• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın amacı ne?Kafamı karıştırıyor?Yardım lütfen..

toscanatoscana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2015
2.904
8.150
158
Merhaba,yaklaşık 1 yıldır kadınlar kulübünü takip ediyorum.Buradaki farklı bakış açıları hoşuma gittiği için üye olup aklıma takılan bir derdi paylaşmak istedim kızlar.Daha iyi anlaşılması adına detaylı yazacağım,çok uzun olursa affola.
Sıkıntıma gelince;yaklaşık 3-4 aydır düzenli olarak gittiğim bir spor salonu var.Giderim, sağıma soluma bakmam, bana verilen program neticesinde sporumu yapar çıkarım.Bu düzen hep böyleydi, yaklaşık 2 - 3 hafta öncesine kadar… Bir gün programımdaki dumbell hareketlerine sıra gelmişken baktım hepsini almış millet ortada dumbell yok. Çocuğun birisi benim öylece kaldığımı görünce “benim set im bitmek üzere biraz bekleyin bunları alabilirsiniz” dedi.Yüzüne baktım, çok hoş bir yüzü vardı o an hafiften etkilenmiştim ama gülümsedim dumbelları aldım.O gün öyle geçti gitti,unutuldu yani :)
Yaklaşık 1 hafta sonra yine salonda koşu bandına doğru yürürken köşede birisiyle göz göze geldik.Yüzü tanıdıktı..Spor salonlarını bilirsiniz,her tarafı aynadır.Koşu bandına çıkınca aynalardan salonun her yerini görüyorum.Köşedeki kişinin kaçamak bakışlarla birkaç kez baktığını gördüm sonra.kafamı çevirince bunun bana 1 hafta önce dumbell veren centilmen beyefendi oldugunu fark ettim.Başlangıçta bana öyle geliyordur deyip fazla bakmadım.Bir süre sonra düzenli gittiğim için salonda sürekli karşılaşmaya başladık.Karşılaştıkça farkettimki aynalardan bayağı bayağı bana bakıyor ben bakınca kafa çeviriyor,kendince gülümsüyor falan..Bir süre sonra bildiğiniz bakışmaya başladık hatta gülümsüyorduk birbirimize.Derken bir akşam tam yanıma kadar geldi,güya arkadaşıyla konuşuyor ama bi gözü bende.Konuşmak ister bir hali var,laf atsam konuşacak belli yani.Bazı crunch dediğimiz karın hareketleri var onları yaparken yüzü çok komik bir hal alıyor,zorlanıyor falan.Ben de “bu kadar zorlanıyorsan yapma bunları ya” deyip güldüm..Bu da cevap verdi gülerek.Öyle konuşmaya başladık.Buraları uzatmıyayım.Artık salonda karşılaştıkça bayağı konuşur olup arkadaş olmuştuk.Ben aletlerdeyken yanıma geliyor,kolay gelsin diyor.Aynalardan denk gelip bana doğru bakıyor sürekli gülümsüyor vs..Bir süre denk geldiğimizde benden hoşlandığını düşündüğüm hareketlerde bulunmaya başladı.İşte lafın arasında “sen ne kadar güzel bakıyorsun öyle, çok şekersin,tatlısın vs. gibi söylemler.. Ama ardından hemen toparlayıp konuyu değiştiriyor ya da susuyordu.Bazen geldiğimi gördüğünde yanıma gelip konuşurken bileğime dokunmalar,kolumu tutmalar,bir keresinde eliyle çenemi tutup bir espri yapmıştı yüzüme.Hatta bir akşam birşey demediğim halde dışarı çıktıgımda oturmuş beni beklediğini görmüştüm yolun yarısına kadar beraber yürümüştük normal sohbet ederek sonra ayrılmıştık.Tahmin edersiniz ki benim kendisine begenim hoşlantıya dönüşmüştü.
