Bu adamın amacı ne?Kafamı karıştırıyor?Yardım lütfen..

şu kaçma kovalama olayı kadar nefret ettiğim ve zaman kaybı buldugum brşey yok geri döndürülemez mi ki peki napmak gerek

işte o kısımlar şu anda aklımda çok güçlü sinyal veriyor.2 yıl önce bir benzerini yaşamıştım bir türlü sosyal mecradan eklemeyen ama ilan-ı aşk eden şahsın ayrılmayı düşündüğü (!) bir sevgilisi oldugu ortaya çıkmıştı! Yine böyle birşey mi diyerek çok korkuyorum açıkçası

Flört etmek yeryüzünün en güzel aktivitelerinden biri bence. Geçmişte sizin anlattiğiniz tarzda flört edip, karşi taraf biraz baskin olmaya başlayinca hemen toz olduğum durumlar çok oldu.

Sizin durumunuzda da, çocuk belki bu kisitli zamanda biriyle böyle basitçe flörtleşmek istemiş olabilir. Siz de biraz fazla üstüne düşünce kendini geri çekmiş olabilir. Sonuçta yakinda gidecek. Belki gerçekten hayatinda biri vardir. Eğer gerçekten bir şeyler hissetseydi, mesajlariniza karşilik verirdi diye duşünuyorum.

Tabi bunlarin hepsi varsayim. Biz burada bin tane ihtimal konuşuruz, hiç alakasiz bir şey çikar. Belki çocuk eşcinseldir, sizin ilginiz artinca üzmemek için geri çekmiştir gibi:))

şu kaçma kovalama olayı kadar nefret ettiğim ve zaman kaybı buldugum brşey yok geri döndürülemez mi ki peki napmak gerek
Tabii dondurulur. Asla yüzüne bakma,pas verme. Soğuk selamlas gerektiğinde. Konuşmaya calistiginda bahanelerle uzaklas.tekliflerini geri çevir, face ve twitter dan asla msj yazma,cevap verme.ve arada aynadan soğuk ve küçük gören mağrur ve gururlu hatun bakislarini atmaya devam ey.1 _1.5 haftaya peşine düşer.

teşekkür ederim
Hiiç böyle düşünmemiştim.sizce cidden benim evlilikten döndüğümü,birini unutamadığımı falan mı düşünüp kafasına taktı?bu yüzden mi bu soğuk rüzgarlar esti..ama inanın biz bu muhabbeti yapalı 2 haftadan fazla olmuştur sadece 1 kez konuşulmuştu.yani şok oldum dün gece aniden sorunca..hala buna takmış olabileceğine inanamıyorum.keşke dediğiniz gibi birşey deseydim aklıma bile gelmedi
Off böyle anlarda istemsiz duygusal gerilim oluşuyor bende.
Bir de konu daha da uzamasın diye yazmadığım detaylar var.Bunlardan biri de sarışınla ilgili..
Dün gece eve dönüş yolunda, sarışının konusu açıldı bir şekilde.O da bana bu tarz tiplerin aslında iyi niyetli olmadıklarını,pek sağlam ayakkabıya benzemediklerini söyledi.Dolaylı yoldan kıza afedersiniz ka.ar demek istedi sanırım.Ben de nereden anladın diye sorunca insana bakınca anlaşılıyor bazı şeyler dedi.Yani kıza alttan alta veriştirdi,bu kişiler önüne gelenle konuşurlar deyip hep bu kızın ona yaklaşıp laf attıgını falan söyledi.Kendisi sadece sorduklarına cevap veriyormuş falan.Ben demeden anlattı.Hala B planıysa kendisi bilir

Ben de biraz dün akşam çok açık ediyorsun diye kendime kızdım.Ama o da böyle elime,koluma dokunmaya başlayınca kaşındı resmen :// Ben böyle birinden hoşlanmaya başlayınca onu görünce elim ayağım dolaşıp yüzüm kızarıyor.Bir keresinde sırf bu yüzden sen ilgini çok belli ediyorsun diye terslenmişliğim var geçmişte bir aptal tarafından, neyse.. Mesaj kısmı tam bir muamma.Bir sürü mesaj attım hiçbirisi gelen kutusuna düşmemiş hatta ertesi gün bana gelip senin mesajların bana düşmüyor başkasına yollamışsın galiba demişti.kendi telefonumdan gösterince gerçekten de atmışsın dedi.hadi onları görmedi,görüldü de gelmedi..ben 89kuruş ödediğimde giden mesajlar?yine görüldü gelmedi, bir tanesi hariç..zaten gerçekten mesajların hepsini okuyup da cevap vermediğine emin olsam direk tavır yapıcam ama emin olamıyorum..

