• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ay da hüsran

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bir buçuk yıldır anne olmak istiyoruö bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay gerçekten ymuurtlamadan itibaren belirtilerim vardı dün ovulasyon testim bile pozitifti bata bir günüm vardı dün mutluluktan uyuyamadım ama bugün regl oldum:KK43: gerçekten Allah çözülmeyecek dert vermesin ama bu dert de çok büyükmüş kızlar olmayınca olmuyor ve her ay bunu yaşamak çok zor. Eşim dışında kimselere de anlatamıyorum. Hemen taktığın için olmuyor yorumları geliyor ama takmamak nasıl elde olur ki:KK43: burada yazmak istedim eminim ki benim gibi olanlar anlaycaktır beni.. bir dahaki ay gene başlarım belirti aramaya umut etmeye kesin ne kadar rahat olcam desem de olmuyor işte olmuyor hiç anne olamayacak mışım gibi hissediyorum
bende aynı durumdayım cnm 15 aydır olmuyor olmuyor olmuyor eşimde bende umutlarımızın boşa çıkmasından yorulduk, Allah daha fazla bekletmeden nasip eder inşallah bizlerede:KK1:

bende aynı durumdayım cnm 15 aydır olmuyor olmuyor olmuyor eşimde bende umutlarımızın boşa çıkmasından yorulduk, Allah daha fazla bekletmeden nasip eder inşallah bizlerede:KK1:
Burada gerçekten rahatlıyorum yalnız olmadığımı hissediyorum benimle empati kurabşlen aynı hislerde olan kişileri görmek çok üzücü olsa da insanı rahatlatıyor inşallah canım inşallah olsun

Burada gerçekten rahatlıyorum yalnız olmadığımı hissediyorum benimle empati kurabşlen aynı hislerde olan kişileri görmek çok üzücü olsa da insanı rahatlatıyor inşallah canım inşallah olsun
benimde anlatıp rahatlayabildiğim tek yer burası çevrem anlamıyor tek bildikleri 1 yılı geçtiniz neden çocuğunuz yok demek.

Allah yardımcınız olsun gerçekten.
Allah gönlünüzdekini bir an önce nasib etsin.
Umutsuzluğa kapılmayın, ama kendinizi de çok stresle bunaltmayın.
Vakti saati vardır diyerek kendinizi ferah tutmaya çalışın.
Rabbim tez zamanda dualarınızı gerçek etsin.

benimde anlatıp rahatlayabildiğim tek yer burası çevrem anlamıyor tek bildikleri 1 yılı geçtiniz neden çocuğunuz yok demek.
Aynen kimse karışmasa keşke yorum yapmasa ama burada birbirimize umut o
Allah yardımcınız olsun gerçekten.
Allah gönlünüzdekini bir an önce nasib etsin.
Umutsuzluğa kapılmayın, ama kendinizi de çok stresle bunaltmayın.
Vakti saati vardır diyerek kendinizi ferah tutmaya çalışın.
Rabbim tez zamanda dualarınızı gerçek etsin.
amin inşallah

Evet bir buçuk yıldır anne olmak istiyoruö bir kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay gerçekten ymuurtlamadan itibaren belirtilerim vardı dün ovulasyon testim bile pozitifti bata bir günüm vardı dün mutluluktan uyuyamadım ama bugün regl oldum:KK43: gerçekten Allah çözülmeyecek dert vermesin ama bu dert de çok büyükmüş kızlar olmayınca olmuyor ve her ay bunu yaşamak çok zor. Eşim dışında kimselere de anlatamıyorum. Hemen taktığın için olmuyor yorumları geliyor ama takmamak nasıl elde olur ki:KK43: burada yazmak istedim eminim ki benim gibi olanlar anlaycaktır beni.. bir dahaki ay gene başlarım belirti aramaya umut etmeye kesin ne kadar rahat olcam desem de olmuyor işte olmuyor hiç anne olamayacak mışım gibi hissediyorum
Bir şeyler yazıcam ama lütfen yanlış anlamayın. Bende 3.5 yıl uğraştım etraftan olumsuz şeyler duydum yaşadım. Doktorlar tüp bebekle bile hamile kalamazsın diyorlardı. Sonra birgün hamile olduğumu 2 gün sonrada dış gebelik olduğunu öğrendim. Alındı o :( yıkıldım o zaman ama Allah dayanma gücü verdi. Tekrar denedik 3 aylık korunmadan sonra tekrar hamile kaldım..ilk 3 ay güzel geçti arada kanamam oluyordu ama iyiydi yani.Tam 4.5 aylık oluncada ansızın suyum geldi ve oğlumu normal doğum yaparak kaybettim.:(
Allah tan hep hayırlısını istedim. Ama kısmet olmadı işte bugün 24. Gün içim yanıyor. Diyeceğim o ki üzülmeyin beterin beteri var.Allah daha büyük acılar vermesin.Olupta böyle olması daha zor. Umutsuz olmayın Allah ım öyle büyük ki.:( ben size teselli veriyorum ama kendim öyle bir haldeyim ki. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide sizide unutmasın.:(

