Belki elinde bir delil olsun diye mesajlaşıyordur. Bence abartıyorsunuz. Bir iş karıştırsa o mesajları silerdir.Fikirlerinize ihtiyacim var. Daha once de yazmistim. Esim saglik sektorunde ve genelde bayanlarla muhattap. Hastehaneler muhasebeden danismaya hep bayan oluyor.. sorunum su ki fazla lakayit buluyorum tavirlarini. Daha once isle alakali bir mesajlasmasini yakalayip kiyamet kopardim. Bir calisanin tatlim sekerim hayatim tarzi yaninda ben oldugumu gpre gore konusmasina sahit oldum yine kiyameti kopardim. Konustum olmadi,kustum,kirsim doktum yok arkadas. Adam alismis boyle diyalog halinde olmaya ve normalligine. Bu gun tesadufen bir seye bakarken mesajlarina bakayim dedim o farketmeden. Bir calisan bayanlaesajlasmasi var bilmem ne hastanesinden bilmem ne hanimla resmi konusma. Esimi kizdirmislar odeme olmadam hastanin tedaviso devam etmez falan diye epey kizmis esim kadinda ayni resmiyette yanlis anladiniz diye birkac mesaj ust uste atmis sonra esim cevaplamis falan filan. Uzun uzun sorun odakli bir mesajlasma ama neden mesajlasma?? Neden konusm yerine kapris yapacak ve mesajla devam edecek konusma? Bem ne yapmaliyim bilemedim siz bana bir akil verin zira ben boyle seylerden cok sikildim...
Yaptigim konusmalar urfa'dan istanbul'a yol olurdu :)Yaa benim de sevgilim sağlık sektöründehep bayan mi oluyor cidden
Bence ciddi bi konusma yapin bu sefer aşırı ciddi ama. Ya sen duzelirsin yada ben kendime erkek arkadaslar edinecegim deyin
Bence kur. Esime gore de yanlismis ama insanlara bu seviye sinirini koyacak olan da kendisi degil mi..Fazla lakayit normal degil tabiki tatlim sekerim ne demektir..ama bunu esinizin once bi kabul etmesi lazim..
Benim hayat anlayisima gore bir kadinla erkek zaruret olmadan konusmamali is egitim vs bular zarurettir ama sekerim tatlim artik lüks mu diyelim kur mu !!!
Kiskanmiyor mu?Yaptigim konusmalar urfa'dan istanbul'a yol olurdu :)
Kiziyor ama yapacagimi dusunmuyor. Bende hastanede calisiyordum evlenince ayrildim. Beni koy onlarin yerine diyorum,amaaaaa yok yok yok....Kiskanmiyor mu?
Haklisin..çok kıskançsın cnm. Bunaltır bak haberin olsun. Lakayt olabilir ama art niyet yoksa tepkin fazla. Adam sonunda senin güvenini kaybetmekten çekinmeyecek. Nasılsa güvenmiyorsun neden çekinsin.
Tesekkur ederim. Bir tepki vermedim zaten,buraya yazdim yalnizca.Önceki konuna da yazdık
Adam ya yüz veriyor ya da o kişiler öyle dedik
Sen de yüz vermiyor dedin ortam öyle dedin
Sen de çalışmışım kimseyle bir şey yapmamışsam kişi kendini bilince sorun olmaz dedik
Şimdi de iş için olan mesajlaşmaya takmışsın belki toplantıda belki tuvalette idi konuşamadı yahut konuşuna sert olunmuyor ikna ediyorlar diye mesaj yazdı ya da karşı taraf için aynıları geçerli
Gereksiz kıskançlık insanları sıkar ve bezdirir
Bred :) kocam da bir Brad Pitt olamaz mi? Ozguvenden ziyade bu bir duygu paylasimi su an icin.tesekkur ederim.Koca bir bred pit bir orlando blum bütün hastane çalışanları hatta diğer hastanelerin bile çalışanları onun peşinde... Bu kadar özgüvensiz olmayın. Böyle devam ederseniz terkedileceksiniz muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?