• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet kanımıydı yoksa düşükmü yapıyorum?

cnm bi anlatsana ya gerçekten... 5.5 hft hamişken nasıl oldu kanama ne kadar geldi...naptın..doktora gittin ne dedi..merak ettim valla...benim ilk düşüğümde kanamam varken kandırdılar beni..ama bebişimin plesantasını ip gibi ben kopardım..cahillik kanama bitti bebiş yerinde zannederken gitmiş..geride hiç bişeyini bırakmamıştı hatta...

adet kanımıydı yoksa düşük mü yapıyorum die başlık açyosunuz herşey şuan yaşanmış gibi insanlardan akıl alıyosunuz ondan sonra da 31 haftalığım diyosunuz. diyelimki hamileliğinizin başında yaşamışsınız bu durumu. peki sonunu neden getirip de düşük yapmdığınızı gebeliğinizn devam ettiğini yazmıyosunuz. kusura bakmayın ama bence siz başka bi siteye üye olun. burda herkes herşeyi ciddiye alır. sizin gibi dalga geçmez

canım bende sana katılıyorum diğer arkadaşlar nedense görmek istemiyorlar bazı şeyleri bence arkadaşın bir bütün msjlarına baksınlar ondan sonra karar versinler burda bence herkes dürüst olmalı bişeyler paylaşırken ama insanlarımız sanal alem diye herşey yapabiliriz diye düşünüyorlar ama bence çok yanılıyorlar buda insanları bir nevi aldatma kandırma oluyor Rabbim ıslah eyle cümlemizi...:bbo:

TSK vereliniortak

adet kanımıydı yoksa düşük mü yapıyorum die başlık açyosunuz herşey şuan yaşanmış gibi insanlardan akıl alıyosunuz ondan sonra da 31 haftalığım diyosunuz. diyelimki hamileliğinizin başında yaşamışsınız bu durumu. peki sonunu neden getirip de düşük yapmdığınızı gebeliğinizn devam ettiğini yazmıyosunuz. kusura bakmayın ama bence siz başka bi siteye üye olun. burda herkes herşeyi ciddiye alır. sizin gibi dalga geçmez

Katiliyorum, sonrada anlayis ve yorum bekliyor. vereliniortak

cnm bi anlatsana ya gerçekten... 5.5 hft hamişken nasıl oldu kanama ne kadar geldi...naptın..doktora gittin ne dedi..merak ettim valla...benim ilk düşüğümde kanamam varken kandırdılar beni..ama bebişimin plesantasını ip gibi ben kopardım..cahillik kanama bitti bebiş yerinde zannederken gitmiş..geride hiç bişeyini bırakmamıştı hatta...

canım ben ılk once evde test yaptım ıkı cızgıyı gordum daha sonra dra gıttım kan tahlılı yaptırdım 5.5 haftalık hamılesınız dedıler sonra eve geldım aradan 10gun gectı sankı adet oluyormusum gıbı kanamam gelmeye basladı.hemen dra gıttım durumu anlattım ultrasona aldılar ama yenı gebelık oyuzden goremıyoruz dedı.ılac verdı evde artı hastanede yattım ayaga kalkmamaya calsııyordum ama esım cocugum vardı mecburen kalkıyordum hıc ayaga kalkmadııgm gunlerde kanamam nokta kadar gelırdı 10gune yakın kullandım ılacları sonra kanamam bıttı.

oh ne kötü bi durumdur ya...ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN....tabi doktor kanamadan göremedi demi bebişi..bendede öyleydi ilk gebeliğimde... şimdi şükür bu günlere getirdin..hadi bakem..bide çatır çatır doğur...şimdi kızmı erkekmi?

oh ne kötü bi durumdur ya...ALLAH KİMSEYE YAŞATMASIN....tabi doktor kanamadan göremedi demi bebişi..bendede öyleydi ilk gebeliğimde... şimdi şükür bu günlere getirdin..hadi bakem..bide çatır çatır doğur...şimdi kızmı erkekmi?

amin canım cok kotu bır durum.evet canım kanamadan goremedı erkek canım ÇOOK SAGLIKLI TOMBİŞ BIR OĞLUŞUM GELIYOR:CüvCüv:opuyorumnanaktan

bende otrmuş ciddi ciddi okuyorum. komik sadecekaydirigubbakcemile3

editörmüsünüz? forumda farklı bi yerdesiniz sanırım...ama siz böle olumsuz yorum yaparsanız..ilerde tartışmaya açık yorumlar yapmayın die uyardığınızda fark eden bişey olurmu bilmem...ama ben bunları okuduğumda rahatsız oluyorum...çünkü ben yatıyorum tek zevkim ve arkadaşım bu forum sizlersiniz....:enbuyukkk:

editörmüsünüz? forumda farklı bi yerdesiniz sanırım...ama siz böle olumsuz yorum yaparsanız..ilerde tartışmaya açık yorumlar yapmayın die uyardığınızda fark eden bişey olurmu bilmem...ama ben bunları okuduğumda rahatsız oluyorum...çünkü ben yatıyorum tek zevkim ve arkadaşım bu forum sizlersiniz....:enbuyukkk:

hadı ıyı geceler canım..okumadan geç ben oyle yapıyorum allah rahatlık versın cnm

inanmıyorum yaa! biz orda sizin derdinize düşmüş nasıl teselli versek diye yarışıyoruz sen de, bi 5 haftalık hamileyim bi 31 haftalık diye bir güzel dalga geçiyorsun walla pesss!! diğer konundaki senaryon da güzelmiş!!!

Back