• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın yaptığına ne demeli???

siz bu durumu gülerek anlatıyorsunuz.
hatta o smiley dalga geçer nitelikte.
insanlığınız bu kadarmış.
"siz" bile demem senin gibi birine!
bu kadar hassas bir konuyu, bu konudan dolayı senin anlayamayacağın kadar zarar görmüş bir insanın yarasına bile insanlıktan nasibini almamış bir ifadeyle anlatman yazık!!!
tam bir zavallı ve büyük bir saygısızsın!!!

Bu kadar hassasan yine bu tarzda ,kocam arkadaşıma totosunu göstermş diye,yemeyip içmeyip ertesi gün neden konu açıyosun o zaman nefertity.

en basit mantıkla anlatıcam;sinir olduğunuza göre,bu olayı kötü şekilde algılamışsınız doğru mu? Sinir olduğunuz şeyi eldeki verilerle birleştirince ne deneceğini biliyosunuz,az çok tecrübeniz oluştu.

Sonra bu sızlanma niye bunu anlamıyorum,ama ama siz beni en hassas yerimden vuruyosnuz diye millete çemkiriyosnuz,üstelik kaba bir şekilde.

Biz fazla değil en fazla 2 saat sonra sizi ve konunuzu unutmuş olacağız,siz bize anlattıklarınızı yaşamaa devam ediceksniz.Kimse size duymak istediklerinizi söyleyemez.

bu yüzden ben çok ısrarla konu açmanıza takıldım,çocuğunu şikayet eder gibi,kızlar bakın bu sefer ne yaptı diye anlatıp,normal tepkiler bekliyosunuz,ama böyle birşey yok.

Gerçekten en kısa zamanda bir yardım alın nefertity,durumuuz çok kırılgan ve olayları algılamanızçok sağlıksız bence.

Konuyu Toplam 37 Kullanıcı okuyor. (34 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
you_know*, Catharsis, feen, a m o n r a+, eelifes, Womanizer, tuba88, minos, esmer_sekerim, Tinkerbelle, prenses006, nefertity80, sbilge, ilarzu, mazot, dirim, office, why_be, lirik güzel, eylemonur, HayyaL, tembeltospa, essmeralda, Capri, aysecinarli, SEYDAFERHAT, benim_adim_yar, pinarz, blush, Gunicen, Sonbahar24, narcoleptic

siz bu durumu gülerek anlatıyorsunuz.
hatta o smiley dalga geçer nitelikte.
insanlığınız bu kadarmış.
"siz" bile demem senin gibi birine!
bu kadar hassas bir konuyu, bu konudan dolayı senin anlayamayacağın kadar zarar görmüş bir insanın yarasına bile insanlıktan nasibini almamış bir ifadeyle anlatman yazık!!!
tam bir zavallı ve büyük bir saygısızsın!!!
canım şu altı çizili olan kelimelerden sonra sana hiçbişey diyemiyorum
gördüğün gibi sana senin gibi cevap vermiyorum,anlamışsındır umarım ne demek istediğimi

Bu cümlelerin asıl layık olduğu kişiyi sen bizden daha iyi biliyorsun.
Ona iyi eş numaraları yapıp yanında yüzüne güler, arkasından nefret kusarken gerçek hayatta dökemediğin kinini burada saçma.
Tam bir zavallı ve saygısız olan eşin.

canım eline koluna sağlık :sm_confused:

eşin sana sağlık ocagına gittim fotoyu gösterdim tedavi oldum dedi öylemi demekki senin eşin alışkın toto fotosu göstermeye sende ona inanmaya

Ya gerçekten işin şakası geyiği bir yana durum her iki olasılıkta da vahim.
Nefertity, eğer kafa buluyorsan bizimle insanlara böyle oltalar atarak eğlenmeyi seçtiğin için; yok eğer bu yazdıkların gerçekse böyle bir adamla yaşamaya devam edbildiğin ve bu kadar tuhaf ve edepsiz olayları bu kadar sakin karşılayabildiğin için bir sorun olduğundan endişelenmelisin.
Yardım almalısın, gerçekten. Herşey bir yaan çok dostane söylüyorum bunu sana. Her iki durum da sağlıksız.

sağlık ocağında tedavi mi olmuş

vaayyyy basur tedavisinde devrim
kaydirigubbakcemile3:roflol:

canım şu altı çizili olan kelimelerden sonra sana hiçbişey diyemiyorum
gördüğün gibi sana senin gibi cevap vermiyorum,anlamışsındır umarım ne demek istediğimi

canım eline koluna sağlık :sm_confused:
anlamıştır canım merak etme ilk önce bana da saldırdı ama anladı benim onun seviyesine inmeyeceğimi okadar kişi neler yazdı şimdi boş ver herkes kimin nasıl biri olduğunu az çok tahmin eder:delphin::delphin:

Ya gerçekten işin şakası geyiği bir yana durum her iki olasılıkta da vahim.
Nefertity, eğer kafa buluyorsan bizimle insanlara böyle oltalar atarak eğlenmeyi seçtiğin için; yok eğer bu yazdıkların gerçekse böyle bir adamla yaşamaya devam edbildiğin ve bu kadar tuhaf ve edepsiz olayları bu kadar sakin karşılayabildiğin için bir sorun olduğundan endişelenmelisin.
Yardım almalısın, gerçekten. Herşey bir yaan çok dostane söylüyorum bunu sana. Her iki durum da sağlıksız.

katılıyorum sana kaydirigubbakcemile5

yerinizde olsam hic arkadas getirmem eve
sizin esinizde anormallik var
daha önce olanlarida göz önünde tutarsak
gercekten size bayan arkadas haram

iyiki adam iktidarsız değil.
bu rahatsızlığını kız arkadaşına göstermeye kalksaydı . oyyy
akannehir

Doktor genel cerrahmıymış ,yoksa bevliye uzmanı mı ? Türkiye de sadece 1 tane bayan bevliye uzmanı var da..O da yeni almış uzmanlığını..Onun da sağlık ocağında çalıştığını sanmam..sempatiksalakcinni

Kocanızın yaptıkları hiç şaşırtmıyor artık..Daha doğrusu eşinize olan tutumunuz...Melek gibi adam,hiç art niyeti yok...Fesatlık bizde...delikafadulden

Back