• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:57::57::57::57::57::57::57::57:böle yaptım kuzum 1 saattir sabrediyorum artık dayanadım:25::25::25::25:

yaw vurma selencelkım ya :29::29:
hey allahım okurken hem üzüldüm hem guldum rabbım gunah yazmasın yaptıgın smile cok guldum ben gormemıstım onu daha:9::9::9:
ben hıc dayak yemedım bu yasıma kadar yanlız annem bır elektrık soku verıyodukı carpıyodu valla :27::27::27:yakamdan bi tutardı sacları tavana kadar kabarırdı mubarek sonra bi güzel sarsardı beniii:52::52::52:heyt be ne ka güzel günlermiş:9::9::9::9:sende ölem yap etkili oluyor ben cocugumu anamdan gordugum taktıkle buyutecem inşallah:9::9::9::9:

ya egerkı oyle bi şansı varsa amelıyat olsun isterse 1 yıl korunsun canbonum.saglık acısındanda önemli olabılır böyle şeyler.ben bılmıyodum bukadar derın bı konu oldugunu :26:rabbım şifa versın en kısa zamanda :16:

kendi bilir artik hayalotum ben söyledim zaten gecen doktoruda demis ameliyat olmalisin diye...yok riske girecem diyosa bi hamilelik dener ..inslalahta biseycik olmazzzzz:29::29::29:

Back
X