• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ay da hüsran

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bir buçuk yıldır anne olmak istiyoruö bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay gerçekten ymuurtlamadan itibaren belirtilerim vardı dün ovulasyon testim bile pozitifti bata bir günüm vardı dün mutluluktan uyuyamadım ama bugün regl oldum:KK43: gerçekten Allah çözülmeyecek dert vermesin ama bu dert de çok büyükmüş kızlar olmayınca olmuyor ve her ay bunu yaşamak çok zor. Eşim dışında kimselere de anlatamıyorum. Hemen taktığın için olmuyor yorumları geliyor ama takmamak nasıl elde olur ki:KK43: burada yazmak istedim eminim ki benim gibi olanlar anlaycaktır beni.. bir dahaki ay gene başlarım belirti aramaya umut etmeye kesin ne kadar rahat olcam desem de olmuyor işte olmuyor hiç anne olamayacak mışım gibi hissediyorum

Bende bir kimyasal yaşadım şuan kanamam devam ediyor hala :( çok üzücü bir durum ama Allahtan ümit kesilmez belki bu ay olur. Takmamak gerekiyor ama insan stres yapmadan duramıyor ki :(

Hayirli gunler arkadaslar bu surec cok zor cidden benim cok sukur bir oglum var ama ondan sonra 1 dusuk yasadim.Ve oglum cok istiyor e bende oyle ama bizimde 2.5 senedir yok her ay o kirmiziyi yada lekeyi gormek cok yorucu insanin hayat kalitesini bile etkiliyor evet cidden cok takiyoru belki.Birde hanimlar kimyasal gebeligi nasil anliyorsunuz

Adetin gecikiyor, sonuçlar pozitif çıkıyor ama değerler düşük oluyor biraz sonra zaten kaybediyorsunuz

Bir şeyler yazıcam ama lütfen yanlış anlamayın. Bende 3.5 yıl uğraştım etraftan olumsuz şeyler duydum yaşadım. Doktorlar tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyorlardı. Sonra birgün hamile olduğumu 2 gün sonrada dış gebelik olduğunu öğrendim. Alındı o :KK43: yıkıldım o zaman ama Allah dayanma gücü verdi. Tekrar denedik 3 aylık korunmadan sonra tekrar hamile kaldım..ilk 3 ay güzel geçti arada kanamam oluyordu ama iyiydi yani.Tam 4.5 aylık oluncada ansızın suyum geldi ve oğlumu normal doğum yaparak kaybettim.:KK43:
Allah tan hep hayırlısını istedim. Ama kısmet olmadı işte bugün 24. Gün içim yanıyor. Diyeceğim o ki üzülmeyin beterin beteri var.Allah daha büyük acılar vermesin.Olupta böyle olması daha zor. Umutsuz olmayın Allah ım öyle büyük ki.:KK43: ben size teselli veriyorum ama kendim öyle bir haldeyim ki. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide sizide unutmasın.:KK43:

Bende bütün belirtileri yaşadım hamile olduğumu hissettim adetimde gecikti testler pozitif çıktı doktor tebrik etti. Ertesi gün deli gibi bir ağrıyla kalktım meğersem kimyasal gebelikmiş. Kırmızıları gördüm sonra. 3. Günü bugün hala ağlıyorum eşim desen oda beter. Nasıl çıkacağım bu psikolojiden bilmiyorum

Bende bütün belirtileri yaşadım hamile olduğumu hissettim adetimde gecikti testler pozitif çıktı doktor tebrik etti. Ertesi gün deli gibi bir ağrıyla kalktım meğersem kimyasal gebelikmiş. Kırmızıları gördüm sonra. 3. Günü bugün hala ağlıyorum eşim desen oda beter. Nasıl çıkacağım bu psikolojiden bilmiyorum
Dış gebelik geçirdiğimde alındığında çok üzülmüştüm ama beterin beteri var üzülme. Ben bu sefer yandım resmen :( oğlumun tekmesini kaymasını hissediyordum. Ultrasonda hareketlerini gördüm. Doğduğunda minicik burnunu küçücük canını gördüm. :( Allah kimseye evlat acısı vermesin. Eşinede söyle toparlasın. Ya bizim gibi yarı yolda kalsaydınız...
Bebeğimin mezarına gittim ben:( rahatça yazıyorum ama o kadar zor ki :( öyle acıkı kalbim sızlıyor... Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın.

Eşya almamıştık ama plan yapmıştık şunu alıcaz şöyle yapıcaz diye. Sürekli Allah nasip ederse diyordum etmedi kurban olduğum yanına aldı yavrumu. Adını da düşünmüştük bir kere adıyla seslenmek kısmet olmadı :(

Eşya almamıştık ama plan yapmıştık şunu alıcaz şöyle yapıcaz diye. Sürekli Allah nasip ederse diyordum etmedi kurban olduğum yanına aldı yavrumu. Adını da düşünmüştük bir kere adıyla seslenmek kısmet olmadı :KK43:

Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bir durum. Biz o aşamalara gelemedik sadece ailemize nasıl söyleriz nasıl sürpriz yaparız diye düşünmüştük ilk hamileliğim olacaktı devam etseydi belkide ondan bir anda deli gibi sevindik düşünce kafayı yiyecek kadar üzüldük. Eşim bugün biraz daha iyi içimde fırtınalar kopsa bile ona mutlu görünmeye çalışıyorum gülüyorum keyfi yerine gelsin diye teselli veriyorum yine olur üzülme diyorum elimden de bişey gelmiyor :KK43: kendimden bildiğim için size üzmeyin kendinizi diyemiyorum ama nolur sizde bunları düşünmemeyr çalışın bugün öyle yaptım mesele sadece bir kere ağlamaklı oldum hemen mutfak dolaplarını silmeye karar verdim çıktım biraz yürüyüş yaptım kafamı dağıttım

