Bu agrilar normal midir?

Zypzyp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.940
321
173
Selam bayanlar
Ben sadece 5 haftalik hamileyim. Bir kac gundur adetim olcak gibi agrilarim var. Bunlar normal mi? Hamileligimi ogrenmeden oncede cok kotu agrim olmustu. Belim kopuyor kasiklarim cok agriyordu. Ama sanirsam o dönem hamileligimin ilk haftasi filandi.

Korkuyorum suan ,bu agrilar anormal olupda bi sorun olabileceginden

cnm korkma normal ağrılar. bende 7+3 günlük hamileyim bende de zaman zaman oluyor. ama kontrole gittiğinde dr.la görüş.

Ilk kontrolum 8 kasimda. Bugun bir arkadasima sordum kendisi 2 ay once dogum yapti. Gayet normal dedi. Haftada bir oluyor. Bugunde ara ara oldu. Biraz endiselendim ozman. Gunler cok yavas geciyor hemen doktora gidebilsemde meraklarimi gidersem. Simdi eski bi topik buldum forumdan. Kasik agrilari normalmis.

Saol cevap yazdigin icin. Endiselendim hemen

benimde 5. haftam canım ve alt karın bölgeme kramp giriyor ara ara.bir de sanki vajina kasılıyor gibi oluyor.
benimde ilk kontrolüm pazartesi beklemedeyim.Rabbim korusun meleklerimizi :26:

Korkma canım benimde o haftalarda çok olurdu agrım.Bebek yerine yerleşmeye başlıyor.Birde ayaklarını sıcak tut oda çok arttırıyor agrıyı.Üşütmemen lazım yani.Şuanda 25+3 günlük hamileyim çok şükür herhangi bir problem olmadı .Dilerim rabbim saglıklı bir şekilde bebişini kucagına almayı nasip eyler.

benimde olmuştu ağrım hem batma hissi hemde bildiğin regl sancısı ama kısa kısa sürüyordu
rahim büyüdüğü için oluyormuş
kanaman ve şiddetli ağrın olmakça korkma
olduğu taktirdede hemen dr una git

Agri girdigi an wc e kosuyorum zaten kanama varmi diye. Sanirsam biraz panik atagim.
Normal olmasina sevindim. Neyseki hergun olmuyor. Bebisim iyi olsunda butun agrilari cekmeye raziyim.

öncelikle hiç biryere koşma:) ilk zamanlar bu tarz agrılar olur.benimde oldu yerleşme oldugu için yani bebegin tutunmaya çalışıyor.benim doktorum bana olabildigince uzan dinlen ani hareket yapma ev işi yapma sıcak duş alma ve ilişkiye girme demişti.

arkadaşlar bende hamileyim yaklaşık 3 haftalık aynen benimde ağrılarım var adet olacakmış gibi sancılarım oluyor kasık bölgemde karnımda felan ağrı oluyor çok korkuyorum bebeğe birşey olacak diye ama normal olduğunu söylüyorsunuz bu konuda benide aydınlatırsanız çok sevinirim çünkü ilk hamileliğim hiç birşey bilmiyorum :))))))

Benimde oluyor 12 haftaligim, gectigimiz hafta bile oldu adet gibi ayri normal.. diger hamilegimde olmustu korma ins..

Hepsi normal canim, kask agrilarin bicak batiyor gibi degil mi? bebek buyudukce rahim genisliyor ee normal olarak aci veriyor buda bize Anneligin tatli acilari bunlar..:))
yinede kontrole giittiginde dr soyle sikyetlerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…