- Konu Sahibi medd_cezir
- #31.101
:44::44:bilemedim şimdik:26: içmesen dicem ama bilemedim![]()
Canı. Pzr test YaparımZaten ama yüzümde sivilceler çıktı yaklaştıkça göğüslerim De şişiiyo..aman ne bilim yaa keşke hamile olsam tatile falan gitmem valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:44::44:bilemedim şimdik:26: içmesen dicem ama bilemedim![]()
ahretligim yengem olacak avratta ne dedi biliyomusun..benim düsügümü biliyo ya agaci saglam olanin meyvesi cürük olmaz diye ortamda laf vurmustuuu
![]()
duu bi yorum daha yapimm
ben kullandım umreye gittim zaman
ama gene leke şeklinde akıntı oldu
medineye varamadım gül kokusu alamadım
sadece 2 kez girdim ravzaya keşke daha fazla işe yarasaydı dönüşte olsaydım ama adet gördüm![]()
selencelkim ben cikmadim daha gördünmü:26::26::26::26:
yaw bu tatli isi bu gün bitmelii
simdik cikim bari kizlar hamarat olucamda ben cikim iyi sohbetler yawrukuslar.....
![]()
papom hosgeldinadet geciktirici ben hic kullanmadim canim benim
![]()
Canı. Pzr test YaparımZaten ama yüzümde sivilceler çıktı yaklaştıkça göğüslerim De şişiiyo..aman ne bilim yaa keşke hamile olsam tatile falan gitmem valla![]()
evet bitanemmm rabbim tüm isteye herkese yaşatsınnselencelkim umreyemi gittinayy neka güzell
![]()
Hb babyy. Nassınız yavru kuşlar
ay elektrık gıttı geldı ,havas ılmıyle ugrasıyorum ama cok asama ıstıyormus bu sabretmek lazımmıs bır foruma uye oldum hoca dıyor sabredın sıze allah katında bır kapı açılacak gızlı ılımlere naıl olacaksınız dıyor ben gecen 12 esma duasını yapmaya calıstım ama ayetel kursıyle koruma yapmadım ıcın cok korktum gece bakalım ınsallh faydasını goruruz
evet bitanemmm rabbim tüm isteye herkese yaşatsınn
2010da gittim annemler götürdü saolsun larr masraflarım onlara aitti
beleşe gittim geldim![]()
canım dını bır ılım ogrenmeyı cok ıstıyorum ama cvok zor gorunuyo sabr ıhsan ıstıyıo bakalımbeklenenim havas ilmi neki..bende bi aratirim nette bunu merak ettim simdi![]()
canım dını bır ılım ogrenmeyı cok ıstıyorum ama cvok zor gorunuyo sabr ıhsan ıstıyıo bakalım
iyiyiz papom simdik cikiyom tatli yapacamda![]()
inş bitanemmmmm inşşşama negüzel nasip olmuss selencelkim insallah bizede nasip olurrrr![]()
bıraz meraklıyım galıba ınsallh becerebılırım ,bu dualar yoluyla esmaul husma yoluyla tedavı seklı oluyor cnminslalah rabbim o sabri verir beklenenim cünkü icinde var belli![]()