• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ağrı nasıl geçer yardım:(:(:(

seydanese

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
73
0
16
İstanbul
mrb Arkadaşlar üşüttümdenmi yoksa mikrop aldıgımdan mı bilmiyorum ama aferdesınız idrarım çok agrılı hatta yaparken aglıyacak derecede oluyorum vajına kısmı cok agrılı karın alt kısmıma yayılıo agrı :( üşüme mide bulantısı yapıyo bıkezdaha ble oldum hastane hastane gezdim antibiyotik verdiler iğne verdıler hem ıltıhap hem kum dokuodu ama acıyı 1 hafta cektım şimdi yine basladı varmı bildiğiniz önlemler neden oluyo böle bitkisel olarak ne alsam bıdaha bunu cekmem allah kimseye vermesin sabhı sabah etim:(:(:(

yine enfeksiyonunuz var, üşüyorsanız ateş de yapıyor demektir... mide bulantısı da cabası...
hemen yendien doktora gidin, antibiyotik başlanması lazım. bir de antiseptikler, şu suya katıp içilenlerden, idrar söktürenlerden. çok geçmiş olsun.
ama ihmal etmeyin, bir an önce gidin, yoksa böbreklere kadar gidebilir

tekrar kum döküyo olabilirsin.. idrar yolları acısı çok kötüdür iyi bilirim.. kesinlikle doktora git , bitkisel şeyleri flan sonra düşünürsün tekrarlamaması için.. ben antibiyotiğin yanında azosilin diye bi ilaç alıyodum çok iyi geliyodu.. ama dediğim gibi en kısa zamanda doktora git , çıldırma noktasına geliyo insan o acıyla :50: Allah şifa versin...

geçmiş olsun canım.Kum döküyorsan bıraz sabır geçicektır.üşüttüysende ağrıyı kesecek bir ilaç lazım.Benim anneannemin ıdrrında yanma olduğunda bir ilaç kullanıyordu.üşütmeye bağlı ama.şimdi ismini vermem doğru olmaz.Ters etki yapabilir.inşalah ağrılarından kurtulursun kısa zamanda, geçmiş olsun.

Back