Bu akrabaların pişkinliği.. Keşke herşeyi söyleyebilsem

undrzeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
36
4
6
35
Arkadaşlar ben teyzemle büyük sıkıntı yasadim. Bana ağzına geleni soyledi ne terbiyesizliğim kaldı, ne bencilliğim.. Hirsini alamadi defalarca mesaj hakaret.. Herşeyi o yapmamis gibi normal mesaj atiyor kuzu nbr? gibi. Ama oyle dengesiz ki ben davranamıyorum eskisi gibi esimin yaninda bile onun ailesine laf ediyor. Şimdi gebeyim yeni öğrendim ama onunla paylaşmak ve görüşmek istemiyorum. Siz ne yapardiniz arkadaşlar?

Kuzu gibi sustun nbr mi diyor acaba subliminal mesaj veriyor olmasın

Görüşmek istemiyorsan ortamlarda muhabbet et mesajlarına cevap verip samimiyetini artırma mesela?

Kuzu gibi sustun nbr mi diyor acaba subliminal mesaj veriyor olmasın

Görüşmek istemiyorsan ortamlarda muhabbet et mesajlarına cevap verip samimiyetini artırma mesela?
Hiç o acidan dusunmedim :) yuzunu bile görmek istemiyorum degilki muhabbet etmek ama ne deyip bunu yapacam

Avludaki kudrette sevemdigi kavga ettigi herkese kuzu diyor teyy Allahimm yaaaa gulucem gulemiyorum. Gorusme

Gorusmeyin
Ben de teyzelerimden biriyle gorusmuyorum. Annemi dolandirdigi icin. O yaptigindan utanmiyorsa ben neden utanayim gorusmemekten? Yuz yuze hic gelmedim o olaydan sonra ama gelirsem de agzima geleni soylerim mesela.

İstemiyorsanız görüşmeyin. Engelleyin her yerden. Ailenizi de tembihleyin; ben etkileniyorum uzak tutun diye.

Bebeğiniz hayırlı olsun.

İstemiyorsanız görüşmeyin. Engelleyin her yerden. Ailenizi de tembihleyin; ben etkileniyorum uzak tutun diye.

Bebeğiniz hayırlı olsun.
Teşekkür ederim sağolun anneannem bile baskı yapıyor git konuş o senin büyügün diye

Ben sizi anlamakta zorlandım,yetişkin bir kadınsınız,evlilik yürütüyorsunuz,hamilesiniz yani çocuk yetiştirecek olgunlukta olduğunuzu düşünüyorsunuz ama istemediğiniz bir akrabayla ilişkinizi kesmekte zorlanıyorsunuz.

En başta yani o kadar hakareti işitmeye başladığınız anda aksiyon alıp engellemeliydiniz.
Kadına tek bir cümle yazıp engelleyin her yerden bitti,gitti.Bu kadar dert edecek,üzülecek ne var?
Bundan sonra seninle görüşmek istemiyorum, beni arama,mesaj yazma.
Böyle bir kadına duygularınızı anlatmak,açıklama yapmak bile vakit israfı.

Israr eden anneanne ve bilumum akrabaya:
Kendisini hayatımda istemiyorum bu konuda bana ısrar etmeyin,sizin de kalbinizi kırmak istemem.Siz istiyorsanız size hakaret eden,bağırıp çağıran insanlarla görüşün,ben görüşmeyeceğim.
Deyin olsun,bitsin.

Hiç o acidan dusunmedim :) yuzunu bile görmek istemiyorum degilki muhabbet etmek ama ne deyip bunu yapacam

Akrabalık ilişkilerini kökten bitirmek pek bana göre değil.
Akrabalarım selamlaştıklarım ve görüştüklerim olarak katagorili bende.

O yüzden kökten iletişimi kesmek için napılır net bi fikrim yok açıkçası.
Yüz vermedikçe cevap yazmadıkça uzaklaşır herhalde diye düşünüyorum.

Allah kötü akrabadan korusun. Bendede çokça var.
Görüşmemelisiniz. Bir mesajına cevap dahi verirseniz yine aynı şeyleri yaşarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…