- 2 Kasım 2015
- 452
- 672
- 103
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
kaset testte silik çizgi görünüyor ama öbüründe görmedim insallah vardırKaset testi 3 gün varken yaptım parçalanmış diğer test erken gebelik testi kafayı yediğim için ben çizgi görüyordum ışığa tuttum görüyormusunuz kafayı yememe ramak kaldı
Bu pik değil canım iki çizginin de neredeyse aynı koyulukta olması lazımMerhaba yumurtlama olmusmu anlayabilen biri yardımcı olabilirmii
Canim seni umutlandirmis gibi olmayayim ama sadece fikrimi soyluyorum ogluma hamileyken benimde oyle ağriilarım olmustu suphelenmistim.kendimden reglimi.2 gun gecmisti test yaptim pozitif cikmis mubarek 3 aylardayiz rabbim insallah nasip eder kuzumArtımed benimki ya sanırım çok yalancı pozitif çıkarıyormuş. Bugün tekrar yapıcam o yüzden. Normalde hiç olmayan şeyler yaşıyorum ondan şüphelendim tek eczane var evime yakın orda da bu vardı sadece. 2 gündür şiddetli adet geçiriyorum gibi bir ağrım var kasıklarıma batmalar giriyor sürekli ve mide bulantısı var. Acıkınca hele o kadar bulanıyor ve ağrıyor ki. Üşütmüş de olabilirim. 2 senedir kimyasal bile yaşamadığım için testte de ilk defa böyle bir şey gördüm
İşte bi umut diyorum haliyle hayırlısı sağolunkaset testte silik çizgi görünüyor ama öbüründe görmedim insallah vardır
Bende öyle anlıyorum ama 21. Gunum bugun nu kadar gec yumurtlamada mantıklı gelmiyorBu pik değil canım iki çizginin de neredeyse aynı koyulukta olması lazım
Ve sureklo böyle cıkıyor bir süredir koyuluk artıyor ama aynı koyuluga ulasmıyorBu pik değil canım iki çizginin de neredeyse aynı koyulukta olması lazım
Yaa ağlarım ama dur umutlandırma beni. Sen tekrar test yaptın mııı?Canim seni umutlandirmis gibi olmayayim ama sadece fikrimi soyluyorum ogluma hamileyken benimde oyle ağriilarım olmustu suphelenmistim.kendimden reglimi.2 gun gecmisti test yaptim pozitif cikmis mubarek 3 aylardayiz rabbim insallah nasip eder kuzum
Yok canım daha yapmadim yarin yapmayi dusunuyorumYaa ağlarım ama dur umutlandırma beni. Sen tekrar test yaptın mııı?
Benim bat 19 şubat bugün pik gördüm siz yumurtlama gördünüz mümerhaba herkes iyi haberler alsın inşallah ben de beklemedeyim sadece folik asit kullanıyorum bir aydır bakalım olacak mı gebelik bat ım 18 şubat
Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor maalesef. Sizin bilinen bir rahatsızlığınız var mıVe sureklo böyle cıkıyor bir süredir koyuluk artıyor ama aynı koyuluga ulasmıyor
Burada yumurtlama için incir kürü yapanlar vardı ben detaylı bilmiyorum ama etkili olduğunu okumuştum. Tabi şeker vs gibi bir sorun yoksaHayır yok adetlerim duzensızdır ama doktora göre sglıksal olarka bi problemimiz yok 2 ay arayla. 2 kımyasalım var kımyasallarımdan beri maks 14.15.gunde de yumurtlama görüyordum birde genelde sılıklık oluyordu bu sefer 1 haftaya yakındır bi koyuluk var ama tam koyuluga ulasmıyor buna anlam veremiyorum
Ben dayanamıyorum gidip kan vericem öğlen aramda.Yok canım daha yapmadim yarin yapmayi dusunuyorum
Bizede haber et canımBen dayanamıyorum gidip kan vericem öğlen aramda.
Incır kurude bir anda yumurtlamamı saglamıcaktır onu yapmak ıcjn gec kaldıgımı dusunuyorum birde dokunjr belki diye korkuyorum acıkcasıBurada yumurtlama için incir kürü yapanlar vardı ben detaylı bilmiyorum ama etkili olduğunu okumuştum. Tabi şeker vs gibi bir sorun yoksa
ben ovulasyon testi kullanmadım regllerim düzenlidir genelde takvimime göre değerlendirdim bakalım nasip olacak mıBenim bat 19 şubat bugün pik gördüm siz yumurtlama gördünüz mü
Canım kan verdin miBen dayanamıyorum gidip kan vericem öğlen aramda.
Verdim sonuç bekliyorum canımCanım kan verdin mi
Evet o da doğru. Doktora gidiyor musunIncır kurude bir anda yumurtlamamı saglamıcaktır onu yapmak ıcjn gec kaldıgımı dusunuyorum birde dokunjr belki diye korkuyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?