• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam insan olamaz! Kızını istismar ettiğini kabul etti

Neden böyle yaratıkları ceza evinde bizlerden aldıkları vergilerle besleyip yaşatıyorlar , tıbbi işlem uygulamadan Hadim etsinler:KK62:

Ben bu 18 yılı anlayamıyorum ya, avukat var mı?
image.jpeg

16 yıldan az olmayacak bir ceza alacak.

image.jpeg

Ve cezası yarı oranda artırılacak. Bu durumda en az 16+8 olunca 24 yıl olması gerekmiyor mu?

Allah bin belanı versin adi yaratık

karının da aynı şekilde

sizin gibilerine anne baba denemez midem kalktı

18 yıl almış birde itiraf ettiği için indirim mi aldı birde pis sapık

böyle adalet olmaz olsun

Bende dünkü haberin devamı sananlardanım meğer bu başka bir sapık adi yaratıkmış

Eskiden senin anan bacin kizin yokmu derdik simdi o laf bile hukumsuz kaliyo yok boyle birsey cok asiri uzuldum kiza en cok guvenmen gereken insan sana bunu yapiyosa of of muhebbet falan degil ya asacan bi meydanda o malum organindan hemde kaziklara oturtucan boylelerini

ayrı haberler malesef ve bu kız çocuğu hamile babasından, bi de çocuk benden değil demiş, ama DNA sonuçları ortada...

bu arada 18 yılda kesinleşmiş ceza değil, istenen ceza, suçunu kabul edip, pişmanım demiş ordan bi indirim alır herhalde önce...

Hay senin gibi babaya tüküreyim ben.Babamıza güvenemeyeceksek kime güvenicez bu hayatta :KK43:

diğer haber için kk face de bazı insanlar saçmalıyosunuz yalan haber gibisinden bişeyler demişler, bi de bunu görseler dna raporu bile, buna ne derler acaba... acı ama bunlar olan şeyler...

aman Allahım bu nasıl nasıl bişey.küçücük çocuğamı nefsin aktı şerefsizz.ki senin öz kızın.rabbim bu dünyanın adaleti yok sen bilirsin

Bide utanmadan çocuk benım değil başkasından diyor. Yuh ya !
Demekkı bu adam kızını başkalarına satıyordu

18 yıl mı bu kadar mı iğrençliğin cezası dilerim 18. günde defalarca tecavüz edilmiş, şeyi kesilmiş kan kaybından ölmek üzereyken bulunur

19 haftalık hamile bir kızın annesi durumu anlamamış mı, yok muymuş annesi

Allah belanı verecek pislik
Kız da dilerim bundan sonraki hayatında çok mutlu şekilde yaşar, Allah iyi insanlarla karşılaştırır
Psikolojik destek şart kıza çok üzüldüm ya

Back