• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet kanımıydı yoksa düşükmü yapıyorum?

Bende nisan ayinda hamile kaldim ve suan 28 haftalik hamileyim. Nisan ayinda hamile kalmis biri nasil 31 haftalik oluyor.
Diyelim 31 haftalik hamilesin, konuyu neden bugunmus gibi actin ve oyle yaziyorsun? Lütfen önce herkes yazdiklarini bilsin sonra kafasi basmiyormus diye sacma sacma yazmasin. Sizin kafaniz olsa zaten ilk basta 1 gun arayla farkli konu acmassiniz. Olmus bitmis olaysa artik ne yorum bekliyorsunuz anlamadim gitti.

nisan ayı mı? paylaşım tarihi 29.9.2010 o yüzden zaten tuhaf geldi.

ay sızler neden anlamıyorsunuz anlamıyorum ben nısan ayında yasadıgım olayı paylastım aklımda soru ısaretı kaldı ılk gebelıgımde bole bır sorun yasamamıstım bunda yasayınca nedır dıyerekten veya yasayan varsa benım gıbı paylassın ıstedım nısan ayında ben bu sıteyı bılmıyordum zaten yenı uye oldum oyuzden sormak ıstedım artık yeter bana tekrar tekrar aynı seylerı yazdırmayın lutfen

AŞK OLSUN SEDA..SENDEN BÖLE YORUM BEKLEMEZDİM...TABİ HADDİME DEĞİL AMA AYNU TOPİCDE İKİ KONUYU SEN AÇARMISIN...YADA BİLE BİLE LADES...YADA NEBİLİM ARKADAŞIN YAZDIKLARINA BAKIP NE KADAR İÇTEN OLADUĞUNU GÖRE BİLİCEK İNSANLARIZ...Bİ ANDA BÖLE YÜKLENMEYE HAKKIMIZ YOK..SORDUM BEN BUNU CEVABINI VERDİ ARKADAŞ...VE HEMŞİRE DAHİ OLSA..Kİ BENDE PEYZAJ MİMARIYIM AMA ARTIK ÇALIŞMADIĞIM İÇİN KENDİ İŞİMDE NEKADAR CAHİL OLDUĞUM KONULAR VAR...İNSAN YAŞAYARAK TECRÜBE EDERMİŞ BAZI ŞEYLERİ...YANLIŞ Bİ KELİME ETTİYSEM KUSURA BAKMA...AMACIM YARGILAMAK DEĞİL..BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK..olumunekankayizsmile

estağfurullah yanlışlık ne demek. çok şaşırdım.inan sabaha kadar uyumadım, çok kötü hissettim kendimi,yardım edebilmek istedim,uzaktan ne yapılabilir ki...sonra baktım bu mesajın tarihine kandırıldım mı dedim...of belki ben de çok dengesiz davrandım bilmiyorum.sadece biz sözkonusu gebelikse pimpirikleniriz nasılbir hemşire kanaması olur da 1 ay doktora gitmez onu anlamadım ben.o yüzden de fevrileştim. kırmak değil amacım.hatta keşkeyazdıkları yalan olsa da kimse hamile haliyle kocası tarafından boşanmaya zorlanmasa...

estağfurullah yanlışlık ne demek. çok şaşırdım.inan sabaha kadar uyumadım, çok kötü hissettim kendimi,yardım edebilmek istedim,uzaktan ne yapılabilir ki...sonra baktım bu mesajın tarihine kandırıldım mı dedim...of belki ben de çok dengesiz davrandım bilmiyorum.sadece biz sözkonusu gebelikse pimpirikleniriz nasılbir hemşire kanaması olur da 1 ay doktora gitmez onu anlamadım ben.o yüzden de fevrileştim. kırmak değil amacım.hatta keşkeyazdıkları yalan olsa da kimse hamile haliyle kocası tarafından boşanmaya zorlanmasa...

