- 30 Ocak 2013
- 29.381
- 43.878
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiv virusu dışarıda uzun sure yaşayamaz zaten. Vücut ısısı ve ortamı gerekir.Enjekteyle olur zaten yemekle olmaz kandan bulaşır![]()
bulaşık makinesinde karbonat sirke denedim hic temizlenmediler bardaklarim filan bulanik bulanik oldular kimyasallara geri dönmek zorunda kaldimÖyle aman aman kanamam olmuyor zaten doğru, çamaşırın üzerine Ped gibi kalınca pamuk koyuyorum sık sık değiştiriyorum. Ama fazla oluyorsa çok sık değiştirmen gerekebilir. Ben de katkı maddelerinden kurtulmaya çalışalı henüz 1 sene olmadı. Dediğim gibi zararlı olduğunu biliyorum birçok şeyin ama alternatif bulması çok kolay değil...
Allah Allah!!! Yahu ayakkabım nike üşenmedim çıkardım altına baktım göremedim öyle bir şey.Ayakkabıların altına da Allah muhammed yazıyorlarmış unutmayalım nike almayın![]()
biraz da boraks ekliyorum. o da çok sağlıklı birşey değilmiş galiba ama normal deterjandan iyidir dedim. boraks karbonat limon tuzu bir kapta karıştırıp toz deterjan gibi hazır duruyor(boraksın miktarı diğerlerinden daha az) ama tabiki deterjan gibi temizlemiyor ve makineye atmadan ön yıkama şart elde. ben günlükte bunu kullanıyorum ama bardaklar sararıyor ayda bir falan normal deterjan atıp bir bardak renklerini açıyorum.bulaşık makinesinde karbonat sirke denedim hic temizlenmediler bardaklarim filan bulanik bulanik oldular kimyasallara geri dönmek zorunda kaldim![]()
İsrail'in şu kadar *parmağımın ucu* umrunda değilsiniz
Onlar kazandığı paraya bakıyor
Adamlar bilimle, teknolojiyle falan uğraşıyor
Sizin gibi bir perspektiften bakmıyordur onlar emin olun
İşleri güçleri vardır
"Müslümanları yok edeceem tek amacım bu, tez bu orkidlerin içine zehir sürün kızım"
Ya buna inanıyor insanlar bir deCiddi ciddi insanların bu kendilerini bu kadar önemli görmeleri çok tuhaf, sen kimsin, kim seni niye yok etmek istesin :d
Hepsinde değil bazısında buluyorlar göya işte adamların işi gücü yok naparsınAllah Allah!!! Yahu ayakkabım nike üşenmedim çıkardım altına baktım göremedim öyle bir şey.
Bu internet denen şey cidden çok tehlikeli.
Şöyle bir market raflarına göz atarsak kaç tane İsrail malı olmayan ürün var ki?
Önlem alalım desekte yapılabilecek çok şey yok.
Ama Erkan Şamcının videolarını tavsiyelerini araştırın uyun,kendisi ekoloji uzmanı ve kimyasala savaş açtığını dile getiren biri.
Temizlikte doğal kullanılabilecek şeyleri paylaşıyordu insanlarla.
Bende de çıktı o, kahkaha attım görünce. İşte bunlar niye oluyor, bizde bilim ogretilmiyor. Bilime, fene değer verilmiyor. Bizden bilim adamı çıkmaz diyen adamlar yönetiyor ülkeyi.Bunları okuyup okuyup biyerleriyle gülüyorlardır geçen muzun içine aids mikrobu sıkıyorlarmış diye resim dönüyordudr mu kim bilmiyorum yazmıştı aids mikrobu böyle bulaşmaz ağzınızda veya midenizde büyük yara olması lazım diye hey Allahım ya bide paylaşıp duruyorlar yakınlarına falan atıyorlar (bizde de var) gulüp geçiyorum
![]()