Tanıştığımızda yaşımı söylediğimde bir türlü inanamadı bana.Çok daha genç gösteriyormuşum,kimliğimi görmek istermiş falan filan.Birden “sen niye evlenmedin ki şimdiye kadar” diye abuk bir soru sordu.Ben de "işte kısmet olmadı,bu işler evleneyim demekle olmaz,o insan karşına çıkınca olur"gibisinden bişeyler zırvalamıştım (spor salonunda konuştugumuz konuya bak).Buda bana “yoksa evlenmek üzereyken bu iş olmadı mı” şeklinde alakasız bir soru sormuştu.ben de bu konuların yeri spor salonu olmayacagı için konuyu değiştirmiştim..
Kızlar bu arada şu ayrıntıyı da vereyim.Salona gelen bol makyajlı,platin sarısı saçlı bol dövmeli bir hatun var.
Ben 1 haftalığına tatile gitmiştim ben yokken başlamış sanırım bu.Bir akşam salona geldiğimde baktım bu sarışın benimkinin yanına geçmiş konuşuyor.Benim için kaynadı böyle nasıl..Neyse sonra çocukla muhabbet arasında takıldım bu hatunla alakalı..kız bunun yanına gidip bi hareketin nasıl oldugunu sormuş güya.salonda onca hoca varken..sonra laf açmış işte ben de kas yapmak istiyorum napmam lazım gibisinden..Güldüm geçtim.Sonraları birkaç defa bu hatunla konuştuklarını gördüm ama hep ben gittiğimde denk geldiğimden bir türlü ilk kimin yanaştıgını göremedim.Hatta bir defasında bu hatunun yanındayken ben de karşısına geçtim oradaki hocaya bişey sordum hareketi göstermesini istedim.Ama bunu gerçekten bilinçli yapmadım,normali o çünkü hocaya sormak.Bir baktım başıma dikildi.Hatun da tam karşımızda bize bakıyor,yavaşça kolumu tuttu "ben varken başkasına niye soruyorsun" dedi hafif gülerek biraz da kıskanç bakışlarla.Resmen sarışının yüzü asıldı,dedim noluyoruz..Sonraları bizi yanyana gördü pek çok kez.
Bir pazar günü salona gelmedi.Ben de merak ettim,aradım taradım uzun uğraşlar sonucu facede kendisini buldum ve mesaj attım kendime güveniyorum ya:)).Ama eklemedim,fakat twitterda bulunca ekleyeyim dedim (twitterda kimliğim çok belirsiz ben oldugumu anlayamaz).Yalnız facede şöyle bir şey var ortak arkadaş vs.olmadığı için ve birbirimizle arkadaş da olmadığımızdan mesajlar gelen kutusu yerine “diğer” klasörüne atılıyor biliyorsunuz.baktım “görüldü” gelmedi.
İşin bundan sonrası ilginçleşiyor,2 gün sonra salonda görüştüğümüzde ben şakacıktan triplere girdim.O da mesajları görmediğini söyledi,telefondan da diğer klasörüne bakamadığını söyledi.Meğer hasta olmuş ondan gelememiş falan.Ertesi gün salona geldiğinde hafif atarlı “ben evdeki pc den baktım senden mesaj falan yok” dedi.Kendi telefonumu gösterdim..Baktı, “gerçekten de mesaj atmışsın” dedi.Sonra profilimi incelemeye başladı,ben de telefonumu elinden alınca imalı imalı “hayırdır özel bir şey mi var” dedi. Yok dedim ne olacak..
Bu arada birbirimize yarın gelecek misin dinlenecek misin bayramda geliyor musun şeklinde sorular soruyoruz.İçten içe bekliyorum telefonumu falan istemiyor hala..Kendi telefonumu kontrol ediyorum,facebooktan beni ekler mi acaba diye..yaşım 16 değil 26 bu arada kızlar ama uzun bir aradan sonra ilk defa heyecanlanıyorum böyle liseli gibi.. :)Aramızda bişey var mı diye kendime soruyorum.Onu göremeyince moralim bozuk oluyor,salon sıkıcılaşıyor falan.Spor dışında görüşme gibi bir şansımız olmayacak mı bununla ilgili birşeyler demiyor vs. neler neler...

