• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amacı nedir sizce

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.435
1.786
133
Hanımlar merhaba,

Kafam inanılmaz karıştı. 15-20 gün önce bir firmadan iyi bir maaşla iş teklifi aldım ama iş tanımı beni gerileteceği için kabul etmedim. Ama aşırı kararsız kaldığım için şirkette yöneticime danıştım. (O da işten çıkacağı için danışmakta sorun olmayacağını düşündüm.) Bana yeni çalışacağı firmada yeniden yapılanmaya gidildiğini, beni kadrosuna almak istediğini söyledi. Diğer personeller içinde en mantıklı sorular sorup, gelişime açık olan sensin biraz planla daha iyi yerlere gelebileceğimi söyledi. Aşırı mutlu oldum çünkü çok çaba gösteriyordum. Kadrosuna almasa bile böyle demesine çok sevindim.

Aynı yöneticim, departmanda çalışan erkek bi personeli işten çıkartmaya çalışıyordu. Çocuğun yüzüne bunu demedi tabi hiç ama memnun olmadığını davranışları belli ediyordu. (Yetersiz bulduğunu belli edecek şeyler diyordu hep.) Bu çocuğa da 2 ay sabret seni yeni çalıştığım firmaya alıcam demiş shdnjdmdjd Ee hem memnun değil hem böyle bi şey diyor.

Ne olduğunu sanırım öğrendim. Bu bahsettiğim çocuk şikayet etmiş. Aşağı yukarı 5-6 yıldır bu firmada ama iş yükü ve angarya işi çok olduğu için parlayamıyormuş. Kendini 2 hafta içinde diğer personeller tarafından eziliyor gibi gösterip mağduru oynadı. Sonra da yöneticiye şikayet etti. Kimse bana yardım etmiyor diye. Yönetici sebebini bilmiyorum ama inandı ve müdüre bir şeyler anlatıp onı terfi ettirdi. İşle ilgili 7 aydır orda olmama rağmen çoğu şeyi bana ya da bi kız daha var ona soruyor, yetkinliğim daha fazla ve benim 2 katım maaş alacak şu an ajdnjdd

Sizce yöneticiye tekrar beni kadronuza alacak mısınıza çıkan bi şeyler desem mi?

Son düzenleme:
Hanımlar merhaba,

Kafam inanılmaz karıştı. 15-20 gün önce bir firmadan iyi bir maaşla iş teklifi aldım ama iş tanımı beni gerileteceği için kabul etmedim. Ama aşırı kararsız kaldığım için şirkette yöneticime danıştım. (O da işten çıkacağı için danışmakta sorun olmayacağını düşündüm.) Bana yeni çalışacağı firmada yeniden yapılanmaya gidildiğini, beni kadrosuna almak istediğini söyledi. Diğer personeller içinde en mantıklı sorular sorup, gelişime açık olan sensin biraz planla daha iyi yerlere gelebileceğimi söyledi. Aşırı mutlu oldum çünkü çok çaba gösteriyordum. Kadrosuna almasa bile böyle demesine çok sevindim.

Aynı yöneticim, departmanda çalışan erkek bi personeli işten çıkartmaya çalışıyordu. Çocuğun yüzüne bunu demedi tabi hiç ama memnun olmadığını davranışları belli ediyordu. (Yetersiz bulduğunu belli edecek şeyler diyordu hep.) Bu çocuğa da 2 ay sabret seni yeni çalıştığım firmaya alıcam demiş shdnjdmdjd Ee hem memnun değil hem böyle bi şey diyor.
Bu adamın ipiyle kuyuya inilmez bu teklif hiç yokmuş gibi hareket edip önünüze gelen diğer teklifleri değerlendirin.

Su an çalıştığınız yerde kimseye böyle şeylerden bahsetmeyin bir daha. Bu adam da hiç tekin değil lafıyla kuyuya inmeyin

Bi arkadaşım aynı bu şekilde üstüne güvenip işten çıktı, adamın planladığı iş patladı, kız dımdızlak ortada kaldı. Kendinizden başkasına güvenmeyin.

Ne olduğunu sanırım öğrendim. Bu bahsettiğim çocuk şikayet etmiş. Aşağı yukarı 5-6 yıldır bu firmada ama iş yükü ve angarya işi çok olduğu için parlayamıyormuş. Kendini 2 hafta içinde diğer personeller tarafından eziliyor gibi gösterip mağduru oynadı. Sonra da yöneticiye şikayet etti. Kimse bana yardım etmiyor diye. Yönetici sebebini bilmiyorum ama inandı ve müdüre bir şeyler anlatıp onı terfi ettirdi. İşle ilgili 7 aydır orda olmama rağmen çopu şeyi bana soruyor, yetkinliğim daha fazla ve benim 2 katım maaş alacak şu an ajdnjdd

Sizce yöneticiye tekrar beni kadronuza alacak mısınıza çıkan bi şeyler desem mi?

Back