- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
Evet tabiki ama öyle romeo ya dönüşmedi .. O da sarılmaya iltifat etmeye başladı.. Sen sakın üzülme inan bana çoğumuzun kocası bildiğin odun .. O filmlerdeki gibi adamlar yok varsada 10000000000000 da 1 dir .. O yüzden sev sev odununu yıllar sürüyor ama genede azıcıkta olsa yontuluyorlar :)))))) ..Olabiliyor yani. Bunu duyduguma sevindim
Tabi ki değişmez. Kimse değişmedi bugüne kadar. Adam evlenmeden önce zaten öyle değilmiş ki. Madem bu durumu sorun edecektin daha sevgiliylen daha ince ruhlu bi erkek arayışına girmen gerekiyordu. Bende bunu anlamıyorum. İnsan neden evlendiği insanın değişmesini ister ki? Ha adam evlenmeden önce ilgili romantik olurda evlenince köprüyü geçtim psikolojisine kapılır o zaman tamam şikayet etmekte haklısın. O zaman ayar verilip düzeltilir. Ama zaten öyle olmayan birinin evlendikten sonra değişmesini istemek esmer bi adamla evlenip keşke gözleri mavi saçları sarı olsaydı demek gibi bişey.
Bazı insanlar şiirden,edebiyattan,suprizler den hoslanmaz onu da o şekilde kabullenmek lazım önemli olan başka sorunların olmaması benim eşimede şiir okurum bazen ne anladın derim hiç bişey diyip gülüyor şiiri hiç sevmem diyor :) bende tam aksine çok severim çok güzelde şiirler yazarımEşim hic romantik degil
Sarki soyleyemez siir yazamaz öyle süslü cumleler de kuramaz.. tamam bunlar yetenek işi . Ama insan yazilmis siir de mi bulup okuyamaz ya... evlenmeden once sarki dinletirdi bazen telde.. simdi o da yok.
Ben siir yazabiliyorum ona yazdigim siirleri okurken guluyoooo yaaa! utanip mi guluyo dalga mi geciyo bilmiyorum ama ..
okulluyken siir derecelerim var gercekten gulunecek oldugundan degil yani.
Artik icimden de gelmiyor. Iyice sogudum siirden edebiyattan..
Ben romantik olsun istiyorum biraz ruhuma dokunsun. Surpriz yapsin.
Hic bir caresi yok mu bunun.
Benim hatalarim varsa ben de duzelteyim .. tavsiyelerinizi bekliyorum
Nişanlımın şiir okumasını bırak şarkı dinletmesini bile istemem. Bende sevmeyenlerdenim. Ay gülerim benn
Eşim hic romantik degil
Sarki soyleyemez siir yazamaz öyle süslü cumleler de kuramaz.. tamam bunlar yetenek işi . Ama insan yazilmis siir de mi bulup okuyamaz ya... evlenmeden once sarki dinletirdi bazen telde.. simdi o da yok.
Ben siir yazabiliyorum ona yazdigim siirleri okurken guluyoooo yaaa! utanip mi guluyo dalga mi geciyo bilmiyorum ama ..
okulluyken siir derecelerim var gercekten gulunecek oldugundan degil yani.
Artik icimden de gelmiyor. Iyice sogudum siirden edebiyattan..
Ben romantik olsun istiyorum biraz ruhuma dokunsun. Surpriz yapsin.
Hic bir caresi yok mu bunun.
Benim hatalarim varsa ben de duzelteyim .. tavsiyelerinizi bekliyorum
Lütfen kusura bakmayın,tabiki herkesin kendi zevk meseleside şiirler ayıcıklar böcükleeeer... Vallahı saçma yani şimdi.Belli bir yaştan sonra huzurlu bir eve,oturup sohbet edip gülebildiğin seni anlayabilen bir kocaya sahip olmanında özel şeyler olduğunu göremeyen kadınların aklının beş karış havada olduğu inancındayım.Edebiyat dediğinizde çokta gerçekçi bişey değil, Eşi ölünce acısından Makber şiirini yazan Abdülhak Hamit Tarhan bile çok kısa bir süre sonra başka bir kadınla evlenmiştir nihayetindeAz önce bikaç yazı daha okudum,birini eşi aldatıyomuş,birinin eşinin kaşı gözü çok oynuyomuş filan.Tabiki herkesin derdi kendinede,senin derdin biraz fazla havai geldi artık Allah yukarıda doğrusunu o bilir.Benimki sadece şahsi fikrim.
Ayyy cok haklısınız yaaa yazık kocama ben de işe gonderirken bakip bunlari düşündüm kosturup duruyor zavallim hal mi kaliyor diye.. nys ben sustumromantizm martavalları televizyonlardaki pembe dizilerin, romantik komedi filmlerinin Türk kadını üzerindeki olumsuz etkisi..
arkadaşlar eşinizle evinizde sevgi, saygı, maddi kese ve kafa birlikteliği varsa, huzurunuz yerindeyse, sizi ailesine ezdirmiyorsa, özel günlerinizi hatırlıyorsa, arada da hediyeler felan alıyorsa daha allahtan cezanızı mı istiyorsunuz yok şiirmiş yok şarkıymış.. hayat telaşesi insanı ne kadar yoruyor unutuyorsunuz galiba..