bu ay hep birlikte hamile kalalım....bebek isteyenler...

dnz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
63
2
96
İstanbul
slm kızlar ,geçen yıl ikizlerimin kalbi durdu ve alındılar.2010 ağustostan berii bebiş çalışması yapıyorum her ay aynı hüzün yaşıyorum...bu süre içinde eşim 5 aylık askerlik yaptı..2011 mayıs ayında askerliği bitti geldiğinden beri çalışıyoruz...hep hüzünle sonuçlanıyoo.doktoruma giitiik tahlil yaptırdık bir sorun yok dedi ne zaman istersek kalırmışız...(istiyom ama kalamıyorumm..)şimdi inat ettim... allahım nasip ederse bu ay çok çalışcam:) artık bebişimi istiyommm.aa bide milletin stres yapma demesinden bıktım kolaysa yapma...neyse hadi gelin bu ay hepimiz birbirimizlr paylaşalım hamile kalalım...ben ekimin 6 sında başlıycam çalışmaya 13.ünden itibaren yapmaya başlıyom 1 hafta devem...1 haftaki önceki ve sonraki ilişkilerimdede aynı şekil yatıyorum...1 saat sabitt...

slm canım bence doktor ne dıosa uy derım bende 24 eylulde asılama yaptırdım ekım 8 de test yapıcam korkuyorum ınsallah hamıs olurum be bu sıtede gezerken su duaları gordum asılamadan once okudum ınsallah hamıs olurum da sende oku bakalı tedavı zamanı ınsallah ısıne yarar
azul kullanıcısından alıntı
Arkadaşım ben Cübbeli Ahmet hocadan dinledim,Enbiya suresi 87. 88. ayetleri abdestli olarak ilişkiden önce giyinikken Besmele çekip 3 kere okuyosunuz eşinizle,gerisini ALLAH bilir.Yapıp çocuk sahibi olanlar olmuş.Bu dua Yunus Peygamberin duasıymış,ALLAH onu bu dua sayesinde balığın karnından kurtarmış,hakkınızda hayırlısı olsun...:)

Ben netten bu şekilde buldum,yine de bakıp kontrol ederseniz daha doğru olur,hatta Arapça orijinalinden okuyabiliyosan daha doğru olur ok?

Enbiya Suresi 87.-88. ayetler…

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Zünnûn’u da hatırla. Hani öfkelenerek (halkından ayrılıp) gitmişti de kendisini asla sıkıştırmayacağımızı sanmıştı. Derken karanlıklar içinde, “Senden başka hiçbir ilâh yoktur. Seni eksikliklerden uzak tutarım. Ben gerçekten (nefsine) zulmedenlerden oldum” diye dua etti.

88. Ayet

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.

Canım biz de aynen mayıstan beri deniyoruz ama bi türlü olmuyo Ekim ayında doğumgünüm var, inşallah Rabbim meleğimi bana doğumgünü hediyesi olarak gönderir bu sefer, tabi benim gibi bekleyen herkese de :97:

Canım biz de aynen mayıstan beri deniyoruz ama bi türlü olmuyo Ekim ayında doğumgünüm var, inşallah Rabbim meleğimi bana doğumgünü hediyesi olarak gönderir bu sefer, tabi benim gibi bekleyen herkese de :97:

canım bnde senin gibiyim biz temmuzdan beri deniyoruz benim de 24 ekimde doğum günüm var bende senin gibi diyorum işnlh rabbim doğum günü hediyesi olark meleklerimizi gönderir bizee... umarm untmayacağımz bir doğm günü olur canım :)

senın dogum gunun benım gelecek ay kı adet tarıhm olabılır ıns beraber hamıs kalrız.... Rabbım isteyen tum kardeslerme versın ıns tez zamanda..

Benimki de 25 ekim İnşallah tatlım hep beraber 2012 haziran anneleri oluruz, ayyy düşüncesi bile harikaaa

kızlar hepinize teşekkür ederimm...papatya duaları yazdım 6 ekimde çalışmalara başlıycaz...simlipempe ve yağmur gülü sizede teşekkür ederim ...allahım doğum günlerinizde size en güzel hediyeleri verir inşallah.bizede verir inşallah....burda paylaşırız..ben de çok ama çok istiyorummm .....ANNE OLMAK ALLAHIM NE OLUR BİZEDE NAİP ET. YARRABBİMMM...

kzlar ayın eylül 18 den beri çalışıyruz 1gun araylaaa..şimdiye kdr ne bulantı ne kusma nede baş dönmesı gıbı degısık duygular beslemedım halaaa...moralım bozuk bu sefer yine tutmadı gıbı gelıyr...ama bı umudla yasıyrummm nden byle oluyor yaaaa....offfff

canım ne belırtısı beklıosn daha kaç gün olmuş :) boşver düşünme beklemediğin anda gelsin bebeğin sana :) bn daha yenı baslıcam calısmalra ama hrgun ılskı oluyo genelde. bız cocuk ıcın ayrı bı clsma ypmıyrz yani :)

hepinize gelir beişler inşallah banada tabi yeni başladık çalışmalara hayırlısı olsungeçen gün tanıdık bir abla bana hamile kalma formülü verdi kendide 2 çocuğuna istediği zaman böyle hamile kalmış etrafındaki çoğu kişide denemiş hamile kalmış dene bana dua edersin dedi sizede söyleyeyim belki işe yarar
şimdi ilişki esnasında belinizin altına yüksek yastık koyacaksınız ilişki o şekilde olacak yani... bittikten sonra sabaha kadar o şekilde kalkmadan yatacaksınız biraz belin ağrır ama değer emin ol dedi umarım işe yarar ben daha denemedim ama yapıcam zor olucak belki öyle uyumak ama değer

gercektenmııı ya herkes bı formul hangını yapacagızzz....eger uyuyunca donersek ne olacakkk ? ınsan uyuyunca donme ıhtımalı % 100 yani bilemezsinkiii...bırde deli uyuyan bısırısı ıcınn

Merhaba ben ilişkiden sonra koyuyorum. Doktorum bana öyle söyledi ve bacaklarını birbirine dolayıp 15 dakika bu şekilde yat banyonuda sabaha bırak dedi. Bunları yaptım ama yine hamiş kalamadım

Merhaba ben ilişkiden sonra koyuyorum. Doktorum bana öyle söyledi ve bacaklarını birbirine dolayıp 15 dakika bu şekilde yat banyonuda sabaha bırak dedi. Bunları yaptım ama yine hamiş kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…