Tesekkur ederim..Kiskanmak icin esinde bol malzeme var ama bu aldatna degil orasi da belli surekli ayni konu uzerinde konusursan esin sebi umursamayacaktir sabirli ol zamanla gormezden gel elbet eline bi firsat gecince bak ben sana soylemistim ve su anda cok kirildim tarzi konusabilrisin ve ozaman umursayacaktir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu aldatmak degil mi??
- Konu Sahibi gozde08
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Fikirlerinize ihtiyacim var. Daha once de yazmistim. Esim saglik sektorunde ve genelde bayanlarla muhattap. Hastehaneler muhasebeden danismaya hep bayan oluyor.. sorunum su ki fazla lakayit buluyorum tavirlarini. Daha once isle alakali bir mesajlasmasini yakalayip kiyamet kopardim. Bir calisanin tatlim sekerim hayatim tarzi yaninda ben oldugumu gore gore konusmasina sahit oldum yine kiyameti kopardim. Konustum olmadi,küstum,kirdim doktum yok arkadas. Adam alismis boyle diyalog halinde olmaya ve normalligine. Bu gun tesadufen bir seye bakarken mesajlarina bakayim dedim o farketmeden. Bir calisan bayanla mesajlasmasi var bilmem ne hastanesinden bilmem ne hanimla resmi konusma. Esimi kizdirmislar odeme olmadam hastanin tedavisi devam etmez falan diye epey kizmis esim kadinda ayni resmiyette yanlis anladiniz diye birkac mesaj ust uste atmis sonra esim cevaplamis falan filan. Uzun uzun sorun odakli bir mesajlasma ama neden mesajlasma?? Neden konusma yerine kapris yapacak ve mesajla devam edecek konusma? Beni aldatmaz buna inaniyorum bu konuda guvenim tam ama bu tarz diyalog,fazla diyalog beni incitiyor..Ben ne yapmaliyim bilemedim siz bana bir akil verin zira ben boyle seylerden cok sikildim...
Kadınlarla iyi anlaşabilen erkekten zarar gelmez.
Evlenmeden önce düşünseydiniz keşke. Evin altında inşaat malzemeleri dükkanı olan bi adamla evleneydiniz mesela hiç kadınlarla muhtap olmazdı. Siz evden takip ederdiniz
Eşinde bir sorun yok. Ya sen değişcen ya bu diyardan gidicen :)
yapmayın allah aşkına ya telefonla konuşma olsa sorun yok mesaj olunca mı kötü ? telefonla konuşsa bu sefer sorun çıkarmayacaksınız sanki bende işim gereği bin tane adamla görüşüyorum ne yani aldatıyor muyum ? kimi mesajla oluyor bu konuşmaların kimi de telefonla bu kadar kasmayın yaFikirlerinize ihtiyacim var. Daha once de yazmistim. Esim saglik sektorunde ve genelde bayanlarla muhattap. Hastehaneler muhasebeden danismaya hep bayan oluyor.. sorunum su ki fazla lakayit buluyorum tavirlarini. Daha once isle alakali bir mesajlasmasini yakalayip kiyamet kopardim. Bir calisanin tatlim sekerim hayatim tarzi yaninda ben oldugumu gore gore konusmasina sahit oldum yine kiyameti kopardim. Konustum olmadi,küstum,kirdim doktum yok arkadas. Adam alismis boyle diyalog halinde olmaya ve normalligine. Bu gun tesadufen bir seye bakarken mesajlarina bakayim dedim o farketmeden. Bir calisan bayanla mesajlasmasi var bilmem ne hastanesinden bilmem ne hanimla resmi konusma. Esimi kizdirmislar odeme olmadam hastanin tedavisi devam etmez falan diye epey kizmis esim kadinda ayni resmiyette yanlis anladiniz diye birkac mesaj ust uste atmis sonra esim cevaplamis falan filan. Uzun uzun sorun odakli bir mesajlasma ama neden mesajlasma?? Neden konusma yerine kapris yapacak ve mesajla devam edecek konusma? Beni aldatmaz buna inaniyorum bu konuda guvenim tam ama bu tarz diyalog,fazla diyalog beni incitiyor..Ben ne yapmaliyim bilemedim siz bana bir akil verin zira ben boyle seylerden cok sikildim...
sende bendensin ben olsam bende rahatsız olurdum inşallah herşey gönlümüzce olurFikirlerinize ihtiyacim var. Daha once de yazmistim. Esim saglik sektorunde ve genelde bayanlarla muhattap. Hastehaneler muhasebeden danismaya hep bayan oluyor.. sorunum su ki fazla lakayit buluyorum tavirlarini. Daha once isle alakali bir mesajlasmasini yakalayip kiyamet kopardim. Bir calisanin tatlim sekerim hayatim tarzi yaninda ben oldugumu gore gore konusmasina sahit oldum yine kiyameti kopardim. Konustum olmadi,küstum,kirdim doktum yok arkadas. Adam alismis boyle diyalog halinde olmaya ve normalligine. Bu gun tesadufen bir seye bakarken mesajlarina bakayim dedim o farketmeden. Bir calisan bayanla mesajlasmasi var bilmem ne hastanesinden bilmem ne hanimla resmi konusma. Esimi kizdirmislar odeme olmadam hastanin tedavisi devam etmez falan diye epey kizmis esim kadinda ayni resmiyette yanlis anladiniz diye birkac mesaj ust uste atmis sonra esim cevaplamis falan filan. Uzun uzun sorun odakli bir mesajlasma ama neden mesajlasma?? Neden konusma yerine kapris yapacak ve mesajla devam edecek konusma? Beni aldatmaz buna inaniyorum bu konuda guvenim tam ama bu tarz diyalog,fazla diyalog beni incitiyor..Ben ne yapmaliyim bilemedim siz bana bir akil verin zira ben boyle seylerden cok sikildim...
