- Konu Sahibi witch hunt
-
Defalarca soylemissiniz değişmemiş,gorusuyorsan katlanacaksin katlanamiyorsan da gorusmeyeceksin maalesef,ama bu anlattiklarinizdan sizden başka arkadaşı olmadigi kanaatine vardim,kiza da üzüldüm bak simdi.
Ayy kendi kendine triplere giren arkadaş hiç çekilmiyor yahu. Kimisi laf vurur siz açık açık hareketlerinden bıktığınızı da söylemişsiniz. Anlamadım derdi ne.
Kadin agir sorunlu.
O zaman hemen düzeltiyorum sana üzulmem lazimmişgörmüyorum aramızda çok mesafe var ama istiyorum ki konuştuğumuzda o kısıtlı zamanda da ayy işte iki kilo daha verdim ,spor salonunda deli gibi koştumdan başka bir şey konuşalım ..Kızın arkadaşı var var olmasına da sanırım seni seçtim pikaçu dedi ve benimle bunları paylaşıyor ..
Yazık ayol, 40 kilo verince narsist olmuş birden bire. Hoşgörmek lazım.
Ama benden bir tavsiye, bir şeyler öğrenmediğiniz insanı hayatınızda tutmayın. Hangi konuda bir şey öğrendiğiniz önemli değil, saç bakımı, manikür ıvır zıvır konularda da bir şeyler öğrenebilirsiniz ekonomi, politika, tarih de. Bilginin sınıflandırması olmaz, ancak böyle geliştirebiliriz kendimizi. Ama karşınızdaki insandan bir şey öğrenmiyorsanız hayatınızda yer kaplamasına gerek yok. Bu sevgili de olur, arkadaş da, eş de...
Ya çekeceksiniz ya arkadaşlığınızı bitireceksiniz. Belli ki kişiliği böyle, değişmeyecek.
Tuttum bu sözüzilyon kere dedim kilo umrumda değil benim için önemli olan donanım ..
Tuttum bu sözü
Aynen ben de aynı görüşteyimkilo fazlalıklarımla elbetteki bende mutlu değilim ancak ve ancak dünyadaki tek derdim bu değil ..Ve ben bir şeyin üzerinde fazla takılı kalındığında kopup boyut değiştiriyorum ..Bugün kilo ,yarın başka bir şey ama sadece dış görünüşüm iyi olsun kafamda davullar çalsın yok bana göre değil
Benimde en sinir ennnn uyuz olduğum insan tipidir. He canım hee sensin hee de geç madem.Değişmeyecek bence de ..Yani öyle düşünüyorum..Aslına bakarsan yazarsa cevap veriyorum yazmazsa hiç yazmıyorum çünkü başlayacak yine manikür,pedikür,yulaf,kalori falan ..Dünya başka bir yerde ,her gün yeni olaylar,yeni kayıplar,yeni başlangıçlar oluyor ..Ama o sadece ayna karışısında basen fazlalıklarıyla meşgul ,sinirimi bozuyor açıkçası ..
Benimde en sinir ennnn uyuz olduğum insan tipidir. He canım hee sensin hee de geç madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?