Güncelleme:adamın gerçektende sevgilisi arkadaşlar. tesadüfen gördüm en sonunda.herhalde benle muhabbeti ilerlettiği dönemde ayrıydılar ya küs falandılar.sonra da barıştılar diye tahmin ediyorum.bitti gitti..pislik insan.

Son düzenleme:
Nolduysa dün akşamdan sonra oldu.Enteresan bir akşamdı benim açımdan.Bir önceki akşam çıkışta beni bekleyeceğini söylemişti.Hatta evine bırakabilirim vs.diye espri yapmıştı falan.Burayı çok uzatmıyayım ama bir yanlış anlama sonucu o gelmeyeceğimi düşünerek evine gitmiş bende çıkışta göremeyince allak bullak oldum bozuldum falan.Dün akşam bunun bir duygusal gerilimi oluştu bende ister istemez salonda bana baktıkça yüzümü astım bakmadım falan.Bir ara yine bu sarışın hatunla konuştuklarını gördüm kahretsin önce kim yanaştı gene göremedim.Gerilimim arttı bir anda.Yanlarına gittim sarışın hemen uzaklaştı.Sonra yine bi şekilde normal konuştuk ve çıkışta beklemek üzere anlaştık.
Kızlar çıkışta görüştük ve yürümeye başladık.Ama nasıl anlatsam,o kadar normaldi ki..Yani sanki salondan sıradan bir erkek arkadaşıyla yürümüyormuş gibi.Sıradan konular falan..Kadınlar hisseder ya,salonda sıradan konulardan da konuşsak ben bazı hareketlerinden hoşlanıyor hissine kapılıyor,o enerjiyi alıyordum.Ama dün gece yürürken resmen birşeyler kapalı gibiydi.O enerji yoktu,sanki komşu cevat amcayla yürüyormuş gibiydim,öylesine sıradan.Baktım bizim eve yaklaşıyoruz,bir anda şöyle bir diyalog geçti aramızda:
ben: zamanın var mı X?
O: nasıl yani zamanım var mı? (çok şaşkındı bunu sorarken,bir de tuhaf bir tarzda sordu.kendimi asılıyor gibi hissettim kızlar)
Ben:Zamanın var mı gibi zamanın var mı?yani diyorum ki zamanın varsa şöyle caddeyi bir turlayalım hemen eve gitmek gelmedi içimden.
O duraksadı,yağmur da atıştırmaya başlamıştı.Yok ya ben gideyim dedi önce.Sonra sustugumu görünce ,"ya üstüm başım müsait değil baksana yürümek iyi olur aslında çay falan da içilir oturulup ama yağmur var neyse biraz yürüyelim o zaman " diye geveledi.Yürüdük biraz. Sonra birden "Eee anlat bakalım sen şu evlilikten dönen ilişkini" dedi bir anda.. Ben şok!?"O nerden çıktı yok öyle birşey "dedim önce.Meğer salonda açınca benim de bunun yeri burası mı diye düşünüp de değiştirdiğim evlilik konusunu suskunluk olarak algılamış,böyle bir çıkarımda bulunmuş.Bi de üstüne "bazen susmak da bir yanıttır" diye yorum yapıverdi!Sonra açıkladım,sen yanlış anlamışsın dedim.Eve iyice yaklaşınca yağmur da çoğaldı ben bir çatının altında duralım diyorum yağmur biraz dinsin ıslanma falan..Maksadım onunla biraz daha vakit geçirmek,belki bana güzel birşey söyler beklentisi..Yok diyor geç oldu geç kalmadiye diye durmadı bi türlü.En son bizim sokağın başında ayrılırken "yarın salona gelecek misin" diye sordum.Bilmiyorum deyince bana mesaj at dedim facebooktan.Tamam dedi.Bayramdan sonra okuduğu şehre dönecek.Ne zaman döneceksin dedim?"Bilmiyorum her an da gidebilirim 5 kasımda da gidebilirim.Aslında hiç gitmek istemiyorum" dedi.Sonra ayrıldık,üst üste sizin sokak burası mı diye sordu gülerek. giderken arkama baktım.dönmüş bana bakarak yürüyordu.
Dün akşamdan sonra beni facebooktan ekler herhalde diye düşünmüştüm.Bir yandan da düşünüyorum mesajlar diğer klasörüne nasıl gitmez,bu onu da görmemiş mi,görmemiş olamaz pc den baktıysa vs. diye..
Sonra twitterına girdim,kabul etmiş beni.(ben oldugumuzu bilemez dediğim gibi profilin kime ait oldugu belli değil).Dolaştım kızlar görseniz,hep böyle özlü sözler ama atarlı giderli.Sürekli kimseye güvenilmeyeceğinden ,yalancı aşklardan,güvenmekle alakalı vs.bahseden sözler.Oraya bakınca ilk defa aklıma "bir sevgilisi olabilir mi ya da aşk acısı çekiyor olabilir mi" diye geldi.Sonra bugün ben tekrar bir mesaj atmaya karar verdim bilirsiniz direk gelen kutusuna gitsin diye yaklaşık 89 kuruşluk bir ücret bile ödedim.1 saat sonra "görüldü" ibaresi düştü bana.Ama hiçbir cevap gelmedi..Kimse de eklemedi beni.
En son bu akşam spora gittim ve o yoktu.Son olarak ben salondayım, diye mesaj attım.O mesaj atacağını söylediği halde atmamıştı.Görüldü ibaresi düşmedi ve cevap gelmedi..
Kızlar çok uzun oldugunun farkındayım.Anlaşılması açısından detay da vermek istedim.Kusura bakmayın nolur.Okuyan herkese çok teşekkür ederim.Şimdi şunu sormak istiyorum bu akşam düşüne düşüne kafayı yedim.Galiba ben aşık oldum 3 sene aradan sonra.Ama bu cocugun ayrılmak üzere oldugu falan bir sevgilisi mi var ya da aşk acısı mı çekiyor..Yani çok garip değil mi neden cep telefonumu istemiyor ya da sosyal medyadan eklemiyor,cevap dahi vermiyor?Bayramdan sonra okuduğu şehre dönecek yani bu kısıtlı zamanda daha çok üstüme düşmesini beklerdim.Sizce ben buna bir sonraki karşılaşmamızda pat diye "senin hayatında biri mi var?" gibisinden sorular sorsam mı?..
Of nolur bana bir akıl verin..Ben mi yanlış anlıyorum,ne bu?

