bu akintilar neyin nesi yerlesmemi hastalik belirtisimi

dewrim_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
20
0
86
36
Ankara
Merhaba hanımlar 25 ocakta adet gordum normal bi şekilde bitti tam 15.gunu idrarimi yaparken 3. 4 damla kan geldi 16. Gun yine aynı sadece bir kereye mahsus devamı gelmiyordu sonrasinda cik acik pembe ve camur gibi kahverengi lekeler devam ediyor bugün 21, gun beta hcg
0, 28 anlamadım gitti

Merhaba hanımlar 25 ocakta adet gordum normal bi şekilde bitti tam 15.gunu idrarimi yaparken 3. 4 damla kan geldi 16. Gun yine aynı sadece bir kereye mahsus devamı gelmiyordu sonrasinda cik acik pembe ve camur gibi kahverengi lekeler devam ediyor bugün 21, gun beta hcg
0, 28 anlamadım gitti

Regl döngünüz kaç günde bir oluyor.. 28-30 arasıysa 14-15. gün yumurtlam gününüz olduğundan çatlama lekesi de olabilir. bazen öyle olabildiğini okumuştum.. ya da kistlerinz olabilir onlarda yapıyor

25 26 gunluk adet dongum kıst falanda yok ilkkez başıma geliyor anladim gitti bugunde devam ediyor sancim adet belirtimde yok

Merhaba 1 buçuk yillik evliyim benm adetim 6 gün gecikti pko var bnde ama her ay adet goruyorum ilacsiz 3 ay oncesine kadar duzensizdi ama 3 aydir duzenli bi sekilde goruyodum gecen ay 3 gun erken oldum ve normalde en az 7 gun surerdi gecen ay 3 gun surdu birden kesildi iki gun sonra cok açık pembe leke geldi oda 2 gun surdu tamamen kesildi bu ay subat 11 de olmam gerekiyodu ama olmadi subat 13 de acik renkte cok kucuk bi kan pihtisi gibi bisey geldi peçeteye ama o gun baska hic bisey olmadi ertesi gun ogleden sonra yine ayni sekilde oldu ama leke veya kanama olmadi hic daha sonra kontrol ettiğimde hic bisey yoktu ve ben boyle bisey daha once yasamadim gecikme olsa bile en fazla 3 -4 gun olurdu devaminda normal adet gorurdum simdi 6 gun gecikmem var ve kasiklarda ve karin cevresinde devamli batmalar ve agri oluyo bazen batmalar cok siddetli oluyo evde test yaptim ama negatif cikiyo hamilelik varmidir yoksa baska hangi sebeplerden boyle bisey olabilir lutfen yardimci olunn kafam çok karıştı :(

Back