uuuv bunlar bana yapılsa bu benden nefret ediyor der kaçardım şaka bir yana tam 2 akşam önce "ben senden önce çıkayım şimdi beklerim seni dışarda" dediğinde "peki gidersen git" demiştim ona .bu lafıma bozulup <<sen eve git,beni bekleme gelmiycem >> olarak algıladıgını bu yüzden de gittiğini söyledi. biraz ters tepti

Ama bunu böyle anlayıp ters teptiginde,sizin üzerine biraz düşmüş olmanizdan kaynaklanan bir kaçma ve buna yalandan bahane uydurma olayı var gibi.ayrıca bu dediklerimi çok sert olarak değil daha çok eskisi gibi onu görmediğinizi varsayarak yapın. Farketmiyorsunuz varlığını gibi.ama arada kaybetmemek için bakışlar. Zaten gidecekmiş.en azından 1 0 one geçin öyle gitsin.yoksa takılı kalırsınız ona yarım kaldığı için.

Bana sevgilisi var gibi geldi açıkçası.Gerçekten ilgi duyan insan bence sosyal medya hesaplarından eklerdi ya da telefon numaranı isterdi.Tepki vereceğinden çekindi desek,böyle bir şey olamaz zaten sen ilgini belli etmişsin biraz ve ilk mesajı atmışsın.Okul için dönecek olması bir şeyi değiştirmez aslında,seni eklerdi sohbet edebilirdiniz uzak bile olsanız.Büyük ihtimalle egosu yüksek bir insan,senin ilgin hoşuna gitti o da biraz yakın davrandı sana.Sonra sen facebook dan bulup mesaj attın,biraz yürüyelim mi falan dedin baktı ki işler biraz ciddiye gidiyor yakanlanma ihtimali var sevgilisine,korktu ve kendini geri çekti.Benim fikrim bu yönde.

bunu yapacağım zaten, resmen görmüyormuş gibi değil de farkında değilmişim gibi,onun geldiğini görmemişim gibi.
haklısınız,yarım kalmak çok sıkıntı öne geçersem blki açık ettiğim duyguların gururunu bir parça kurtarabilirim

İşte benim beynim de henüz kalbime itiraf edemese de aynen böyle düşünüyor. bilinçaltımı okudunuz..İnşallah böyle birşey değildir diye avutuyorum çıkış yolu arıyorum sürekli..
Yani sosyal mecradan bana geri dönülmemesi,biraz yürüyelim mi lafını ilk duydugundaki hafif panikli tuhaf tarzdaki sorusu, ciddi şüpheler. Sizce direk olarak pat diye senin hayatında birisi var değil mi diye bir soru yönelteyim mi?

Sanırım sen bu sohbetı bır hayli buyutmuşsun

Ben hepsini okudum bir solukta. Başta çok iyi gitmişsin ama malesef sonlara doğru üstüne düşmüşsün biraz nedeninin merak olduğunu biliyorum. öncelikle aşık değilsin bence sadece anlamsızlıklar seni kendine çekiyor.. Meseleyi çözmek istiyorsun. Merak var.
Yapabilirsen tüm bunları bastır ve artık başlarda yaptığın gibi hiç oralı olma. kazanadabilirsin kaybededebilirsin riskli ,ama üstüne düşersen kesin olmayacak bu iş grurunu kırma boş yere. Ben olsam kendimi dizginleyemez merakıma yenik düşerdim zamanında çok benzerini yaşadım. Adamın hayatında başkası varmış meğer ,en son arabada içip evini basmaya yeltenmiştim arkadaşım zor zabdetti beni ey gidi çılgın bekarlık günlerim
Sen hiç sallamazsan o peşine düşebilir bi ihtimal. Bence sen yaptığımı yapma ve geri çek kendini arama sorma konuşma...