Bence kısıtlı zamana bişeyler sıkıştırmak yerine bişeyler sıkıştırmamak da istemiş olabilir. Bir de kadınlarla sosyal arkadaşlığını nasıl yürüttüğünü bilmediğin için sana olan davranışları ilgi gibi görünmus olabilir. Yoksa yağmur da var, ortam musaitmis yani, citlatabilirmis bişeyler.

Hepsini okudum:KK45:
Bence siz bir adım atmayın yeterince atmışsınız biraz sessiz kalın bakalım okula dönene kadar bir girişimde bulunacakmı? Bence sizin geçmişinizi kurcalaması insanlara güvenmediğini gösteriyor. ona verdiğiniz yanlış izlenim onu biraz uzaklaştırmış. Aslında sizde hata yok da o almak istediği gibi almış. dediğim gibi bence bir süre sessiz kalın izlemede olun. Ama açık konuşmak gerekirse aşık olduğunu düşünmüyorum özellikle sonlara doğru anlattıklarınızdan. Geçici heves gibi gördüm üzgünüm...

Bence kısıtlı zamana bişeyler sıkıştırmak yerine bişeyler sıkıştırmamak da istemiş olabilir. Bir de kadınlarla sosyal arkadaşlığını nasıl yürüttüğünü bilmediğin için sana olan davranışları ilgi gibi görünmus olabilir. Yoksa yağmur da var, ortam musaitmis yani, citlatabilirmis bişeyler.

