Aşılama bu ay aşılama yaptıracagım ! (İSTANBUL)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

MUTLULUK&

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
267
0
Merhaba Arkadaslar, bu ay asılama yaptıracagım,

araştırdım ve jinemed'te karar kıldım.. sizin bana öneriniz nedir iyi bir secim yapmısmıyım? Sizler aşılamanızı nerde yaptırdınız? memnun kaldınız mı? sonuç olumlu oldu mu? bilgilerinizi paylasırsanız minnettar olurum :)

sevgili arkadaşım,
ben de bu ay aşılama yaptırdım,sonucunu bekliyorum..ancak T biçiminde rahime sahip olduğumdan endometrium 5,5 mm...yani tuıtması zor...
seninde hayırlı olsun....ben İzmirde üniversite hastanesine gidiyorum...

bende bu ay yaptırıyorum inş. aslında şuan aşılanmış olmam gerekiyordu ama eşimin acil bir işi çıktı ve şehir dışına gitmek zorunda kaldı:KK43: o yüzden umutlar bu aya sarktı. inş hepimizde iyi sonuçlar alırız. sizde sorun ne kızlar ben pkosluyum.1 senedir bebek olmuyor.

mutluluk dogru bir tercih yapmissin jinemed cok iyi bir tup bebek merkezi....
ama fiyatlari cok pahali tercih ettigine gore masraflari karsilayacak gucunuz var...
ins. hayirlisi olur canim...a.s.

yok ben gitmek istedimde muayene ucreti cok pahali ve ssk gecmiyo oyuzdem gidemedim ilaclar dahilmi 600 lira ?

ilaçlar dahil mi ? bilmiyorum.. ama ögrenirim.. bir arkadasım yaptırmıstı...ben aslında 350 ytl'ye de buldum ama laboratuar ortamı isinde uzman olması gerekiyormus.. Bu hastane de o konuda cok iyi...

X