• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu araştırma doğru ise yandık!

Biz zaten yanmisiz. Bu kadar birbirine tahammulu olmayan insani İsrail'i birak tum ulkeler birlesse bir araya getiremez. Yedigimize ictigimize de dikkat etmiyoruz. Basim agridi ilac, karnım ağrıdı ilaç, ayak parmağım sizladi ilaç.

Şöyle bir market raflarına göz atarsak kaç tane İsrail malı olmayan ürün var ki?

Önlem alalım desekte yapılabilecek çok şey yok.

Ama Erkan Şamcının videolarını tavsiyelerini araştırın uyun,kendisi ekoloji uzmanı ve kimyasala savaş açtığını dile getiren biri.

Temizlikte doğal kullanılabilecek şeyleri paylaşıyordu insanlarla.

israil kadar başınıza taş düşsün
onlar teknoloji üretsin bizde muhalefet
profesör birde
haydar baş saygım arttı:KK14:

20 yıl Orkid kullandıktan sonra pespese iki çocuk doğurdum, daha kalitelisini yapsınlar o zaman.

Hahahaha, "Şaşırdım.Başka ürünler rafta tozlanırken bu ürün çok satılır. Nedenini sordum ''Orkid İsrail malıdır.Kısırlık yapar.Rahime 'doğurma!' emri verir.''dedi. "

Sadece emir veren kadın pedi değil, emir alan kadın rahmi de yapmışlar puhahahahaha:))))))

Öyle aman aman kanamam olmuyor zaten doğru, çamaşırın üzerine Ped gibi kalınca pamuk koyuyorum sık sık değiştiriyorum. Ama fazla oluyorsa çok sık değiştirmen gerekebilir. Ben de katkı maddelerinden kurtulmaya çalışalı henüz 1 sene olmadı. Dediğim gibi zararlı olduğunu biliyorum birçok şeyin ama alternatif bulması çok kolay değil...
bulaşık makinesinde karbonat sirke denedim hic temizlenmediler bardaklarim filan bulanik bulanik oldular kimyasallara geri dönmek zorunda kaldim :(

Ben anlamadim bu İsrail dusmanciligimi?!
Ülke olarak alinmasin ozaman bu urunler.
Yasaklansin!
Satisi ülkede durdurulsun!
Aa evet israille baris saglanmisti dimi pardon unuttum.

İsrail kendinden başka malların raflarda tozlandığı pazarı bulmuş, kısır eder mi, aptal mi bu kadar?

bulaşık makinesinde karbonat sirke denedim hic temizlenmediler bardaklarim filan bulanik bulanik oldular kimyasallara geri dönmek zorunda kaldim :KK43:
biraz da boraks ekliyorum. o da çok sağlıklı birşey değilmiş galiba ama normal deterjandan iyidir dedim. boraks karbonat limon tuzu bir kapta karıştırıp toz deterjan gibi hazır duruyor(boraksın miktarı diğerlerinden daha az) ama tabiki deterjan gibi temizlemiyor ve makineye atmadan ön yıkama şart elde. ben günlükte bunu kullanıyorum ama bardaklar sararıyor ayda bir falan normal deterjan atıp bir bardak renklerini açıyorum.

:KK70::KK70:
Herkes bizimle uğraşıyor, herkes bizi kıskanıyor. Kimse cogalmamizi gelismemizi istemiyor.:KK70:
İsrail'in şu kadar *parmağımın ucu* umrunda değilsiniz

Onlar kazandığı paraya bakıyor

Adamlar bilimle, teknolojiyle falan uğraşıyor

Sizin gibi bir perspektiften bakmıyordur onlar emin olun

İşleri güçleri vardır

"Müslümanları yok edeceem tek amacım bu, tez bu orkidlerin içine zehir sürün kızım" :KK70:

Ya buna inanıyor insanlar bir de :KK70: Ciddi ciddi insanların bu kendilerini bu kadar önemli görmeleri çok tuhaf, sen kimsin, kim seni niye yok etmek istesin :d

Allah Allah!!! Yahu ayakkabım nike üşenmedim çıkardım altına baktım göremedim öyle bir şey.
Bu internet denen şey cidden çok tehlikeli.
Hepsinde değil bazısında buluyorlar göya işte adamların işi gücü yok naparsın :70: yazıyor olsa ellerine ne geçicek sanki ne kazanıcaklar

Şöyle bir market raflarına göz atarsak kaç tane İsrail malı olmayan ürün var ki?

Önlem alalım desekte yapılabilecek çok şey yok.

Ama Erkan Şamcının videolarını tavsiyelerini araştırın uyun,kendisi ekoloji uzmanı ve kimyasala savaş açtığını dile getiren biri.

Temizlikte doğal kullanılabilecek şeyleri paylaşıyordu insanlarla.

temizlikte doğal ürünlere geçmek biz türk titiz hatunlarına pek gitmiyor ama(ben bile öyle aman aman titiz değilim hiç de olmadım ama yine de tamamen doğala geçemedim). çünkü sirke çamaşır suyu gibi bembeyaz yapmıyor, karbonat cif kadar parlatmıyor, limon tuzu por çöz kadar etkili açmıyor gibi gibi.. daha temiz olsun diye sağlığımızdan oluyoruz işte :(

Ilk adet oldugumdan beri Orkid disinda marka kullanmadim. Hamileyim suan.
Eltim hep bebek bezleri cocuklarda kisirlik baslatiyor derdi. Boyle bir seyler okumus herhalde simdi anladim.
Keske her seyin icerigini bilebilsek ve yerli uretim kullanabilsek.

Bunları okuyup okuyup biyerleriyle gülüyorlardır geçen muzun içine aids mikrobu sıkıyorlarmış diye resim dönüyordu :KK70: dr mu kim bilmiyorum yazmıştı aids mikrobu böyle bulaşmaz ağzınızda veya midenizde büyük yara olması lazım diye hey Allahım ya bide paylaşıp duruyorlar yakınlarına falan atıyorlar (bizde de var) gulüp geçiyorum :KK53:
Bende de çıktı o, kahkaha attım görünce. İşte bunlar niye oluyor, bizde bilim ogretilmiyor. Bilime, fene değer verilmiyor. Bizden bilim adamı çıkmaz diyen adamlar yönetiyor ülkeyi. :KK14:neyse söylenecek çok şey, ben susayim sabah sabah.

Bir de sağlıklı bir insanı kısır yapmak o kadar kolay mı? Yerli uretim- yabancı üretim fark etmez, kimyasallar zararlıdır ama bez gibi dışarda kalan bir ürünün kısır yapması çok fantastik

Bu arada 22-23 yıldır orkid kullanırım

Burada bilen bilir tüp bebeğim var

Ama orkid ile ilgili değil bizimki erkekten kaynaklı ve muhtemelen de çernobil ve sonrası ile ilgili olabilir

Araştıralım dediler de yanaşmadı eşim zira sebebini bilse de değişmeyecek sonuç

Kimyasallar zararlı sonuna kadar doğru

Yiyecek içecek hormon dolu doğa bozuldu

Nükleer santraller yapılmaya başlıyor

Eskiden buzdolabı yokmuş ama insanların sütü yoğurdu bozulmazmış bu kadar güçlü bakteriler yokmuş

Esasen tıp ya da teknoloji ilerledikçe yıkıcılık da artıyor

Back
X