Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Canim seni umutlandirmis gibi olmayayim ama sadece fikrimi soyluyorum ogluma hamileyken benimde oyle ağriilarım olmustu suphelenmistim.kendimden reglimi.2 gun gecmisti test yaptim pozitif cikmis mubarek 3 aylardayiz rabbim insallah nasip eder kuzum

Yaa ağlarım ama dur umutlandırma beni. Sen tekrar test yaptın mııı?

Bir şey sorucum kızlar , bugün oğlumu kucağımda alınca sağ tarafimda bir şey hissettim . Hamileligin ilk ayında olur ya agirlik kaldırınca gelen bi ağır gibi bisi . Sizce tutunma olduysa ağırlık kaldırdığımda bunu ilk günlerde hissetmem mümkün mü ?

Hayır yok adetlerim duzensızdır ama doktora göre sglıksal olarka bi problemimiz yok 2 ay arayla. 2 kımyasalım var kımyasallarımdan beri maks 14.15.gunde de yumurtlama görüyordum birde genelde sılıklık oluyordu bu sefer 1 haftaya yakındır bi koyuluk var ama tam koyuluga ulasmıyor buna anlam veremiyorum

Burada yumurtlama için incir kürü yapanlar vardı ben detaylı bilmiyorum ama etkili olduğunu okumuştum. Tabi şeker vs gibi bir sorun yoksa

Burada yumurtlama için incir kürü yapanlar vardı ben detaylı bilmiyorum ama etkili olduğunu okumuştum. Tabi şeker vs gibi bir sorun yoksa
Incır kurude bir anda yumurtlamamı saglamıcaktır onu yapmak ıcjn gec kaldıgımı dusunuyorum birde dokunjr belki diye korkuyorum acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…