- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Bende dayanamadım test yapicam test almaya gidicem birazdan eczane biraz uzak yalniz koyde oturuyprum ben uzun sürebilirVerdim sonuç bekliyorum canım
Olsun ya git yap haber ver mutlaka yapıncaaBende dayanamadım test yapicam test almaya gidicem birazdan eczane biraz uzak yalniz koyde oturuyprum ben uzun sürebilir
Bence sen yine de 3 gün daha bekle öyle yap bence. Çıkmazsa emin olamayıp yine yapacaksın sonuçtamerhaba kızlar size şimdi bir derdimi anlatacağım
ben dün sabahtan akşama kadar pembe lekelenme yaşadım.
yoğunluğu yer yer çok / yer yer azdı ama vardı ve pembeydi.
ama dün gelen pembe lekelenme bugün yok
dün akşam son silişimde peçetedeki ıslaklık bildiğimiz pembeydi boydan boya
sonra bir daha gelmedi
fakat şimdi lavaboya girdiğimde peçeteme yoğun bir sarımtırak akıntı geldi
2,3 kere sildim her seferinde bulaştı peçeteye
bel ağrım dünkü gibi devam ediyor
ara ara midemde ekşime oluyor, dün afedersiniz ama ağzıma ekşi su geldi hep ve bu sabah aşırı gaz sorunu yaşadım, patlayacaktım neredeyse
uyandığımdan beri kasıklarımda sadece bir kaç kere iğne batması gibi his yaşadım
28. günde adet olursam bat’ıma 6 gün var
25 günde bir olursam da 3 gün var
bugün döngümün 21.günü
bu düzende ilerliyor döngüm, ya 28 ya da 25…
acaba yarın falan erken gebelik testi yapsam çıkar mı?
haklısınBence sen yine de 3 gün daha bekle öyle yap bence. Çıkmazsa emin olamayıp yine yapacaksın sonuçta
Varsa bence çıkar o zaman ya. Güvenilir bir testle yaparsın amahaklısın
en azından 25. günü geçireyim hayırlısıyla, gelmezse 26. günde yaparım
varsa da o zaman çıkar dimi
yaaaaBu arada benim kan sonucum çıktı negatif maalesef
bu konu çok karmaşıkVarsa bence çıkar o zaman ya. Güvenilir bir testle yaparsın ama
Dün olmam gerekiyordu. Test yaptım hayalet çizgi çıktı. Ama kanda yok maalesef. Eğer imkanın varsa hiç bu testlerle uğraşma git sağlık ocağında kan ver en güvenilir olanı oyaaaaüzülme ama
adetine kaç gün var konuya pek hakim değilim de
geçmiş miydi yoksa daha var mı
yarın sabah sağlık ocağına iğne vurulmaya gideceğim, versem mi ki?Dün olmam gerekiyordu. Test yaptım hayalet çizgi çıktı. Ama kanda yok maalesef. Eğer imkanın varsa hiç bu testlerle uğraşma git sağlık ocağında kan ver en güvenilir olanı o
Döllenmeden 10 gün sonra kanda yükselmeye başlıyor normalde. Ona göre sen hesap edebilirsin.yarın sabah sağlık ocağına iğne vurulmaya gideceğim, versem mi ki?
kan içinde mi erkendir
şüphe duyduğum 2 tarih varDöllenmeden 10 gün sonra kanda yükselmeye başlıyor normalde. Ona göre sen hesap edebilirsin.
Adet gecikmeni beklemek istemiyor musun?şüphe duyduğum 2 tarih var
birinin üzerinden 14 gün geçmiş olacak
diğerinin de 9 gün geçmiş oluyor, yarın da 10 olacak
bilemedim
istiyorum ama sabır denen şey bana çok uzak bu konudaAdet gecikmeni beklemek istemiyor musun?
Aaa üzuldüm canım senin adına dua et allahtan ümit kesilmezBu arada benim kan sonucum çıktı negatif maalesef
Çatlatma deniycez demişti doktorum onu denicem artıkAaa üzuldüm canım senin adına dua et allahtan ümit kesilmez
Test yapmak sorun değil de negatif almak sürekli psikolojiyi çok yoruyor. Ben bir daha yapmama kararı aldımistiyorum ama sabır denen şey bana çok uzak bu konuda
elimde olsa her sabaha test yaparak başlayacağım ama olmuyor tabii
Canımm naptın verdin mi kanYok zaten olursa bana da büyük şok olur testler hep negatifti çünkü tarihe geçerim sjsjs
Verdim negatif maalesef.Canımm naptın verdin mi kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?