Evet bir buçuk yıldır anne olmak istiyoruö bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay gerçekten ymuurtlamadan itibaren belirtilerim vardı dün ovulasyon testim bile pozitifti bata bir günüm vardı dün mutluluktan uyuyamadım ama bugün regl oldum:KK43: gerçekten Allah çözülmeyecek dert vermesin ama bu dert de çok büyükmüş kızlar olmayınca olmuyor ve her ay bunu yaşamak çok zor. Eşim dışında kimselere de anlatamıyorum. Hemen taktığın için olmuyor yorumları geliyor ama takmamak nasıl elde olur ki:KK43: burada yazmak istedim eminim ki benim gibi olanlar anlaycaktır beni.. bir dahaki ay gene başlarım belirti aramaya umut etmeye kesin ne kadar rahat olcam desem de olmuyor işte olmuyor hiç anne olamayacak mışım gibi hissediyorum

Eşya almamıştık ama plan yapmıştık şunu alıcaz şöyle yapıcaz diye. Sürekli Allah nasip ederse diyordum etmedi kurban olduğum yanına aldı yavrumu. Adını da düşünmüştük bir kere adıyla seslenmek kısmet olmadı :KK43:

Önümüzdeki aylarda Allah nasip ederse hamile haberlerimizi vereceğiz birbirimize. Hemen çökmek yok insan yıprandıkça daha güçlü kalkmalı ayağa. Bizde öyle yapacağız canım güçlü olacağız. İyi bir doktorla sıkıntısız geçireceğiz hamileliğimizi

Kaderdaşız ve aynı duyguyu bende yaşıyorum. Bende boş gebelik ten sonra bir daha hamile kalamadım. Ama o gebeliğimi umudum bitmiş bir zamanda ve hiç beklemediğim bir ayda gerçekleşti. Sonu kötü olsada. Sonrasında takmamaya çalışsamda adet gününün geçmesini 4 gözle bekliyor halde buluyorum kendimi. Maalesef ki takmamak elde değil , hele ki çevrelerden gelen AA bebek düşünmüyormuşun. Yap artık. Yoksa olmuyor mu demeleri birde onların stresi yokmu‍♀️

Kaderdaşız ve aynı duyguyu bende yaşıyorum. Bende boş gebelik ten sonra bir daha hamile kalamadım. Ama o gebeliğimi umudum bitmiş bir zamanda ve hiç beklemediğim bir ayda gerçekleşti. Sonu kötü olsada. Sonrasında takmamaya çalışsamda adet gününün geçmesini 4 gözle bekliyor halde buluyorum kendimi. Maalesef ki takmamak elde değil , hele ki çevrelerden gelen AA bebek düşünmüyormuşun. Yap artık. Yoksa olmuyor mu demeleri birde onların stresi yokmu‍♀️

Çevremizdeki stres topu insanlar olmasa zaten rahatlıkla kalacağız

Allahtan umut kesilmez bol bol dua edeceğiz regl günümün bitmesini bende deli gibi bekliyorum şuan.

Hiç soğan kürü incir havuç suyu kürü ve testere Aslan pençesi kürünü denediniz mi? Ben hamile kalmadan önce 2 ay soğan kürü uyguladım. Sonrasında kafama göre sabah testere dişli aslan pençesi sonrasında incir kürünü içmiştim. Şimdi tekrardan soğan kürüne başladım.

Hiç soğan kürü incir havuç suyu kürü ve testere Aslan pençesi kürünü denediniz mi? Ben hamile kalmadan önce 2 ay soğan kürü uyguladım. Sonrasında kafama göre sabah testere dişli aslan pençesi sonrasında incir kürünü içmiştim. Şimdi tekrardan soğan kürüne başladım.
Hiç kür denemedim soğan kürü nasıl yapılıyormuş bir araştırayım bakalım belki işe yarar.

Dene bence enfeksiyon ve türevlerini temizliyip atıyor.1 su bardağı kaynayan suyun içine 1 orta boy 4e bölünmüş bir şekilde ve soyulmuş bir şekilde suyun içine atıyorsun.10dk kısık ateşte kaynatıyorsun ılıktan biraz sıcak olarak içiyorsun. Bunu sabah akşam uyguluyorsun.

Hiç kür denemedim soğan kürü nasıl yapılıyormuş bir araştırayım bakalım belki işe yarar.
İnşallah yarar benim bir arkadaşım 2çocuk istiyordu 2 sene denedi doktor olmaz demiş 1 ay sadece bunu denemiş ve sadece akşamları içmiş çalıştığı için . O ay hamile kalmış. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor böyle durumlar. Ama belkide vesile olurum hamiş olursun kim bilir şifanın neyden geleceği belli olmaz .

İnşallah yarar benim bir arkadaşım 2çocuk istiyordu 2 sene denedi doktor olmaz demiş 1 ay sadece bunu denemiş ve sadece akşamları içmiş çalıştığı için . O ay hamile kalmış. Tabi bünyeden bünyeye değişiyor böyle durumlar. Ama belkide vesile olurum hamiş olursun kim bilir şifanın neyden geleceği belli olmaz .

Teşekkür ederim canım eve gittiğim gibi başlayacağım inşallah işe yararda sevinçli bir haber veririrm sizlere 1 ay sonra

Back