Bu adam insan olamaz! Kızını istismar ettiğini kabul etti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
O sapığa 18 yıl!
Korkunç haber! Bolu’da, inşaat işçisi 43 yaşındaki Ferat E., 13 yaşındaki kızı B.N.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanıyor.
Sitene Ekle

Geçen yıl 10 Eylül’de rahatsızlanan B.N., annesi tarafından İzzet Baysal eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yapılan tetkiklerde küçük kızın 19 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. B.N. ifadesinde, babasının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Gözaltına alınan inşaat işçisi 3 çocuk babası Ferat E. de suçunu itiraf ederek son 1 yıl içinde evde kimse olmadığı sıralarda kızına birden fazla cinsel istismarda bulunduğunu, ancak kızının hamileliğinin kendisinden kaynaklanmadığını ileri sürdü.

Küçük kızın hamileliği sonlandırılırken, Adli Tıp Kurumu’da yapılan DNA testinde ceninin babasının kızın babası Ferat E. olduğu belirlendi.

Tutuklanan Ferat E., 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle Bolu Ağır Ceza Mahkmesi’nde açılan davada bugün hakim karşısına çıktı. Ferat E., suçlamayı kabul ederek pişman olduğunu söyledi.

Duruşma, eksik evrakların tamamlanması için ertelendi.
http://www.milliyet.com.tr/o-sapiga-18-yil--gundem-2178966/

diğer haber erzincan bu bolu, aynı haber mi diye araştırdım değil yani, diyecek bişey bulamıyorum

Böyleleri için idam cezası gelmeli
Allah ıslah etsin

Hapiste bol bol karşılığını alırsın simdi. Daha argo konuşurdum da banlanmak istemiyorum.

Bu nedir ya? Bu nasıl ahlaksızdır?
Baba bile denmez buna,pislik.
İnşallah hapishanede icabına bakarlar.
Birde çocuk benden değil diyor adi.
Dayanamıyorum artık böyle haberlere.
Biz ne zaman kendi çocuğuna bu gözle bakacak hale geldik,aklım hayalim almıyor.

18 yıl ne ya,bir çocuğun kararan hayatı için çok az bir rakam bu.hayatta ki en yakın olan erkekten boyle bir şey görmüş hamile kalmış 20 haftalik gebeliği büyük ihtimalle normal doğumla bir sürü acı çekerek sonlandırılmis bir kız çocuğu bu 18 yıl mı olmalıydı bu adi herifin cezası!

65-70 yasinda olsa 18 yilda beöki icerde ölür derdim de. Bu adam cikacak. Sonra baska canlar yakacak. Seref yoksunu haysiyet yoksunu

bu başka bi habermiş Chess
bende ne kadar çabuk yargılaması yapılmış diyecektim.
inanamıyorum
bi babanın kızına bunları yapabildiğine inanamıyorum

18 yılmı, şaka mı bu bir baba 13 yasındaki kızını hamie bırakıyor ve cezası 18 yıl mı.
18 tane kızgın demiri soksan buna az ....

Ne oluyor bu insanlara gerci bunlara insan denmez ama neyse .. Bolu da ayni erzincanda ayni haber .. Kizina nasil bunu yapar aklim almiyor .. Allahim sen bizleri kotu insanlardan koru yarabbi .. Bu devirde babana bile güvenmiyceksin lafin8n açilimi bu adiii yaratiklar ...hapishaneden haberlerin yakin zamanda gelir ...

BOYLE INSANLARI ASMAK GEREKIYOR VE BU KANUNUN TEKRAR BU TUR SAPIKLAR ICIN GERI GELMESI GEREKTIGINE INANIYORUM AFFI YOK ÖLÜM! GEBERMELERINI ICTEN BIR SEKILDE ISTIYORUM TABI ONCE ONLARDA ISTISMAR EDILSIN AYNI HISSI YASASINLAR !! Bu konuda cok katıyımmm!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…