmuyo yumurtlayamıyorum bende bi türlü
[/QU
hoşgeldin
doktora gittinmi birşey önermiyor mu yumurtlama için? sen Allaha sığın canım ol dedikten sonra olur herşey....
bir kaç gün önce mucize yaşadım
3 ay kadar önce çikolata kisti çıkmıştı sol tarafta rahimle bitişik 4.2 cm çapında doktor ameliyat edicez 6 cm olunca demişti başka tedavisi yok çocuk olmasını engeller dedi dünya başıma yıkıldı çocuk düşünmeyen ben olmazsa diye dehşete kapılmıştım..........anlatamam yaşadıklarımı ...doğrudan tüp bebekte deneyebiliriz dedi eee yaşta 30 olmak üzere zaten bizde bir telaş sorma
tüp bebek araştırmasına girdik bide......
sonra 2 doktora daha gittim sonuç aynı çok dua ettim yalvardım Allaha ...umut işte bir hafta soğan suyu içtim daha fazla içemedim içim almadı bıraktım .......
bu ay adetten sonra doktora gittim büyüme olmuşmu diye kontrole .................veeeeeeeeeee kistim kaybolmuş doktor ve ben şok olduk !mutluluktan ağladım rabbim acıdı şimdi hiçbir sorun kalmadı hamileik için ki ben tüp bebek araştırıyodum düşün ............canını hiç sıkma inşallah kavuşursun bebeğine