Daha görmeden posta koyan adamla hala görüşmek istiyorsunuz.Merhaba arkadaşlar kısacık anlatacağım size durumu
Ben yeni mezun oldum iş arayışındayım 2 aydır
Bu süreçte evlilik düşüncesi ile gelen birisi oldu ben böyleyim şu şekilde birini istiyorum dedi tanımaya başladık
Lisede aynı okuldaydık ama 2 aydır konuşmamıza ragmen şehirleri ayarlayamadık o geldi ben gittim ben gittim o geldi aynı şehire sonuç olarak yüz yüze gelemedik .konuşmalarda hep gezmemi arkadaşlarımı makyajımı yargılayıcı ifadeler oluyordu sert mizacı da incitiyordu.
Bu iki ayda 2 kez uygun olmadığımızı düşünüp bitirmek istedim .
İlkinde günlük bir konuşmada azarlamıştı beni çok ağırıma gitmişti sert bir yapısı var üzülüyorum dedim tamam yapmayacağı bir daha demedi ama tekrar barışmak istedi
İkincisinde canı istediğinde arıyor canı istemediğinde aramıyordu işi çok yoğun ama durum bu evlilik empoze edip telefonu kapatıyordu her seferinde ben de önce kendi hayatımı kurmak istediğimi söylüyordum kendini geri çekince ben de yeterince meşgul hayatında ben de meşgul etmek istemiyorum seni dedim uygun değiliz birbirimize dedim bitirdik
Bana sinirlendiği birgün mesaj attı aradı uygun olabildiğince ilgilenmek istediğini ama durumunu seyehatlerini iş temposunu anlattı. şuan iş hayatım olmadığı için fazla ilgi göstermişim bu ilgi de onu rahatsız etmiş. herneyse yeniden tatlıya bağladık.
adam 3 gün düzeldi sabah mesajları gece aramaları görüntülü görmek istemeler. 4. gün yine aynısı. bazen beni hiç aramadığı oluyor. ben aramak istemiyorum çünkü ilgili görünmek istemiyorum. eskisi kadar sert değil artık sen bana öğretirsin diyor ama . yürür mü sizce böyle sallantıda giden bir ilişki?
hayatımı düzene oturtamadım ama 3. kez bitirmeye meyillenirsem artık tamamen bitmesine karar vermem lazım. sizce neden sürekli geri dönüyor ama kalıcı olmuyor bu bana olan davranısı ? yanımda olsan böyle olmazdan başka birşey söylemiyor.
Ne yapmalı yol mu vermeli görüşünceye kadar sabretmeli mi?
2 kez bitirmeyi ben istedim o değil. 1 hafta konuşmadık da . o aradığında barışmak istedi. posta koyduğu kısmı anlayamadımDaha görmeden posta koyan adamla hala görüşmek istiyorsunuz.
Azminizi kutlarım.
2 kez bitirmeyi ben istedim o değil. 1 hafta konuşmadık da . o aradığında barışmak istedi. posta koyduğu kısmı anlayamadım
İlkinde günlük bir konuşmada azarlamıştı beni çok ağırıma gitmişti sert bir yapısı var
Bunlar.güya benim şehrime gelmiş ama kızgınmış
Henüz bir araya gelmeden iki kez bitirilme noktasına gelen bir ilişki,sizce yürür mü?
neden her seferinde geri dönüyor anlayamıyorumYola getiremezsin bunu.Yol ver gitsin
Siz yüzyüze oturup konuşmadığınız bir adamla evlenmeyi mi düşünüyorsunuz? Şehirler hangi şehirler ki görüşemediniz?
Siz nereden tanıştınız? Telefonda biri ile konuşup evlenme kararı almak nasıl bir gözü karalıktır? Ya belki adamın elini tutmak bile istemeyeceksiniz... telefonda ilişki mi olur...son bitirme sınavlarım vardı ben ankaradaydım uygun olmadığımı söyledim
mezun oldum ailemin yanına gittim onun yurt dışı seyehati vardı daha sonra bitirdim
barıştık ben ailemin yanındayken o gelmiş ama görüşemedik konuşmuyorduk (1.ayrılık)
barıştık ankaraya döndüm ben iş görüşmesi için bu süreçte de konuşmuyorduk(2. ayrılık)
şimdi de 2 hafta sonra kesin geleceğini beni görmek istediğini söyledi.
Bu olmamışı yola getirmekle uğraşacağınıza olmuş bi tane bulun ya uğraşılır mıMerhaba arkadaşlar kısacık anlatacağım size durumu
Ben yeni mezun oldum iş arayışındayım 2 aydır
Bu süreçte evlilik düşüncesi ile gelen birisi oldu ben böyleyim şu şekilde birini istiyorum dedi tanımaya başladık
Lisede aynı okuldaydık ama 2 aydır konuşmamıza ragmen şehirleri ayarlayamadık o geldi ben gittim ben gittim o geldi aynı şehire sonuç olarak yüz yüze gelemedik .konuşmalarda hep gezmemi arkadaşlarımı makyajımı yargılayıcı ifadeler oluyordu sert mizacı da incitiyordu.
Bu iki ayda 2 kez uygun olmadığımızı düşünüp bitirmek istedim .
İlkinde günlük bir konuşmada azarlamıştı beni çok ağırıma gitmişti sert bir yapısı var üzülüyorum dedim tamam yapmayacağı bir daha demedi ama tekrar barışmak istedi.biz bitirdiğimizde güya benim şehrime gelmiş ama kızgınmış bana görüşmek istememiş . ben barışayım diye yalan söylemiş açığını yakaladım.
İkincisinde canı istediğinde arıyor canı istemediğinde aramıyordu işi çok yoğun ama durum bu evlilik empoze edip telefonu kapatıyordu her seferinde ben de önce kendi hayatımı kurmak istediğimi söylüyordum kendini geri çekince ben de yeterince meşgul hayatında ben de meşgul etmek istemiyorum seni dedim uygun değiliz birbirimize dedim bitirdik
Bana sinirlendiği birgün mesaj attı aradı uygun olabildiğince ilgilenmek istediğini ama durumunu seyehatlerini iş temposunu anlattı. şuan iş hayatım olmadığı için fazla ilgi göstermişim bu ilgi de onu rahatsız etmiş. herneyse yeniden tatlıya bağladık.
adam 3 gün düzeldi sabah mesajları gece aramaları görüntülü görmek istemeler. 4. gün yine aynısı. bazen beni hiç aramadığı oluyor. ben aramak istemiyorum çünkü ilgili görünmek istemiyorum. eskisi kadar sert değil artık sen bana öğretirsin diyor ama . yürür mü sizce böyle sallantıda giden bir ilişki?
hayatımı düzene oturtamadım ama 3. kez bitirmeye meyillenirsem artık tamamen bitmesine karar vermem lazım. sizce neden sürekli geri dönüyor ama kalıcı olmuyor bu bana olan davranısı ? yanımda olsan böyle olmazdan başka birşey söylemiyor.
Ne yapmalı yol mu vermeli görüşünceye kadar sabretmeli mi?
liseden tanışıyoruz biz üniversitede hiç görüşmedik.Siz nereden tanıştınız? Telefonda biri ile konuşup evlenme kararı almak nasıl bir gözü karalıktır? Ya belki adamın elini tutmak bile istemeyeceksiniz... telefonda ilişki mi olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?