Sen sanırım çalışmıyorsunFikirlerinize ihtiyacim var. Daha once de yazmistim. Esim saglik sektorunde ve genelde bayanlarla muhattap. Hastehaneler muhasebeden danismaya hep bayan oluyor.. sorunum su ki fazla lakayit buluyorum tavirlarini. Daha once isle alakali bir mesajlasmasini yakalayip kiyamet kopardim. Bir calisanin tatlim sekerim hayatim tarzi yaninda ben oldugumu gore gore konusmasina sahit oldum yine kiyameti kopardim. Konustum olmadi,küstum,kirdim doktum yok arkadas. Adam alismis boyle diyalog halinde olmaya ve normalligine. Bu gun tesadufen bir seye bakarken mesajlarina bakayim dedim o farketmeden. Bir calisan bayanla mesajlasmasi var bilmem ne hastanesinden bilmem ne hanimla resmi konusma. Esimi kizdirmislar odeme olmadam hastanin tedavisi devam etmez falan diye epey kizmis esim kadinda ayni resmiyette yanlis anladiniz diye birkac mesaj ust uste atmis sonra esim cevaplamis falan filan. Uzun uzun sorun odakli bir mesajlasma ama neden mesajlasma?? Neden konusma yerine kapris yapacak ve mesajla devam edecek konusma? Beni aldatmaz buna inaniyorum bu konuda guvenim tam ama bu tarz diyalog,fazla diyalog beni incitiyor..Ben ne yapmaliyim bilemedim siz bana bir akil verin zira ben boyle seylerden cok sikildim...
Eşim şu anda içlerinde tek erkeğin kendisi olduğu bir grupla yemekte. Sorun etmek aklımdan bile geçmez. Eşinize güveniyorsanız rahat bırakın biraz. Yemezler korkmayın
Sizin böyle bir grupla yemekte olduğundan haberiniz var benim bundan haberim bile olmaz.
Yine benim de kiminle nerde olduğumu eşim bilmez iş saatlerinde.
Kimin arabasında nerelere gittiğimi; bazen ben bile bilmiyorum :)
Hem de öyle şehir merkezi vs değil; bildiğiniz köylere vs gitmişliğim vardır; hiç tanımadım; iş yaptığım kişinin tanıdığı olan adamlarla, tek kadın olarak.
Konu sahibi ortamı biliyorum kıskanıyorum vs diyor da bu kişinin haline tavrına göre değişir; sevmem öyle konuşulmayı der bir ikisine söylerim; üçüncü de suratımdan anlarlar. Mavi boncuk dağıtan bir eşi varsa onu bilemem ama sadece mesajlaşmanın dahi bu kadar abartıldığını görünce bence o konuşmaların da olağan olduğu izlenimi doğdu.
Konu sahibi yine diyorum; azıcık sakin olun ve şu adamcağızı rahat bırakın; aksi halde bıkkınlıktan o sizi bırakacak
Bu arada içerik ve konu başlığın da bana çok uyumsuz geldi; yorum yazdığım konuyu bulamadım :)
Zira salt iş için mesajlaşmanın "bu aldatmak değil mi" şeklinde konuya dönüşmesi olağan değil. Belki de biz de size iyi gelmiyoruz; profesyonel yardım da deneyebilirsiniz.
Sadece başlığa cevabım da asla aldatmak değil; aldatmak duygusal ve fiziksel paylaşımlardan birini içerir; iş için karşılıklı çemkirmeleri yahut karşılıklı alttan almaları değilllll
Zira salt iş için mesajlaşmanın "bu aldatmak değil mi" şeklinde konuya dönüşmesi olağan değil. Belki de biz de size iyi gelmiyoruz; profesyonel yardım da deneyebilirsiniz.
Sadece başlığa cevabım da asla aldatmak değil; aldatmak duygusal ve fiziksel paylaşımlardan birini içerir; iş için karşılıklı çemkirmeleri yahut karşılıklı alttan almaları değilllll
bu kadar paranoid bir kadınla evlendiğine göre eşin seni sevmiş belli ki.. kız gördüğü zaman dibi düşecek sanıyorsan evlenmeseydin en azından kafan rahat olurdu. ömrünü telefon kurcalayarak şüphe ederek mi geçireceksin seni aldatırsa heberin olur zaten geç kalırım diye endişelenme.
