Gebeliğe Hazırlık Bu ay Aşılama yaptıracaklar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nur_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2020
102
17
48
34
Merhaba bu ay aşılama yaptıracağım doktor iğne ile yumurtaları büyüteceğini söyledi hap vermeyecekmiş.ipne ile yumurta çoğalttığında kaç yumurta oluyor ortalama yaptıranlar var mı?

Merhaba bu ay aşılama yaptıracağım doktor iğne ile yumurtaları büyüteceğini söyledi hap vermeyecekmiş.ipne ile yumurta çoğalttığında kaç yumurta oluyor ortalama yaptıranlar var mı?
Canım neden aşılamaya geçtiniz normal yolla oluşmadı mı gebelik?

Canım kaç tane yumurta olduğu önemli mi bilmiyorum ana en önemli konu gerekli olgunlukta olmaları ben bugün gittim 21mm 16 mm varmış özel olmadığı için pek bilgi vermedi bu gece çatlatma iğnesini yapacağım perşembe aşılama olacak bu 3. Aşılamam

Sizde hapla mı oluşturdular yumurtaları iğne ile mi? Ben grupta gördük burda birisi 17 tane yumurtam oluşmuş demiş şaşırdım bayağı ya.

Tatlım öncelikle umarım gğzel sonuçlar alırsınız
Öncelikle neden alılama yaptırdınız sorın neydş ?
Bir de ne kadar zaman olmadıxa aşılamaya geçtiniz

Doktor dediki hap kullandırıp aşılama yapabilirim sana ama tüp bebekte rapor çıkması için aşılamanın iğne ile olması gerekiyormuş.devlette aşılama yaptıracağız ama iğnelerin bir kısmını da devlet karşılayacakmış ama iğneler pahalı dedi. Yarın adetin 3. Günü vurunmaya başlıcam.

Tatlım öncelikle umarım gğzel sonuçlar alırsınız
Öncelikle neden alılama yaptırdınız sorın neydş ?
Bir de ne kadar zaman olmadıxa aşılamaya geçtiniz
1,5 senedir çocuk düşünüyoruz. 1 sene sonra rahim filmi çekindim yapışıldık çıktı rahim filmiyle açıldı iyice. Sonra bir ay hap kullandım klomen olmadı. Sonra ki 2 ay pandemiden gidemedim. 3 ay fenaya kullandım şimdi aşılama yaptırıyoruz. Biz biraz acele ediyoruz olsun diye. Eşimde sıkıntı yok bendeki pko da hafif düzeyde.

1.5 sene boyunca hiç olmadı dimi gebelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…