ben kısmen ozel hayatımı sızle paylastım kafama takılan sorunu paylastım sız bana hakaret edın dıye degıl yardım edın destek cıkın dıye bu sıteye uye olup böle ınsanlarla muhatap etmek zorunda kaldıgım ıcın cok uzgunum benı anlayanlar var bılıyorlarda durumu 3gunluk adamın yorumu hıc onemlı degıl benım ıcın...tesekkur ederım

bende nisan ayinda hamile kaldim ve suan 28 haftalik hamileyim. Nisan ayinda hamile kalmis biri nasil 31 haftalik oluyor.
Diyelim 31 haftalik hamilesin, konuyu neden bugunmus gibi actin ve oyle yaziyorsun? Lütfen önce herkes yazdiklarini bilsin sonra kafasi basmiyormus diye sacma sacma yazmasin. Sizin kafaniz olsa zaten ilk basta 1 gun arayla farkli konu acmassiniz. Olmus bitmis olaysa artik ne yorum bekliyorsunuz anlamadim gitti.

bende ağustosata öğrendim hamiş olduğumu ama benim gibi ağustosda hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlarımla aramda nerdeyse 4 yada 5 hafta bile var....bu nasıl oluyo demicem..eminim regli günlerinin farklı olmasından olabilir değilmi...hesapta ona göre önde yada arkada olabilir...kimi nisan 1 de kimi 29unda doğum yapar buda arada 4 hft fark yapar...bunu sadece paylşamak için yazdım tepki için değil..

Sizi hala ciddiye almakta cok zorlaniyorum.
Hem terbiyeyis hemde kabasiniz. Madem buraya baslik attiniz herkesten farkli gelecek tepkilerede katlanmak zorundasiniz, herkes size vay cicim diye yazmaya mecbur degil. Seviyenizi oldukca dusurdünüz. Simdi size daha cok aciyorum. Biraz medeniden geri kalmisiniz keske acik olsaydiniz yorumlara kaba olarak birsey elde etmessiniz sadece yüzden dusersiniz

bende ağustosata öğrendim hamiş olduğumu ama benim gibi ağustosda hamiş olduğunu öğrenen arkadaşlarımla aramda nerdeyse 4 yada 5 hafta bile var....bu nasıl oluyo demicem..eminim regli günlerinin farklı olmasından olabilir değilmi...hesapta ona göre önde yada arkada olabilir...kimi nisan 1 de kimi 29unda doğum yapar buda arada 4 hft fark yapar...bunu sadece paylşamak için yazdım tepki için değil..

Burda haklisin cünku ben hata yaptim mart ayi olacakti arkadasim cunku nisanda zaten beklenen adetimi bekliyordum malum gelmedi ve simdi tickers´de gordügünuz gibi 28 haftalik hamileyim cok sukür

Sizi hala ciddiye almakta cok zorlaniyorum.
Hem terbiyeyis hemde kabasiniz. Madem buraya baslik attiniz herkesten farkli gelecek tepkilerede katlanmak zorundasiniz, herkes size vay cicim diye yazmaya mecbur degil. Seviyenizi oldukca dusurdünüz. Simdi size daha cok aciyorum. Biraz medeniden geri kalmisiniz keske acik olsaydiniz yorumlara kaba olarak birsey elde etmessiniz sadece yüzden dusersiniz

yazdıklarım sana pek dokunmus farkındayım uzuldum senın adına

lütfen tartışma yaratacak cümleler kullanmayalım
konuyu tartışmaya çevirmeyin
iyi paylaşımlar

Kızlar hepimizin ortak bi konusu...anneyiz...ve bizim üstümüzde çok sorumluluk var...eşler çocuklar...kaynanalar..yok onun gelini yok amca kızı yok görümce...gelin bunları çekiştirip kulaklarını çınlatalım...hayatta illaki yanlış anlaşılma olur...biz bunları düzeltelim...mesela benim için dua edim..1 düşüğüm 1 kimyasalım oldu...şimdiki bebişim 10+2 günlük bu günü 14 ay bekledim...sabrı öğretti bana sıpa..2 gün önce üzüntüden lekem geldi...ama biricik arkadaşın yaşadığı...arkadaşım sabret..bak o bebiş vaktinden önce gelirse..hastaneyi basarım:oklava: olumunekankayizsmile

yazdıklarım sana pek dokunmus farkındayım uzuldum senın adına

Dokunsaydi seviyene düserdim tatlim. Ben yorum atmakta serbestim ama sen kendini asiyorsan benim yazdiklarimdan dolayi asil ben sana üzülürüm sen bana hic uzülme senin derdin benden cok :hulya: Otur düsun belki eskiden kalma bazi seyler yine aklina gelir yazarsin merakla bekliyorum daha ne gelecek senden

