bu adamın niyeti ne?kafamda deli sorular...

gecerzaman

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
66
33
34
merhabalar :)
burada benden çok daha tecrübeli kardeş ve ablalarım olduğunu biliyorum ve fikirleriniz çok önemli.biraz uzun yazacak olabilirim, şimdiden haber vereyim :)
serbest meslek icra ediyorum ve 6-7 ay önce ofisimi açarken dekorasyon-inşaat için,işyerleri ofisime yakın bi yerle konuşmuştum.işyerinin ortaklarından biriyle tanıştım.aynı yaştayız kendisiyle.zaten kendisine ilk ulaşmam da sosyal medya üzerinden olmuştu,o sebeple sosyal medya hesaplarımızda da ekliyiz birbirimizde ve telefon numalarımız da var.o dönem ben onlarla çalışmaktan vazgeçtim ve herhangi bir insan olarak kaldı gitti benim için.
1 ay önce instagram'da attığım bir story'e cevap yazdı ve biraz muhabbet ettik. bigün sana gelmek istiyorum dedi.(işyerlerimiz arabayla 5 dk aralıklı) ben de tamam falan dedim ama gelmedi çekinirim falan dedi. o günden sonra bana sürekli mesaj atmaya başladı, dışarda kahve içmeye davet etti. ki birkaç kez içtik de.kahveye gidiyoruz, ee bi daha ne zaman buluşuyoruz diyor. buluşuyoruz, ee ne zaman yemeğe gidiyoruz diyor :) cıvık ve yapışkan değil ama girişken biri olduğu kesin ve bu beni rahatsız etmedi. dışarda buluşma haricinde arada sırada ofisime de gelir.
çoğunlukla ben aramam, mesaj yazmam; o arar, yazar. bazen tüm gün ses çıkarmam napıcak diye beklerim akşamına arar.
kafamı karıştıran nokta şu oldu; geçenlerde yakın bir arkadaşından iş getirdi bana ve yaşadığımız yerde herkes birbirini tanıdığı için kimsenin duymasını istememiş arkadaşı, o yüzden bana geldiler. işle ilgili olayın olduğu tarihle benim storyime cevap yazdığı tarih aynı. ben bunu farkedince açıkçası kullanıldığımı ve bu yüzden muhabbet kurduğunu düşündüm.bu iş için tanıdık birine gidemezlerdi çünkü.neyse sayesinde para kazanmış oldum ama işin kendisiyle bir ilgisi de yok aslında. hatta işi alıp hallettikten sonra ne yapıcak diye gözlemledim, hçbir değişiklik olmadan görüşmeye devam ettik.
konuşmalarımız gayet neşeli,muhabbetli,düzgün oluyor. ancak kur yapma manasında hiçbir şey geçmiyor inanın. sadece 1 kez "en son ne zaman sevgilin oldu" diye sordu.birkaç soru daha sordu ben de üstü kapalı cevaplar verdim.
yaşam tarzı olarak da çok uygun değiliz.ben daha muhafazakar yaşıyorum ve bunu biliyor.ama onun gece hayatı var, alkol kullanır vs. bunlar da hoşlanmadığımı da biliyor.gözüme sokmuyor ama saklama gereği de duymuyor.
tipik bir koç erkeği aslında.sabırsız,girişken,kendini beğenmiş,snirli...ama beni rhatsız eden hiçbir şeyine rastlamadım.
hoş biri aslında ama kendi kendime moda girip kendimi hiiiiiç yıpratasım yok.
bu arada konuşmalarımızda asla onu sıkan ya da hesap soran tarzda muhabbetlere girmiyorum.o da bana yapmıyor. belki de o yüzden rahat rahat arıyor bilmiyorum...
bu adamın derdi ne? canı mı sıkılıyor değişliklik olsun diye mi benimle görüşüyor? kendine bağlayıp sonra egolarını tatmin mi etmek istiyor? gerçekten anlamadım....

Kullanılacak bir durum yok aslında.O iş iletişim bahanesi olmuş.
Ama sanırım sen herşeyi karşı taraftan bekliyorsun.Senden pek adım alamamış gibime geldi

Biraz daha sabredim bakalim

Size ilgi duuyorsa illa ki bir adim daha oteye gecip ozel konulara girecektir.

