Şimdi ibiza için bende yolda gördüğüm bir araba değil alırız satmaya kalkarız satamayız o zaman ne olacak dıyoruz
30 bıne kadar bir araba düşnüüyoruz
kayınpederım 2011 fluence aldı lpg taktırdı servısı keske taktırmasaydın ısınmadan oturu bazı parcalarına teknıkb unlar adlarını unuttum sorun yaratabılecegını soylemıs
eşimde dizelin 15.000 km bakımlarının oldugunu bu bakımların 1500 tl gıbı tuttugunu bır sorun oldugunda cok pahalı oldugunu soyluyor
benım babam lpg taktırmayın dıyor patlar dıyor :)
eşim bir depo dizel ile 900 km gidilir diyor 120 dolar diyor mesala
aynı aracın bir deposu 70 dolar 350 km gider diyor
yani acıkcası lpg dizelmi karlı anlayamadım ,
benzinle dizel arasındada cok az bir fark varmış ama km cok yakmıyor diyor eşim
neyse izmride bir araba bulduk fiesta 2011 13.000 km
hiçbir değişini bilmem nesi yok
galeri satıyor bır akrabamız gıdıpb akacak araba bugun yarın
otomatik benzinli bu arac ,
birde aynı galeride düz vites dizeli varmış 1.500 tl daha pahalıymış o
ikisinin rengide vişne cürüğü titanyum full model bilemiyorum
opel corsada olur ama bunları dısarıda degıl ınt buluyoruz henuz hıc konusulmadı
ayretten eşim c3 olaiblir diyor dizel bulmuş bir tane 27 bin
aman aman ölüp bittiğim bir arac olmadıgı ıcıno paralara cıkıyorsa keısnlıkle fıesta olsun dıyorum
tekrar ayretten dıyorum eşim opel astra 2010( kartalın modıfıye halı gıbı) 2011 ford focus cıkarsada alıcam sana sormaya nıyetım yok dıyor ben cok detaya ınıyom :)
focusuda kesınlıkle 95 model opel astraya benzetıyorum kesınlıkle begenmedım
ya fiesta olsun ya corsa olsun :)
lpg taktırmakta 1500 tl imiş bu arada :)
izmirden alırsan plaka değişmem diye dusunuyorum elmayracım
Beğenmediğin opel (eğer hb ise) hepsinden daha iyi bir araç. İnan bana. Hem parçası, hem yol tutuşu. Ben arabamı değiştiricem ve corsa alıcam inşallah. Sadece cok az motor sesi geliyor.
İnan bana fiesta sadece görüntü bir arac. İci plastik ve fordların arızaları cok cok fena oluyor, benim fiestam vardı bir kez yolda kaldı 2000 cıktı cebimden. Üstelik arac otomatik, geri kaçma yapabilir, şanzıman problemi cıkarabilir. Ve cok cok yakar. Üstelik ona lpg de taktırsanız, normal benzinli arac kadar yakar.
C3 güzel araba ama size kücük gelir, malum ege de var, bagajı kücük.
Eşin haklı dizellerin bakımları cok pahalı.
Lpg eskisi gibi değil, baban korkmasın, dacia vs lpgli arac üretip piyasaya sürüyorlar artık.
Değiştirme tabi plakayı, istanbul sigortası cok pahalı
fiasta için söylediklerinde çok haklısın elmiş,
Makyajlı, bakımlı, dışı fıstık gibi ama içi boş hatunlar varya fiestayı onlara benzetiyorum :)))
cutecim, Toyota, opel, volkswagenin spor modellerini öneririm, çevremde kullananların hepsi oldukça memnun, sağlam araçlar
bi gün alacak olursam bu markalardan birini isterim.
hangısı astramı focusmu esımde onların daha saglam oldugunu soyluyor zatenBeğenmediğin opel (eğer hb ise) hepsinden daha iyi bir araç. İnan bana. Hem parçası, hem yol tutuşu. Ben arabamı değiştiricem ve corsa alıcam inşallah. Sadece cok az motor sesi geliyor.
İnan bana fiesta sadece görüntü bir arac. İci plastik ve fordların arızaları cok cok fena oluyor, benim fiestam vardı bir kez yolda kaldı 2000 cıktı cebimden. Üstelik arac otomatik, geri kaçma yapabilir, şanzıman problemi cıkarabilir. Ve cok cok yakar. Üstelik ona lpg de taktırsanız, normal benzinli arac kadar yakar.
C3 güzel araba ama size kücük gelir, malum ege de var, bagajı kücük.
Eşin haklı dizellerin bakımları cok pahalı.
Lpg eskisi gibi değil, baban korkmasın, dacia vs lpgli arac üretip piyasaya sürüyorlar artık.
Değiştirme tabi plakayı, istanbul sigortası cok pahalı
2006 2007 model düşünürsen Seat Leon da çok güzel bir araba
benımde oyle acıkcası
bızde 2009 ve ustu araclara bakıyoruz butcemız 30 bın tl ama daha ustune asla cıkamayız cıkmamamız gerek
1.2 motor benzınlı arkadaslra sordugumda hıcte oyle az yakmadıgınıs oyluyorlar ozellıkle corsa ıcın 1.2 motor bakmıstım ama
oyle olmuyormus
o yuzden benzınlıyı hıc dusunmuyorum bol bol gezerız cunku kurtarmaz bızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?