- 22 Ekim 2022
- 796
- 286
- 33
- Konu Sahibi acelyaninblogu
-
Benim hiç yoktu belirti bu ay hiç umudumuz da yoktu açıkçası adet gecikince şaşırdım zaten şimdilerde kasık ağrısı oluyor sadece biraz da meme hassasiyeti başladıİnşallah vardır bakalım belirti olmayınca insan diyor yok sanırım :)
Amiin uzun zamandır mi bekliyodunuzTeşekkür ederim çok şükür bu günleri de gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin
3 buçuk senedir istiyoruz bi düşük bi dış gebelik oldu ilk defa betanın düzenli yükseldiği bi gebelik oldu çok şükürAmiin uzun zamandır mi bekliyodunuz
Yaa ne güzel hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahBenim hiç yoktu belirti bu ay hiç umudumuz da yoktu açıkçası adet gecikince şaşırdım zaten şimdilerde kasık ağrısı oluyor sadece biraz da meme hassasiyeti başladı
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız hepiniz dualarım sizinleYaa ne güzel hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇiçek gibi bir süreciniz olsun bana da dua edin pozitifi göreyim
Herkes de belirti olmasını geçiyorum 2 hamilelik bile bir olmuyor canım merak etmeBir önce ki gebeliğimde yumurtlama gününden itibaren kaşık ağrım olmuştu şimdi sadece 1 gün aldık ağrım oldu sonra geçti o yüzden biraz ümitsizliğe düştüm ama tabi ki regli gelmeden ne olacağı belli olmazinşallah hepimiz pozitif görüp sağlıkla kucağımız alırız bebişleri
Hahahah peki anlaştık haber bekliyorum senden o zamanHamile kalayım da öyle soyleyim
Peki yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz acaba bende ona göre hesaplıcam da kendimi13 şubata akdım randevuyu garanti olsun diye ilk testi gecikmenin 2.günü verdim
Bu ay bizim çok karışıktı rahim filmi çekilecektir ilişki yasaktı daha adetin 10.günü oldu ilk ilişki bir de 15.gün oldu ilişki hangisinden tuttu bilmiyorum aslında yumurtlama 13.gün oluyor test yaptığım zamanlarda öyle oluyorduPeki yumurtlama gününüzü biliyormuydunuz acaba bende ona göre hesaplıcam da kendimi
Ay inşallah bu ayı güzel haberlerle geçirelimHerkes de belirti olmasını geçiyorum 2 hamilelik bile bir olmuyor canım merak etmeinşallah hadi bakalım şubat bizim ayımız olsun
Var gibi duruyo bence kan verinMerhaba ben de ekim ayından beri bebek istiyorum. En son 3 ocakta regl oldum pcosum var sol yumurtam tembel çalışıyor döngüm 30-35 gün arası değişiyor. Belirtilerime göre 24 ocakta yumurtlama gördüm ama ovulasyon testi yapmadığım için emin değilim. Bugün 3 saat sıvı alımını kesip awox marka erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde. Sizce var mı
İnşallah vardır. Kan vermek için biraz daha netleşmesini bekliyorum ama sabretmek çok zorVar gibi duruyo bence kan verin
Tamam canım çok teşekkür ederimBu ay bizim çok karışıktı rahim filmi çekilecektir ilişki yasaktı daha adetin 10.günü oldu ilk ilişki bir de 15.gün oldu ilişki hangisinden tuttu bilmiyorum aslında yumurtlama 13.gün oluyor test yaptığım zamanlarda öyle oluyordu
Belki geç yumurtlama olmuştur lütfen stress yapmayınBenimde bat 5 Şubat görünüyor ama 8 i de olabilir bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm
Canım eğer dediğin gibi 24 yumurtlama olduysa çok erken değil mi? Yumurtlamadan 14 gün sonra erken gebelik testlerinde çıkıyor diyolar ama bilemedim. Birde awox kullanmadım hiç kuruma çizgisi çıkarıyormu bilemedimMerhaba ben de ekim ayından beri bebek istiyorum. En son 3 ocakta regl oldum pcosum var sol yumurtam tembel çalışıyor döngüm 30-35 gün arası değişiyor. Belirtilerime göre 24 ocakta yumurtlama gördüm ama ovulasyon testi yapmadığım için emin değilim. Bugün 3 saat sıvı alımını kesip awox marka erken gebelik testi yaptım sonuç bu şekilde. Sizce var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?