nasıl yani tam anlayamadım?
Yanı sohbet ve karsılıklı tutumlar gosterıyorki; tek taraflı bırsey.. Karsı taraf sadece spor salonunda klsın sohbet istıyor .. Belki flörtlesıyor ama istese numaranızı slabılır yada face vb yerlerden iletısım kurabılır.. Ama yapmıyor tercıh etmedıgıne gore aynı duyguları hıssetmıyorsunuz .. Okuduklarımdan bu sonuc cıkıyor

Bence hiç sorma.Sorsan da bir şey değişmez yalan da söyleyebilir sana çünkü.Sen yapacağını yaptın,ilgini belli ettin,mesajda attın artık sıra onda.Eğer istiyorsa zaten bir şekilde ulaşır o sana uzakta olsa bile.Sana böyle davranıp,telefon vermemesi,sosyal medyadan eklememesi %99 sevgilisi var şüphesini uyandırdı bende,hislerimde de pek yanılmam genelde.Tipik egosu yüksek ama icraata gelince korkan erkek modeli yani.Bir facebook hesabına eklemek nedir ki? İnsan bir sürü arkadaşını ekliyor oraya.O kadar muhabbetiniz olmuş,mesaj atmışsın seni eklese ne kaybeder? Demek ki çekindiği bir şey var ki cesaret edemiyor.Tabi seninle muhabbeti normal arkadaşlığın dışına çıktı biraz,şimdi eklese ordan yazacaksın ona diye tutuştu korkudan.

içip evini basmak mı tahmin edebiliyorum o ruh halini, artık nasıl bir oyun oynadıysa ve o işi o hale getirdiyse yüzsüz..
merak elbetteki var, ama bana gösterdiği ilgi ne biliyim beni görünce hemen yanıma gelmesi,hoş temaslarda bulunması falan çok hoşuma gitti ve ilgimi çekti.yoksa başta da dediğim gibi sağa sola bakınmadan sporumu yapar giderdim hep.uzun zamandır da yalnızdım ne biliyim aşık oluyorum sanıyorum gibi Bir de işte böyle ben demeden beni beklemesi falan acaip bir beklenti oluşturdu bende.o beklentileri bulamayınca da böyle küt diye oturdum hele ki zamanın var mı diye sorunca ki ilk tepkisi..
Görmezden gelmeyi deniycem artık mesaj atmak yok,mesajım gelmedi mi diye sormak yok.

Bakın başta da dediğim gibi, ben spora gidip programı bitirip hemen dönüyordum normalde.İlk karşılaşmamızdan sonra ilgisini o belli etti kendini farkettirdi bir şekilde.
Ve bana yine dün salonda hareketleri yaparken durup "ilk tanıştığımız gün aklıma geldi toscana.tüm dikkatimi üzerine çekmiştin.gülüşün falan filan" deyip güldü.
yani bu bir normal sohbet havasında olup benim hoşlanmamla gelişen birşey değil.Resmen kendisini farkettirdi,sürekli bakıp gülümseyerek laf aralarına iltifatlar serpiştirerek yaptı bunu.Doğal olarak beklentiye girdim.Ama numara almaması,sosyal medyadan eklememesi onun tercihi orada haklısınız.Ben de kandırılıyor muyum aslında onu çözümlemek için açtım konuyu

İnşallah bu şekilde değildir ama yazdıklarınız kuvvetli ihtimallerin başında geliyor.
Haklısınız beni sokmuş olduğu beklenti sonucunda, ben yapacagımı yaptım adım attım.Karşı taraftan karışık sinyaller geliyor sürekli.En iyisi geri çekilmek, ama bir taraftan sevgilisi varsa da kıza acıyorum Ya benim sevgilim böyle spor salonlarında tanışıp flört etse bilmek isterdim ve ödetirdim yaptıgnı.çok kötü bir durum

Kesinlikle öyle ama senin bir suçun yok burda.Sonuçta sevgilisi varsa da sen bunu bilmiyordun,bilmeden konuştun.Çocuğun hatası yani.Kaç yaşlarında peki bu çocuk? Nerede oturuyormuş,hangi şehirde okuyormuş,ne yapıyormuş hiç bilgi verdi mi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…