• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Ağrının Kaynağı Nedir Acaba?

tuciii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
87
6
98
İstanbul
selam kızlar,

2 ay önce başlayan ağrım yüzünden gitmediğim doktor kalmadı, sağ kasığımda başlayan ani ağrı yüzünden apandist şüphesi ile dahiliye doktoruna gittik, ultrasonda karın boşluğuna dağılmış sıvı görüldü 1 hafta boyunca ağrım geçmedi ateşim titreme üşüme bulantı, sıvı için de kist patlamış olabilir dendi kesin teşhis konamadı, yaptırmadığım kan idrar tahlili kalmadı, 1 ay olmasına rağmen ağrım geçmemişti ki adet oldum. adet olduğum gün ağrı bıçak gibi kesildi. bunun üzerine kadın doğum uzmanına gittim, malesef o kadar bilgisiz bir bayandı ki, ilk gittiğim doktordan bahsettim apandist şüphesi vardı en başta dememle muayneyi bırakıp beni genel cerraha yönlendirdi. tomografi sonucunda hiç bir şey görmediler sadece sıvının dağılmış olduğunu söylediler. ama sıvının ne olabileceğini söyleyemediler. benim ağrılarım adet bitiminde yine başladı. adet düzensizliği, fazla ya da az kanamam olmadı, sadece ağrı vardı, ultrason ve tomografi bakılmamış olsa kist vardır diyeceğim ama hepsi bakıldı.1 ay daha geçti geçen hafta tekrar adet oldum ve benim ağrım yine kesildi, bugün adetin son günü hafiften sızılarım başladı. 2 ayda tam 6 doktora gittim (3 dahiliye 2 cerrah 1 kadın doğum) . Hepsi söz birliği yapmış gibi bir şey yok diyor. tahlillerim temiz, ama adet döneminde ağrı kesiliyor, adet olmadığım zaman rahatsızlık verecek kadar ağrım oluyor. bu ağrıyı ağrı kesici de geçirmiyor malesef. buna benzer şikeyetler yaşayan oldu mu acaba kızlar ? artık doktorlara da güvenim kalmadı o kadar çaresizim ki, gittiğim hastaneler de güya en iyi olduklarını söyleyen hastaneler ne yapacağımı bilmiyorum:2::2::2:

Birde mr çektirsene usg de tomografide görülmemiş olabilirmi kist hani adet dönemiyle alakalı olduğu için acaba endometrium olabilirmi diye düşündüm

Öncelikle geçmiş olsun.. Ben 8 ameliyat olduğumdan çok fazla hastalık ve doktor bilgisine sahibim.

Bende de sürekli ağrılar olur. Bu nedenle benim gittiğim doktorlara gitmenizi öneririm. Size 2 doktor önerisinde bulunacağım şayet İstanbul'da ikamet ediyorsanız, Alanlarında uzmanlardır.Ben çok memnun kaldım ve hala benim mevcut doktorlarımdır.

Kadın Hast. & Doğum Uzmanı: OP.DR. Fahri Akbaş

Genel Cerrahi: OP.DR. Ahmet Ercan Karakaş

İstanbul Anadolu yakası (Kadıköy)

-Tekrar çok geçmiş olsun.-

açıkçası daha fazla ışın almak istemediğimden mr çektirmedim, büyük bir kist tomografide mutlaka çıkardı diye düşünüyorum belki de kist dışında bir sorunum var, reglim dün bitti ve bugün tekrardan ağrılarım başladı :( soğan kürü mü yapsam bir süre diye düşündüm kist ya da başka bir şeyse bir rahatlama olur belki, smokincat doktor tavsiyeleri için çok teşekkür ederim, acaba cumartesi günü çalışıyor mu Fahri Bey, hafta içi izin almam çok zor oluyor.

Back