Benim konum var okumak istersen. Bir kere kimyasal olmuş yine olur kafadan çıkarmak zor ama Allah ın elinde. Biz milyonlarca insan toplansak bir tırnağını bile yapamayız:(
Bak ben uyuyamıyorum üzüntüden. Oğlum doğdu daha yolun yarısındayken:( bir kerecik gördüm ama dokunamadım bir fotoğraf bile çekemedim oğlumla. Allah ım kimsenin başına vermesin evlat acısını. Emin olun nasibinizde varsa birgün anne olacaksınız ve bunları unutacaksınız. Ben tekrar hamile kalmaya bile korkuyorum :( hamile kalsam sonraki süreç zor olacak. Allah herşeyin hayırlısını versin inşaallah

Benim konum var okumak istersen. Bir kere kimyasal olmuş yine olur kafadan çıkarmak zor ama Allah ın elinde. Biz milyonlarca insan toplansak bir tırnağını bile yapamayız:KK43:
Bak ben uyuyamıyorum üzüntüden. Oğlum doğdu daha yolun yarısındayken:KK43: bir kerecik gördüm ama dokunamadım bir fotoğraf bile çekemedim oğlumla. Allah ım kimsenin başına vermesin evlat acısını. Emin olun nasibinizde varsa birgün anne olacaksınız ve bunları unutacaksınız. Ben tekrar hamile kalmaya bile korkuyorum :KK43: hamile kalsam sonraki süreç zor olacak. Allah herşeyin hayırlısını versin inşaallah[/QUOTE
gerçekten okuyunca çok üzüldüm ben şuan bile bu kadar üzgünken senşn yaşadıklarını tahmin edebiliyorum çok üzgünüm:( inşallah en kısa zamanda sağlıklı evlatlarımız olsun

Beterin beteri var elbet fakat, benim gibi ilk çocuğuna gebe kalmaya çalışıp her ay hüsrana uğrayanların da kendine sorduğu soru, aceba bir gün hamile kalabilecekmiyim ? Yoksa o duyguyu hiç tadamayacakmıyım ? Ne kadar düşünmemeye çalışsakta, her adet başı üzüntü her adet sonu tekrar umut..

Beterin beteri var elbet fakat, benim gibi ilk çocuğuna gebe kalmaya çalışıp her ay hüsrana uğrayanların da kendine sorduğu soru, aceba bir gün hamile kalabilecekmiyim ? Yoksa o duyguyu hiç tadamayacakmıyım ? Ne kadar düşünmemeye çalışsakta, her adet başı üzüntü her adet sonu tekrar umut..
Aynen bugün yaşadığım buydu resmen önce kan gelince hala umut bitmez :aaa bu acaba yerleşme kanaması mı ? Sonra google dan arat yerleşme kanaması nasıldır diye. Sonra gitgide artsın o kan ve hüsran. Eee hadi bir sonraki ay aman keçiboynuzu pekmezi aman soğan kürü aman ot çöp böyle geçiyor. Kısır bir döngüüü

Merhaba arkadaşlar 1 senedir çocuk istiyoruz ve doktora gittik. İlk ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ama yumurtam çatlamadı bunun için cyclo progynova kullandım aralık ayında yine klomen ve ovitrelle kullandım ve yine yumurtam çatlamamış yine cyclo progynova verdi doktorum 3 gündür kullanıyorum sorum şu arkadaşlar bu çatlamamış yumurta kist olarak dururken ve onun erimesi için ilaç kullanırken bu ay yine yumurtlama ve gebe kalma şansım var mı?

0|0

Bu arada aranıza yeni katıldım siteyi daha çözemedim kusura bakmayın lütfen böyle dan diye soruya geçtim :KK66:

Merhaba arkadaşlar 1 senedir çocuk istiyoruz ve doktora gittik. İlk ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım ama yumurtam çatlamadı bunun için cyclo progynova kullandım aralık ayında yine klomen ve ovitrelle kullandım ve yine yumurtam çatlamamış yine cyclo progynova verdi doktorum 3 gündür kullanıyorum sorum şu arkadaşlar bu çatlamamış yumurta kist olarak dururken ve onun erimesi için ilaç kullanırken bu ay yine yumurtlama ve gebe kalma şansım var mı?

0|0
Adet olmadin mi peki canim? Catlamayan yumurta adettenatiliyordur diye dusunuyorum?

İşte o durumda zor o kadar zaman bende bekledim ama olmuyorken adet döneminde ağlar sızlardım geçerdi. Ama şimdi hergün acı hergün kötü geçiyor:(
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizide unutmasın inşaallah

Onu bende sürekli düşünüyordum. :( ama Allah birgün illaki nasipte varsa olur inşaallah.

Aynen bugün yaşadığım buydu resmen önce kan gelince hala umut bitmez :aaa bu acaba yerleşme kanaması mı ? Sonra google dan arat yerleşme kanaması nasıldır diye. Sonra gitgide artsın o kan ve hüsran. Eee hadi bir sonraki ay aman keçiboynuzu pekmezi aman soğan kürü aman ot çöp böyle geçiyor. Kısır bir döngüüü
Ben aşılama denedim soğan kürü kullandım. Bir dünya ot kullandım. Taki bu doktorumu buluncaya kadar. Allah kimseye evlat acısı vermesin

Back