• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aldatmak degil mi??

Bu arada içerik ve konu başlığın da bana çok uyumsuz geldi; yorum yazdığım konuyu bulamadım :)

Zira salt iş için mesajlaşmanın "bu aldatmak değil mi" şeklinde konuya dönüşmesi olağan değil. Belki de biz de size iyi gelmiyoruz; profesyonel yardım da deneyebilirsiniz.

Sadece başlığa cevabım da asla aldatmak değil; aldatmak duygusal ve fiziksel paylaşımlardan birini içerir; iş için karşılıklı çemkirmeleri yahut karşılıklı alttan almaları değilllll
Baslik dikkat ceksin istedim :)

Bu yazimdan paranoid sizofren oldugumu uzman bir psikiyatr bile anlayamazdi. Teshisteki basariniz benimle ayni hastalikta oldugunuzu gosteriyor. :) ama boyle bir satasma varsa sizin egosal problemleriniz de var demektir.
psikiyatr olmama hiç gerek yok toplumda sıkça görülen bu hastalığa sahip insanları ayırt etmek oldukça kolay ek olarak ben sağlık personeliyim. sataşma filan yok içimden ne geçtiyse onu yazdım , böyle yaşamak senin için de zor değil mi her anı şüphe her anı endişe düşman başına yani .. eşim bana senin eşine yaptığını yapsa boşarım hayat arkadaşıysak güvenmeyi öğrenmeliyiz neticede dimi biraz empati yap

Back
X