- 14 Ekim 2014
- 46
- 20
- 13
- 42
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
bu gece sabah olmaz banaen sonun da bu adamın ortalama yüz hatları ile yaratılmış bir çizim olduğunu okumuştum. dünyanın genelinde egemen olan detaylar ile çizildiği için hepimize bir şekilde tanıdık geliyormuş. resme bakınca onu gördüğümüzü düşünüyormuşuz..
ben boyle seylerden cok etkılenıyorum sabaha kadar sureklı uyandımTürkiye'ye gelmemiş canım bu adam
Ben de görmedim ama bundan sonra bir gün muhtemelen göreceğim malum"bilinçaltı"
en sonun da bu adamın ortalama yüz hatları ile yaratılmış bir çizim olduğunu okumuştum. dünyanın genelinde egemen olan detaylar ile çizildiği için hepimize bir şekilde tanıdık geliyormuş. resme bakınca onu gördüğümüzü düşünüyormuşuz..
şanslısın bende hatırlarım aksineben genelde rüyalarımı hatırlamadığım için sıkıntı yok
bi tane rüyam vardı. onu da sıkıntılı olduğumda mutlaka görürdüm. çok çok yüksek bi yerden atlıyorum. berrak duru bi denize. o kadar berrak oluyo ki su. sonra uyanıyorum bu kadar..şanslısın bende hatırlarım aksine
bi tane rüyam vardı. onu da sıkıntılı olduğumda mutlaka görürdüm. çok çok yüksek bi yerden atlıyorum. berrak duru bi denize. o kadar berrak oluyo ki su. sonra uyanıyorum bu kadar..
anneme anlattım bu rüyayı. ben su gördüğümde bizden biri hasta olur mutlaka dedi. ve ben de en son bu rüyayı gördükten sonra dayımı kaybettik. bi hafta hastanede kalmıştı. kaybettiğimiz akşam kendisini kaybettiğimizi görmüştüm. onun haricinde başka bişey yok görmüyorum galibaya da eskiden böyle rüyalarım sık sık gerçek çıktığı için bilinc altım rüyayı unutmamı söylüyo belki de ondan hatırlamıyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?