Canım neden aşılamaya geçtiniz normal yolla oluşmadı mı gebelik?Merhaba bu ay aşılama yaptıracağım doktor iğne ile yumurtaları büyüteceğini söyledi hap vermeyecekmiş.ipne ile yumurta çoğalttığında kaç yumurta oluyor ortalama yaptıranlar var mı?
Canım kaç tane yumurta olduğu önemli mi bilmiyorum ana en önemli konu gerekli olgunlukta olmaları ben bugün gittim 21mm 16 mm varmış özel olmadığı için pek bilgi vermedi bu gece çatlatma iğnesini yapacağım perşembe aşılama olacak bu 3. AşılamamMerhaba bu ay aşılama yaptıracağım doktor iğne ile yumurtaları büyüteceğini söyledi hap vermeyecekmiş.ipne ile yumurta çoğalttığında kaç yumurta oluyor ortalama yaptıranlar var mı?
Pko var bende hap içtim 4 5 aydın olmadı aşılama denicez siz aşılama yaptırdınız mıCanım neden aşılamaya geçtiniz normal yolla oluşmadı mı gebelik?
Sizde hapla mı oluşturdular yumurtaları iğne ile mi? Ben grupta gördük burda birisi 17 tane yumurtam oluşmuş demiş şaşırdım bayağı ya.Canım kaç tane yumurta olduğu önemli mi bilmiyorum ana en önemli konu gerekli olgunlukta olmaları ben bugün gittim 21mm 16 mm varmış özel olmadığı için pek bilgi vermedi bu gece çatlatma iğnesini yapacağım perşembe aşılama olacak bu 3. Aşılamam
Tatlım öncelikle umarım gğzel sonuçlar alırsınızMerhaba bu ay aşılama yaptıracağım doktor iğne ile yumurtaları büyüteceğini söyledi hap vermeyecekmiş.ipne ile yumurta çoğalttığında kaç yumurta oluyor ortalama yaptıranlar var mı?
1,5 senedir çocuk düşünüyoruz. 1 sene sonra rahim filmi çekindim yapışıldık çıktı rahim filmiyle açıldı iyice. Sonra bir ay hap kullandım klomen olmadı. Sonra ki 2 ay pandemiden gidemedim. 3 ay fenaya kullandım şimdi aşılama yaptırıyoruz. Biz biraz acele ediyoruz olsun diye. Eşimde sıkıntı yok bendeki pko da hafif düzeyde.Tatlım öncelikle umarım gğzel sonuçlar alırsınız
Öncelikle neden alılama yaptırdınız sorın neydş ?
Bir de ne kadar zaman olmadıxa aşılamaya geçtiniz
1.5 sene boyunca hiç olmadı dimi gebelik1,5 senedir çocuk düşünüyoruz. 1 sene sonra rahim filmi çekindim yapışıldık çıktı rahim filmiyle açıldı iyice. Sonra bir ay hap kullandım klomen olmadı. Sonra ki 2 ay pandemiden gidemedim. 3 ay fenaya kullandım şimdi aşılama yaptırıyoruz. Biz biraz acele ediyoruz olsun diye. Eşimde sıkıntı yok bendeki pko da hafif düzeyde.
Geçmiş olsun canım.. yok yaptırmadımPko var bende hap içtim 4 5 aydın olmadı aşılama denicez siz aşılama yaptırdınız mı
Hayır hiç olmadı1.5 sene boyunca hiç olmadı dimi gebelik
Benimde 8 aydır korunmuyoruzHayır hiç olmadı
Geçmiş olsun canımBenimde 8 aydır korunmuyoruz
Martta kimyasal oldu
Bugün doktora gittim olmamasınım sebepleri bardır bütün testlerine bakıcam dedi
Bana bir süür test yaptı
Yarın sonuçları göstermeye gidicem
Çıkmış sonuçlarım
Allah razınolsun canımGeçmiş olsun canım
Sonuçların e nabızdan gözükür , amh a bakıldı mı kaç çıkmışBenimde 8 aydır korunmuyoruz
Martta kimyasal oldu
Bugün doktora gittim olmamasınım sebepleri bardır bütün testlerine bakıcam dedi
Bana bir süür test yaptı
Yarın sonuçları göstermeye gidicem
Çıkmış sonuçlarım
Tatlım sonuçlar böyleSonuçların e nabızdan gözükür , amh a bakıldı mı kaç çıkmış
Güzel gözüküyor canım sonuçların önemli olan amh inşAllah güzel çıkar
Bakalım amh kaç çıkacakGüzel gözüküyor canım sonuçların önemli olan amh inşAllah güzel çıkar
Ben iğne kullandım canım ben devlette tedavi oluyorum o yüzden pek konuşmuyorlarSizde hapla mı oluşturdular yumurtaları iğne ile mi? Ben grupta gördük burda birisi 17 tane yumurtam oluşmuş demiş şaşırdım bayağı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?