Canım sende söylemişsin zaten. Mesafeli bi konuşma olmuş. Benim eşimde sürekli bayanlarla muhattap. Çoğu benide tanır. Aynı yerde çalışıyorduk eskiden, evli olduğumuzu biliyorlar. Ama hepsi bilmiyo yinede. Hatta bi bayan var, abarttı artık eşime annemm diye konuşuyo:) güliimmi ağlayımmı bilemedim:))
Bence sağlık sektörü ya da başka bir sektör heryerde var böyle kadınlar önemli olan eşinin bunlara karşı olan tavrı.daha doğrusu fiilen birsey yapıp yapmadığıdır.eğer sadece kız ona yazıyorsa öyle eşin de bisey demiyor öyle geçiştiriyorsa önemli ve tehlikeli bir durum yoktur.sen varlığını belli et sürekli o kadına karşı,iş yerine fln git ara ara mesela öylesine gitmiş gibi,ama eşini bu konuda sıkboğaz etme telefonunu da kurcalama arayan buluor çünkü
konuşma daha etkileyici olmaz mı ? ses tonu, bazen gülümseme, bazen öfke.. konuşurken daha iyi insan etkilenir.. konuşmaların içeriğini de bilemezsiniz..
o yüzden mesajlaşmak kadar temizi yok :)
buna sinirlenmeniz yersiz.. ne konuştukları nasıl mesajlaştıkları ortada...
sanırım sizin sorununuz eşinizin lakayıt diye bahsettiğiniz muhabbetleri.. bir kaç kere eşinizi bu tür ortamlarda görünce ister istemez sizde bir şüphe oluşmuş, hep bir kontrol gereği.. yersiz sorun yaratma...
eşiniz size yeteri kadar güven veremiyor galiba...
kıskançlık kişisel bir durum ama buna da sebep olmaması gerek eşinizin, konuşmalara bir sınır , duruşunda bir ciddiyet barındırması gerekir.. kadınlarla iç içe çalışıyor diye, balımlı böceğimli tatlımlı bebeğimli konuşmalara dahil olması, ortam yaratmaması gerekir diye düşündüm..
size normal gelmiyorsa, gelmiyordur... ne var normal bu dememesi lazım, sevmiyorsunuz sonuçta.. sevmediğiniz içinde böyle güvensiz sorun yaratan kadın konumuna düşmeniz kaçınılmaz..
sanırım sizin sorununuz eşinizin lakayıt diye bahsettiğiniz muhabbetleri.. bir kaç kere eşinizi bu tür ortamlarda görünce ister istemez sizde bir şüphe oluşmuş, hep bir kontrol gereği.. yersiz sorun yaratma...
kıskançlık kişisel bir durum ama buna da sebep olmaması gerek eşinizin, konuşmalara bir sınır , duruşunda bir ciddiyet barındırması gerekir.. kadınlarla iç içe çalışıyor diye, balımlı böceğimli tatlımlı bebeğimli konuşmalara dahil olması, ortam yaratmaması gerekir diye düşündüm..
size normal gelmiyorsa, gelmiyordur... ne var normal bu dememesi lazım, sevmiyorsunuz sonuçta.. sevmediğiniz içinde böyle güvensiz sorun yaratan kadın konumuna düşmeniz kaçınılmaz..
Evlenince biraktim bende hastanede calisiyordumSen sanırım çalışmıyorsun
Ne kadar guzel tercuman olmussunuz. Anlayisli ve yargidan uzak yorumunuz icin tesekkur ederim..konuşma daha etkileyici olmaz mı ? ses tonu, bazen gülümseme, bazen öfke.. konuşurken daha iyi insan etkilenir.. konuşmaların içeriğini de bilemezsiniz..
Ben herkesin aksine kadını haklı buluyorum.
Adamın demek ki sabıkası var ki kadın normal konuşmalardan bile rahatsız oluyor.
Bence pek yapılacak bir iş yok.
Adam seni üzmekten memnun demek ki.
Ya boşanacaksın ya da böyle kabul edeceksin.
Adamın değişeceğini sanmıyorum,çünkü yaptığını hata olarak görmüyor,kırılmanı ve üzülmeni önemsemiyor.
Adamın demek ki sabıkası var ki kadın normal konuşmalardan bile rahatsız oluyor.
Adamın değişeceğini sanmıyorum,çünkü yaptığını hata olarak görmüyor,kırılmanı ve üzülmeni önemsemiyor.
Bu yazimdan paranoid sizofren oldugumu uzman bir psikiyatr bile anlayamazdi. Teshisteki basariniz benimle ayni hastalikta oldugunuzu gosteriyor. :) ama boyle bir satasma varsa sizin egosal problemleriniz de var demektir.bu kadar paranoid bir kadınla evlendiğine göre eşin seni sevmiş belli ki.. kız gördüğü zaman dibi düşecek sanıyorsan evlenmeseydin en azından kafan rahat olurdu. ömrünü telefon kurcalayarak şüphe ederek mi geçireceksin seni aldatırsa heberin olur zaten geç kalırım diye endişelenme.
C
cok tesekkur ederim.Ben herkesin aksine kadını haklı buluyorum.