İnanın salonda da dün akşam eve bırakırkenki gibi mesafeli olsa asla böyle şeyler düşünmez muhabbet dahi kurmazdım fazla.Çok şaşırdım.

Hepsini okudum:KK45:
Bence siz bir adım atmayın yeterince atmışsınız biraz sessiz kalın bakalım okula dönene kadar bir girişimde bulunacakmı? Bence sizin geçmişinizi kurcalaması insanlara güvenmediğini gösteriyor. ona verdiğiniz yanlış izlenim onu biraz uzaklaştırmış. Aslında sizde hata yok da o almak istediği gibi almış. dediğim gibi bence bir süre sessiz kalın izlemede olun. Ama açık konuşmak gerekirse aşık olduğunu düşünmüyorum özellikle sonlara doğru anlattıklarınızdan. Geçici heves gibi gördüm üzgünüm...

İnsanlara güvenmediğine o kadar eminimki,tivitırını görseniz kardeşim sen hergün birinden kazık mı yedin dersiniz çok enteresandı.
Evet biraz olayları anlamak istediği gibi anlıyor ben de farkındayım.
Bir de bana dün akşam eve bırakırken "sen biraz kıskanç biri gibisin" dedi gülerek nerden bu kanıya vardın dedim güldü sadece.Sonra dolaylı yoldan onun hakkında ne düşündüğümü sormaya çalıştı sanırım tam hatırlamıyorum ama sen de olayları görmek istediğin gibi görüyorsun çoğu zaman dye cevap vermiştim.
Geçici bir hevesse üzülürüm ama öyleyse bir an önce anlamakta fayda var zira aşık oluyorum

okudum valla. direkt söylüyorum. aşık falan değilsin, eleman sana bilindik ''hatunun kafasını karıştır'' taktiği uygulamış. naçizane fikrim, üstüne düşmemen. sen arayıp sordukça o geri çekecek kendini. 26 yaş da ayrıca ''aa neden evlenmedin??'' sorunu yaratacak bir yaş değil. yazım tarzınızdan blogger olduğunuzu varsayıyorum, hadi bakalım.

okudum valla. direkt söylüyorum. aşık falan değilsin, eleman sana bilindik ''hatunun kafasını karıştır'' taktiği uygulamış. naçizane fikrim, üstüne düşmemen. sen arayıp sordukça o geri çekecek kendini. 26 yaş da ayrıca ''aa neden evlenmedin??'' sorunu yaratacak bir yaş değil. yazım tarzınızdan blogger olduğunuzu varsayıyorum, hadi bakalım.

peki neden böyle birşey yapıyor?yani çok incitici.bence de 26 yasında bir sorun yok ama laf olsun diye mi dedi bilmiyorum.herhalde kendince aşk hayatımı sorgulamak istedi.
buarada blogger demişsinz kötü anlamda mı anlamadım?blogger değilim.

İnsanlara güvenmediğine o kadar eminimki,tivitırını görseniz kardeşim sen hergün birinden kazık mı yedin dersiniz çok enteresandı.
Evet biraz olayları anlamak istediği gibi anlıyor ben de farkındayım.
Bir de bana dün akşam eve bırakırken "sen biraz kıskanç biri gibisin" dedi gülerek nerden bu kanıya vardın dedim güldü sadece.Sonra dolaylı yoldan onun hakkında ne düşündüğümü sormaya çalıştı sanırım tam hatırlamıyorum ama sen de olayları görmek istediğin gibi görüyorsun çoğu zaman dye cevap vermiştim.
Geçici bir hevesse üzülürüm ama öyleyse bir an önce anlamakta fayda var zira aşık oluyorum
Yani aslında salondaki hareketlerine bakacak olursak evet hoşlantı gibi durabilirdi gözümde ama devamını da getirseydi.. O sarışın dövmeli kızlada konuşması bana, size karşı hoşlantı hissetseydi onla yanlış anlamamanız için muhatap olmazdı dedirtti.. Değişik bir insan ama. Bu yüzden takipte kalın.. Bence artık mesaj atmayın. Hem görürsünüz okula gidene kadar boş zamanmı değerlendirdi yoksa gerçekten benimle ilgilendi mi diye.. Belkide geçmişte edindiği tecrübelerden dolayı yavaş ve temkinli davranıyordur... Bilemeyiz. Biz hemen acaba niye telefon numaramı almadı deriz.. Ama o ağır akışına bırakarak gitmeyi tercih eder. Acele etmek istemez. Tüm bu soruları okul dönüşü tavırlarından anlarsınız gibime geliyor. Sıkıntı edip üzülmeyin.umarım doğru insandır hakkınızda hayırlısı olur.:KK60:

