• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yok canim kuyumcuya yuzugu firlatmam lazim yuzuk parmagimdayken kucuk parmagim siyahliyor burdaki kuyumcuya sordum sahte filan mi diye yok dedi 14 ayar yuzuk ama nedne boyle yapyiro bir bilgim yok..

acaba alerjin falan mı var cnmmm..niye oluyoki öleee.eskidengümüş yüzükler dandikse siyahlardı parmaklar falan..öyle bişeymi acabaaaaaa

acaba alerjin falan mı var cnmmm..niye oluyoki öleee.eskidengümüş yüzükler dandikse siyahlardı parmaklar falan..öyle bişeymi acabaaaaaa

Yok canim ya tek o yuzukde oluyor kucuk parmagima surtumu parmagim karariyor, evet altinind a dandikleride oldugunu duymustum esim cok bozuldu birde kuyumculari akrabalari , bakalim bu yazin gidelim esim kizacakkk .. :52::52::52: esim gumus yuzuk takdigi icin onunkinde sorun yok

Yok canim ya tek o yuzukde oluyor kucuk parmagima surtumu parmagim karariyor, evet altinind a dandikleride oldugunu duymustum esim cok bozuldu birde kuyumculari akrabalari , bakalim bu yazin gidelim esim kizacakkk .. :52::52::52: esim gumus yuzuk takdigi icin onunkinde sorun yok

alsın geri madem tanıdık kuzm yenisini iste sen..benim eşim zayıflayınca bende ona çelik yüzük aldımm..çok ta güzel..evlenirken altın almıştık..şimdiki aklım olsa ikimize de çelik alırdım vallaa

Merhaba şekerlerr:16::16:16: bugün gelemedim akşama kadar eşimle bol bol gezdim.1 haftanın acısını çıkardım.sizleride çookk özledim.yarın görüşürüz artıkın:54::54::54:

b
:3::2:
kizlar yarin batim ;( ve acaip tedirginim adet olacakmisim gibi sancim war ve hic bi belirti yok .. ilginc bi akinti disinda... bana sans dileyin ve insallah bu ay bebisime kavusurum dua edin lutfen...:14:

Umarım hamilesindir canım,gebeliklerde adet olacakmışsın gibi sancılar gelirmiş tüm belirtiler olurmuş ama adet olmazmışsın(annem öyle söyler).Allah gönlüne göre versin...

günaydın kızçelerim benim:54::54::54:
dün gece gelemedim misafirim vardı sonrada eşimle dışarı çıktık biraz açtığı işyerine götürdü beni .:27::27::27:
bugünde anca akşama doğru gelebilirim kızçelerim merak etmeyin geçmişide biraz okuyabıldım çok konusmayın fazla sayfa yıkmayın üzerıme:9::9:
scorpıonsum allah kabul etsın bıtanem sıkma canını bazı gorgusuzler cahıller boş boş konusmaktan başka bişeye yaramıyo zaten:29::29::29:
gurbet kızçem rabbım gonlunu ferahlatır inşallah dualarım senınle bıtanem:16:
mrv86 kusura bakma canım dün cıkmak zorunda kaldım cevap yazamadım sana:6::6:
kaçakhayalim canbonum yaw bu tayyıp ben hamiş kalana kadar su olayı 10uz a cıkartsada başım göğe erse:9::9::9:5 çocuk kime yeter alaalaa:52::52::52:
selencelkım rabbım evlatlarını sana bağışlasın uzun saglıklı ömürler nasıp etsın inşallah:16:
14 sayfam daha var okumadıgım onlarda akşam artık:27::27::27:
bu arada umudumu göremedim belkim son 14 sayfaya gırmıstır:44::8::8:
habıbtem asetonum :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::46::46::46:yerim sizi ben göbişiniz hariç teyzoşlarım soğan kokmasın şimdik :9::9::9::9:
haydık ben cıkıyorum öpüyorum sizi:54::54::54::54:
:10::3::3::10::10::10::10::10::3::3::3::3:

Gunaydin arkadaslarr
Artik okullarda son haftaya geldik cok yorgun bitkin ve yogun hissediyorum
Yarin aksam kizim manisaya anneannesine gidecek simdiden ozledimmm
Neyapicam o yokken bilmiyorumm
Daha vizemiz cikmamis insallh bi aksilik olmazda gidebiliriz bizde

Herkesler iyidir umarim selammlarrr

Bugun de ise gitmedim.anneme gidiyorum iki sokak oteye:-)oradah bhcg yaptiricam.bakalim ne cikacak.sie haber veririmm.optumm

ben kan testi sonucumu hala ögrenemedim. bilgisayarlari bozukmus hala. doktor 3 de gelecekmis, o zaman yine arayin dediler. ayyyyy..böylede iskence olmazki canimmmm...

Back
X