- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
- #31.581
selncelkim ses verrrrr...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur bi bekle bende bisey yapamiyorum 8 dakkam varrrrrr
![]()
selncelkim ses verrrrr...![]()
tememnormalde bildirimlere ara ara bakarım şimdik sıfır gözüküyor bildirimim
![]()
ciktimi yosam scorpionsummm
yaw atar bekle bu gün olmazsa yarin
sabredersen tabiiii![]()
nere gıttın yane bitmez 10dakkaymış
![]()
7 kullanıcı 23ziyaretçi aboooooooooooo![]()
napim anam sabır sabır dedim sonunda patladımkız uğraşma cocuklarla nede olsa çocuk işte![]()
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:ya geçmişten 10 sayfam eksik hala bu esılamın yazdıkları kesın orada olmalı hala okuyamaım çünkü:26::26:
yaw vurma selencelkım ya
hey allahım okurken hem üzüldüm hem guldum rabbım gunah yazmasın yaptıgın smile cok guldum ben gormemıstım onu daha
ben hıc dayak yemedım bu yasıma kadar yanlız annem bır elektrık soku verıyodukı carpıyodu vallayakamdan bi tutardı sacları tavana kadar kabarırdı mubarek sonra bi güzel sarsardı beniii
heyt be ne ka güzel günlermiş
sende ölem yap etkili oluyor ben cocugumu anamdan gordugum taktıkle buyutecem inşallah
![]()
selncelkim ses verrrrr...![]()
hosbulduk kızlar ,dun aksam odamı kılıtledım yattım ,bugun aksama kadarda cıkmadım dısarı ,esım pasta bıseyler almıs ,kapıma gul koymus ama konusmadım hıc pısmn baya ama cok kırgınımtabletteyım bu arada odamda
Kızlarrrr merhaba. ben yeni buldum sizi..Ağustos, eylül derken hayaller ekim ayına kaldı sanırım. adetim 1 hafta gecikti. dün test yaptım evde negatifti. bugün okulda hafif lekelenme oldu. ve hala lekelenmem var. keşke tutmuş olsa die içimden geçiriyorum hala ama galiba boşuna. Okulda ağlayamadım lekelenmeyi görünce. eve gelince koyverdim kendimi. aslında umutlanmamıştım ama ne bileyim bu hayal kırıklığı mahvediyor insanı...![]()
![]()
napim anam sabır sabır dedim sonunda patladım
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
kız allah seni napmasınn elektirik şokumu
aman sakın kuzum çocuguna yapma onu
bende kolay kolay dövmem kuzum son anaa kadar sabrederim kudurdular bende patlattım ikisinede şimdi oyun oynuyolar odalarında sanki kavga eden onlar deil
illa bi dayak yiyecekler
ne kaynatıyonuzz
bakkk krizim geliyoo
kardeşim aradı onla konuştum kız kapatmak bilmiyo
![]()
asıl şu kızçenin saçına
buraya gel canbon burdayız alaala![]()
:44:msj haaaao mesaj bu gece gelecekyaw çatlarım uyku tutmaz mari anlayabılıyonmu
![]()
napim anam sabır sabır dedim sonunda patladım
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
kız allah seni napmasınn elektirik şokumu
aman sakın kuzum çocuguna yapma onu
bende kolay kolay dövmem kuzum son anaa kadar sabrederim kudurdular bende patlattım ikisinede şimdi oyun oynuyolar odalarında sanki kavga eden onlar deil
illa bi dayak yiyecekler
ne kaynatıyonuzz
bakkk krizim geliyoo
kardeşim aradı onla konuştum kız kapatmak bilmiyo
![]()
gördünmü bence herkes scorpıons hayalota msj attımı dıye bekliyorrrr10dakka geçti alaalaaa
ziyaretçi kızçelerim kapı açık gelın yanımıza![]()
gördünmü bence herkes scorpıons hayalota msj attımı dıye bekliyorrrr10dakka geçti alaalaaa
ziyaretçi kızçelerim kapı açık gelın yanımıza![]()
burdayım kuzum bacımla konuştum annemlere gitcezya aynı anda
onu ayarlıyoduk
annem yandı bir hafta
:44:msj haaaabende çatlarsam nolcak
![]()
Kız valla hala 30 kişii ne var ayol bizdeee.eğleniyoz işteeee.kızlarrr üye olun da aramız gelin yahuuuuuu
Ah tatlım yasakım cvp yazdıydımmmm:26::26:![]()