Ilgi duymuyorsa zaten elini ayagini ceker yavastan

Fazla ilgili ya da ilgisiz olmayin.
Su an ki gibi ortalama bir ayarda bir sure bekleyin ama hemen de kendinizi kaptirmayin

İşi gücü olan düzgün insanlarsınız
Adamın niyetinin ne olduğunu ona sorsanız.
Sizinle ilgileniyor belli ki; ama niyeti şu demek kahin olmayı gerektiriyor bence :)

Belki sizi insan olarak sevmiştir, hayatında tutmak istiyordur. Anlattığınız kadarıyla tam bu şekilde davranıyor.

doğru tespit yaptınız aslında.çünkü daha önceki kötü tecrübelerim böyle davranmaya itiyor beni. güleryüzlü,neşeli davranıyorum,sıkmıyorum onu ama bu kadar yapabiliyorum. ilk mesajı atarım ama 1 aydır ben onu durduk yere hiç aramadım sanırım mesela.çekiniyorum da biraz onun gibi değilim.hatta buluştuğumuzda sürekli konuşur,anlatır beni suskun bulur. bir defasında "erkek yolu açar böyle şeylerin,kadın da o yoldan gider" dedi ama kendimi kaptırmamaya o kadar şartladım ki hiçbir şeyi flört olarak algılayamıyorum

İşi gücü olan düzgün insanlarsınız
Adamın niyetinin ne olduğunu ona sorsanız.
Sizinle ilgileniyor belli ki; ama niyeti şu demek kahin olmayı gerektiriyor bence :)
böyle bir şey sorarsam itici olabilirim ya, erkekler çoğu zaman bu kız üzerime yapışacak diyip error veriyor çünkü kahin olmayı gerektiriyor derken anlamadım ? :)

böyle bir şey sorarsam itici olabilirim ya, erkekler çoğu zaman bu kız üzerime yapışacak diyip error veriyor çünkü kahin olmayı gerektiriyor derken anlamadım ? :)

Yani kesin ve net şu sebepten demek için kahin olmalı:)
Evet direk sorulmaz haklısın ama konuşmalarına sen yön verip, niyetini az çok anlamaya çalışabilirsin.
Sen bir şey hissediyor musun peki?

Yani kesin ve net şu sebepten demek için kahin olmalı:)
Evet direk sorulmaz haklısın ama konuşmalarına sen yön verip, niyetini az çok anlamaya çalışabilirsin.
Sen bir şey hissediyor musun peki?
yaşım 28, 2 ilişkim oldu ikisi de birbirinden kötüydü. özellikle son ilişkimden bu yana 10 ay geçti ve yeni yeni atlatıyorum.bu süreçte yakınlaşmaya çalışan bikaç kişiye fırsat verdim ama hiçbir şey hissedemedim. ama bu adamda öyle değil,içimde bir kıpırtı yok diyemem :)

Hımm o zaman daha da önem arz ediyor bu adamın tavırları :)
Sen bence biraz daha gözlem yap, şuan iyi yoldasın gibi geldi bana.
Karşı taraftan net bir sinyal gelecek mi bakalım.
Gerçi ben belirsizliği hiç sevmem de, ya tamam ya devam diyenlerdenim.
Ama sen benim gibi olma tabi

maalesef ben de öyleyim. sürekli kendime telkin veriyorum sakın aceleci olma üzülen sen olursun diye. ilk kez bu kadar iyi başarıyorum bunu

Adamın işi görülmüş, siz de para kazanmışsınız. Buradan nasıl bi kullanılma çıkardınız ki?

Belki bu iş vesilesiyle sizi yeniden hatırlamış olabilir. Bence de çok bağlanmadan biraz zaman tanıyın. Şimdilik sadece arkadaş gibi takılıyor sanki.

bence adamda değil sizde sorun var kılı kırk yarıp sorunlar arıyorsunuz gayet seviyeli biri anlattiginiza gore once siz ben ne istiyorum diye kendinize sorun

işi sonradan getirdi ama işle ilgili olay bana ilk mesaj attığı zaman olmuş o yüzden öyle düşündüm.

bence adamda değil sizde sorun var kılı kırk yarıp sorunlar arıyorsunuz gayet seviyeli biri anlattiginiza gore once siz ben ne istiyorum diye kendinize sorun
valla haklı olabilirsiniz de yaşadığım kötü tecrübeler net şeyler düşünmeme engel oluyor. ve korkuyorum üzülmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…