Kızlar hepimizin ortak bi konusu...anneyiz...ve bizim üstümüzde çok sorumluluk var...eşler çocuklar...kaynanalar..yok onun gelini yok amca kızı yok görümce...gelin bunları çekiştirip kulaklarını çınlatalım...hayatta illaki yanlış anlaşılma olur...biz bunları düzeltelim...mesela benim için dua edim..1 düşüğüm 1 kimyasalım oldu...şimdiki bebişim 10+2 günlük bu günü 14 ay bekledim...sabrı öğretti bana sıpa..2 gün önce üzüntüden lekem geldi...ama biricik arkadaşın yaşadığı...arkadaşım sabret..bak o bebiş vaktinden önce gelirse..hastaneyi basarım:oklava: olumunekankayizsmile

ayy canım ben cok gecmıs olsunn ınsh sanada banada bısey olmaz hersey gonlumuzce olur meleklerımıze sag saglım kavusuruzz ıns

sempatiksalakcinniakannehiralsanaalsanasmile BEBİŞİMİ ÖZLEDİKÇE CD SİNİ İZLİYORUM....BU CD NİN Bİ ÖMRÜ YOK DEĞİLMİ..ÇİZİLMEDİKÇE MUHAFAZA EDEBİLİRMİYİM...

cdyi kopyala birkaç tane.çizilirse bitti...ayrıca bir kopya da bilgisayara at, her seferinde cd tak çıkar olmasın.

cdyi kopyala birkaç tane.çizilirse bitti...ayrıca bir kopya da bilgisayara at, her seferinde cd tak çıkar olmasın.

evet cnm kopyaladım sıpayı bilgisayara...çok heycanlıydım kalbi 180 atıyodu..sonra sakinleştimde düştü biraz...bebişin kalbi durmasındaki sebeblerden biri fazla heycan korku falanmış...180 den sonra riskmiş..ama benimki değildi tabi :)... ama çoğaltim bari..cd yi..ama daha verir doktorum inş..opuyorumnanaktan

Bende nisan ayinda hamile kaldim ve suan 28 haftalik hamileyim. Nisan ayinda hamile kalmis biri nasil 31 haftalik oluyor.

canım bende sana katılıyorum diğer arkadaşlar nedense görmek istemiyorlar bazı şeyleri bence arkadaşın bir bütün msjlarına baksınlar ondan sonra karar versinler burda bence herkes dürüst olmalı bişeyler paylaşırken ama insanlarımız sanal alem diye herşey yapabiliriz diye düşünüyorlar ama bence çok yanılıyorlar buda insanları bir nevi aldatma kandırma oluyor Rabbim ıslah eyle cümlemizi...:bbo:

insanların fikirleri 2 bölünmüyo bu zamanda artık binbir parçaya bölünüyo....ama bu toplumun iç içe huzur içinde yaşamsının sebebi saygı...onun için bu bi şahsa yazılan bi yazı değil..ama fikirlerde beyan edilirken saygı eldeb bırakılmamalı... çünkü herşer yoruma açıktır ama uslup bozukluğu değil..

insanların fikirleri 2 bölünmüyo bu zamanda artık binbir parçaya bölünüyo....ama bu toplumun iç içe huzur içinde yaşamsının sebebi saygı...onun için bu bi şahsa yazılan bi yazı değil..ama fikirlerde beyan edilirken saygı eldeb bırakılmamalı... çünkü herşer yoruma açıktır ama uslup bozukluğu değil..

evet katılıyorum sana canım

Back