Gebeliğe Hazırlık bu ağrı fa neyin nesi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ahtapot Anne

Feeling lonely nowadays..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
4.396
En iyi cevaplar
1
5.618
358
kizlar 3-5 gündür sağ kaburgamin altindaki o boşlukta bir ağrı var yavaş yavaş göbek hizama iniyor ama.yone sag tarafta. belime dogru yayilan bir agri da var. boyle bir agri daha once yasamadim fikri olan aydınlatırsa sevinirim.

Enfeksiyon var gibi yaşadınız mı daha önce? Planlanan bir gebelik mi var ondan mı şüpheleniyorsunuz?

Enfeksiyon var gibi yaşadınız mı daha önce? Planlanan bir gebelik mi var ondan mı şüpheleniyorsunuz?
enfeksiyon yok iyiyim aslinda. gebelik istiyoruz evet ama daha 8 9 gun var test yapmam icin . gebelik olsa oralarda agri olur mu anlam veremiyorum

sag ayagimi cok uzatıp gerdiremiyorum solda bi sorun yok. dönerken de ayni sekilde. ters bi hareket yapmaya gelmiyo

belime hatta belimden bacaklarima dogru inen bir agri vardi bugun. sag tarftaki gerginlik hassasiyet devam ediyor.agri kasıklarıma daha yakin. bilemiyorum neden boyleyim.baska bi sorun mu var varsa nasil anlarim ya da gebeliğe mi isaret bilemedim. yorgunluktan da olabilir diyorum. ..

Adetinize kac gun var

Bence yorgunluktan daha 8 9 gün var test yapmama diyosun canım baska birşey vardır ayaklarını havaya dik öyle bekle biraz yada masaj yap ayagına öyle arada banada oluyordu ama hamilelik icin erken genelde kasıklarda batma olur yani benim bildiğim öyle yaşadığımda öyle

su an 1 hafta var ama hep 2 3 gun erken olur sadece gecen ay tam gününde oldu erken olmadi.

apandisit dayanilmaz bi agri yapar beninki o kadar degil. kendini hissettiren ama beni zorlamayn bir agri, sızı diyelim ince ince..simdi iyice kasiklarima dogru hiasediyorum cok ilginc..

Safra kesemde çamur var ve o aynen böyle bir agrı yapıyor. sırtıma da vuruyor hatta.Ultrasonda bakılsın derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…