Bende bu aracı düşünüyorum,siz memnunmusunuz?
60.000 tl fiyatı
E bize niye 62 dediler.hatta on ve arkada havali duran bi zimbirtisi vardi(ne denir hic bilmiyorum)oda dahil olursa 68
Bende bu aracı düşünüyorum,siz memnunmusunuz?
60.000 tl fiyatı
Günaydın bayanlar
Sonunda hep istediğim şey olacak araba sahibi olacağım :) Olacağız eşimle yani
Buara yana yakıla araba arıyoruz istediğim 2 model var eşim daha esnek bunu 6 'ya kadar çıkartabiliyor ,
Bu ara araba almayı düşünenlerle sohbet edip paylaşımda bulunmak istiyorum . dizelmi benzinlimi benzinli olsa lpg taktırılsa sorun yaşanırmı gibi şeyleri merak ediyorum.. Birde 2.el araclar şuanda pahalıymış gibi geliyor başka şehirden araba alınırken nasıl alınır vb şeylerle ilgili konuşmak istiyorum
Diğer acıtıgm yanlıs baslıklı konunun kapatılmasını rıca edıyroum[/
merahabalr bizde sizinle aynı durumdayız hergun eşimle araba ilanlarına bakıyoruz :) tata almayı düşünyoruz ben kullancam trafigede yeni çıkcam nasıl zorlanırmıyım hiçbifikrim yok :)
Günaydın bayanlar
Sonunda hep istediğim şey olacak araba sahibi olacağım :) Olacağız eşimle yani
Buara yana yakıla araba arıyoruz istediğim 2 model var eşim daha esnek bunu 6 'ya kadar çıkartabiliyor ,
Bu ara araba almayı düşünenlerle sohbet edip paylaşımda bulunmak istiyorum . dizelmi benzinlimi benzinli olsa lpg taktırılsa sorun yaşanırmı gibi şeyleri merak ediyorum.. Birde 2.el araclar şuanda pahalıymış gibi geliyor başka şehirden araba alınırken nasıl alınır vb şeylerle ilgili konuşmak istiyorum
Diğer acıtıgm yanlıs baslıklı konunun kapatılmasını rıca edıyroum
seat ıbıza ıcın bos araba dıyorlar ama bence oyel degıl
nedır yanı dolulugu bızde kararan ayna var o kadar kararıyorkı gormekte zorlanıyoruz nedır yanı beklentı harbıden kullanılacakmı hız sabıtleyıcı mesela
kac kere kullandık bır tatıle gıderken
bız aldık araba 34.500 tl sanırım ford fıesta tıtanyum full+full
sadece camurlugunda boyası vardı o kadar
cok araba sorgulattık cogu hasarlıydı ıyı bulduk yanı dıyorum :)
sıayh renk buarada murdum konsollu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?