Bence siz fazla belli etmişsiniz hoslantinizi.birazda sıkıştırip üzerine gitmissiniz. İlk zamanlar o kovaliyordu sizi ve onun hoşuna gidiyordu bence.sonra siz fazla pas vermissiniz ve heyecanı kalmamış bu işin ona göre belkide. Bazı erkekler elde edemediği kızları kovalamaktan haz duyar.yakınlaşma oluncada tadı kaçar. Buda o cinstir diye düşündüm

peki neden böyle birşey yapıyor?yani çok incitici.bence de 26 yasında bir sorun yok ama laf olsun diye mi dedi bilmiyorum.herhalde kendince aşk hayatımı sorgulamak istedi.
buarada blogger demişsinz kötü anlamda mı anlamadım?blogger değilim.
bloggerların genel anlamda yazım tarzı düzgün ve akıcı olur. bakın onun neden böyle yaptığına yönelik tahminim bence hayatında şu an biri var mı onu kontrol etmekti. tahmin ötesinde kesin emin olduğum bir konu var ki, o da senin hatan.

asla ve asla bir erkek sana ciddi veya dalgayla karışık olarak ''neden evlenmedin,noldu'' sorularını sorunca rahatsız olduğunu belli etme. burası bunun yeri değil demek yerine, ''hayrola canım koşarken mahalle teyzesi mi çıkıyor içinden?'' gibi belki daha az kırıcı bir şaka yap. konudan kaçma, ister istemez karşındakine üstüne gelecek bir güç veriyorsun.

bence umursama bir süre, normalde olduğun gibi olma, yanında daha esprili olursan erkekler aslında o zaman '' aa bu benden hoşlanmıyor sanırım'' kafasına geliyor. ki sen kendini çektiğinde üstüne gelmiyorsa üzülerek söylüyorum sarışın B planı olarak aktif olacaktır.

Yani aslında salondaki hareketlerine bakacak olursak evet hoşlantı gibi durabilirdi gözümde ama devamını da getirseydi.. O sarışın dövmeli kızlada konuşması bana, size karşı hoşlantı hissetseydi onla yanlış anlamamanız için muhatap olmazdı dedirtti.. Değişik bir insan ama. Bu yüzden takipte kalın.. Bence artık mesaj atmayın. Hem görürsünüz okula gidene kadar boş zamanmı değerlendirdi yoksa gerçekten benimle ilgilendi mi diye.. Belkide geçmişte edindiği tecrübelerden dolayı yavaş ve temkinli davranıyordur... Bilemeyiz. Biz hemen acaba niye telefon numaramı almadı deriz.. Ama o ağır akışına bırakarak gitmeyi tercih eder. Acele etmek istemez. Tüm bu soruları okul dönüşü tavırlarından anlarsınız gibime geliyor. Sıkıntı edip üzülmeyin.umarım doğru insandır hakkınızda hayırlısı olur.:KK60:

Zaten beklemekten başka yapacak birşeyim yok :110: yani açıkçası bu faceboktan atılan mesajlarıma bir türlü karşılık gelmemesi dahası bir tanesi dışında hiçbirisinin ulaşmamış olması(?) bu kafamı karıştırıyor,teşekkür ederim iyi dileklerniz için :KK200:

Back