Bu akıntı hamilelik belirtisi mi 3 gün sonra Regl olmam lazım

• Konu Sahibi Konu Sahibi sryzgn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sryzgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
78
23
3
23
Kızlar özür dileyerek atıyorum böyle akıntım olmazdı sizce hamilelik belirtisi mi 3 gün sonra olmam lazım lütfen cidden bilgisi olanlar ilgilenebilir mi benim için çok önemli

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 3575062 Kızlar özür dileyerek atıyorum böyle akıntım olmazdı sizce hamilelik belirtisi mi 3 gün sonra olmam lazım lütfen cidden bilgisi olanlar ilgilenebilir mi benim için çok önemli
Ben 3 ay önce bi gebelik geçirdim aynı bu şekilde kokusuz beyaz akıntım vardı adetten 5 gün önce başladı ve gebe olduğumu öğrendim inşallah sizde mutlu haberi alırsınız🙏🏻💐🥰

Ben 3 ay önce bi gebelik geçirdim aynı bu şekilde kokusuz beyaz akıntım vardı adetten 5 gün önce başladı ve gebe olduğumu öğrendim inşallah sizde mutlu haberi alırsınız🙏🏻💐🥰
Yaaa gerçekten mi çok sevindim inşallah bende güzel haberi alırım göğüs hassasiyetim felan yok ama bel ağrım var bi bugğn böyle geldi işte reglime 3 gün var erken gebelik testi var sizce yarın ilk idrarla yapsam mı

Yaaa gerçekten mi çok sevindim inşallah bende güzel haberi alırım göğüs hassasiyetim felan yok ama bel ağrım var bi bugğn böyle geldi işte reglime 3 gün var erken gebelik testi var sizce yarın ilk idrarla yapsam mı
Yarın ilk idrarla kesinlikle yapın hangi marka var elinizde

Prodoctor markası
Ay yarın sabah yapın bana da haber verin lütfen ben akıntı bel ağrısı kasık batması şüphesinden adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi silik çizgiyle öğrendim hemde gün içinde yaptım ilk idrarlada değil🤭adetime bir gün kala da kan verdim yarın ilk idrarla yapın banada haber verin lütfeeen🙏🏻🥰hayırlı haberlerinizi bekliyorum🥰💐

Ay yarın sabah yapın bana da haber verin lütfen ben akıntı bel ağrısı kasık batması şüphesinden adetime 4 gün kala prodoctor erken gebelik testi silik çizgiyle öğrendim hemde gün içinde yaptım ilk idrarlada değil🤭adetime bir gün kala da kan verdim yarın ilk idrarla yapın banada haber verin lütfeeen🙏🏻🥰hayırlı haberlerinizi bekliyorum🥰💐
Heyecanladım ama içimde hep bi umutsuzluk var bakalım hakkımda hayırlısı olsun inşallah yarın güzel haberi alır hemen yazarım sana teşekkür ederim ilgin ve yardımcı olduğun için 🫂

Heyecanladım ama içimde hep bi umutsuzluk var bakalım hakkımda hayırlısı olsun inşallah yarın güzel haberi alır hemen yazarım sana teşekkür ederim ilgin ve yardımcı olduğun için 🫂
Güzel haberinizi heyecanla bekliyorum inanın 🤭 rica ederim ne demek inşallah mutlu haberinizi de paylaşırız birlikte🙏🏻🥰💐

Eki Görüntüle 3575062 Kızlar özür dileyerek atıyorum böyle akıntım olmazdı sizce hamilelik belirtisi mi 3 gün sonra olmam lazım lütfen cidden bilgisi olanlar ilgilenebilir mi benim için çok önemli
Kusura bakmayın ama midem bulandı. Anonim takılıyoruz diye de bu kadarı olmamalı. Tarif etseydiniz anlardık. (Fotoğraflı) diye yazsaydınız tıklamazdım.

Güzel haberinizi heyecanla bekliyorum inanın 🤭 rica ederim ne demek inşallah mutlu haberinizi de paylaşırız birlikte🙏🏻🥰💐
Ya kafam karıştı testin içini açtım flaşı tutup bakınca çok çok ince çizgi görüyorum aklımdan şüphe etmeye başladım normal baktığında gözükmüyor

Ya kafam karıştı testin içini açtım flaşı tutup bakınca çok çok ince çizgi görüyorum aklımdan şüphe etmeye başladım normal baktığında gözükmüyor
Aynısı bende de oldu 3 gün var beyaz akıntı var başka da belirti yok bence.regl olacağım

Öyle görmek istediğim için beynim oyun mu yapıyo acaba
Ve benim de yaptığım marka productor bak sana ekliyorum bir de kaçıncı dk da çizgiyi gördün

Eklentiler

• 1000045176.webp
    1000045176.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 45
Ve benim de yaptığım marka productor bak sana ekliyorum bir de kaçıncı dk da çizgiyi gördün
Sizinkini göremedim benim de böyle resimde belli olmuyor ama dikkatli bakınca hayalet çizgi sanki 10 dk sonraydı galiba şuan gebe misiniz peki

Aynısı bende de oldu 3 gün var beyaz akıntı var başka da belirti yok bence.regl olacağım
Bakalım bana haber verirsiniz merak ederim kafam karışık benim de insan hayatına odaklanamıyor böyle olunca da var mı yok mu diye düşünmekten ben pazartesi olmam lazım bakalım artık

Bi de hamile olsam tam çizgi çıkmaz mıydı sonuçta pazartesi Regl olmam lazım bu flashla bakınca belli oluyo sanki ya da göz yanılması mı anlayamıyorum

Benim de bi ince kırmızı çizgi gibi ihtimal var mı sizce ya
Canım aynı seningibiyim fotoda gözükmüyor ama kendim ince çizgiyi gördüm ama olsaydı ikimizde de artık çıkardı diye düşünüyorum çünkü regle 2-3 gün kaldı artık herkesin çıkıyor yine de belli olmaz ben bu ay.umudu kestim regl olcam ağrım var zaten. Haberdar edersin beni de inşallah gebe sindir Allah'tan umut kesilmez

Back
X