bu adam degismez mi

Tabi ki değişmez. Kimse değişmedi bugüne kadar. Adam evlenmeden önce zaten öyle değilmiş ki. Madem bu durumu sorun edecektin daha sevgiliylen daha ince ruhlu bi erkek arayışına girmen gerekiyordu. Bende bunu anlamıyorum. İnsan neden evlendiği insanın değişmesini ister ki? Ha adam evlenmeden önce ilgili romantik olurda evlenince köprüyü geçtim psikolojisine kapılır o zaman tamam şikayet etmekte haklısın. O zaman ayar verilip düzeltilir. Ama zaten öyle olmayan birinin evlendikten sonra değişmesini istemek esmer bi adamla evlenip keşke gözleri mavi saçları sarı olsaydı demek gibi bişey.

malesef çaresi yok...herkes şiir sevmez romantik olamaz..en iyisi onun gibi olmak..

Olabiliyor yani. Bunu duyduguma sevindim
Evet tabiki ama öyle romeo ya dönüşmedi .. O da sarılmaya iltifat etmeye başladı.. Sen sakın üzülme inan bana çoğumuzun kocası bildiğin odun .. O filmlerdeki gibi adamlar yok varsada 10000000000000 da 1 dir .. O yüzden sev sev odununu yıllar sürüyor ama genede azıcıkta olsa yontuluyorlar :)))))) ..

canım bu hata olarak görülecek bir durum degil herkesinfikri aklı düşüncesi davranış tarzı hitabı farklı senin şansınada bu bu gelmiş zorlarsan ne kadar yaparbilemem ama . yinede kendi bildiignden şaşmaz diye düşünüyorum

kimse değişmez tatlım..
bir süre bastırabilirsin sadece.
hem bende hiç romantik değilimdir..
öyle ara ara güzel bişey diyeyim diyorum adama bi donup kalıyo bünyem alışık değil ters tepiyo diyo

Evlenmeden once tabiki ilgili ve daha hassasti. Yoksa evlenmeye ikna edemezdi zaten. Ama simdi anliyorum ki hep ben istemisim o da yapmis .
evlilikten onceki heyecan da gidince daha bi ortaya çıktı . Artik istemeden yapsin diyorum bi de beklenmedik anda. Dogumgunumde sagolsun yapar bişeyler ama zaten yapacagini biliyorum.

artik beklentimi bildigi halde cok da zorlamiyor kendini ya da bana oyle geliyor . Ben de soylemekten yoruldugum icin bu emekler biraz olsun iz birakir mi diye merak ettim. .

Bazı insanlar şiirden,edebiyattan,suprizler den hoslanmaz onu da o şekilde kabullenmek lazım önemli olan başka sorunların olmaması benim eşimede şiir okurum bazen ne anladın derim hiç bişey diyip gülüyor şiiri hiç sevmem diyor :) bende tam aksine çok severim çok güzelde şiirler yazarım

Haha, gulumsettiniz.
Olmuyorsa olmuyordur, olanla yetinin artikin

Ayy cok ilginç geliyor bayamlarin hepsini kendim gbi saniyordum. Her bayan sarkidan siirden ronantik laflardan hoşlanır diye düşünüyordum cunku en ciddi arkadaslarimin bile boyle durumlarda birden askbocugune dönüşmesini gozlemledim. Yani etkilendiler ya da bu beklentileri vardi. Nys hayat size daha kolay bence .ben de biktim bu duygusalligimdan ilgi manyagiyim resmen ilgi istiyorum hep ve goremeyince üzülüyorum. Karsima cok romantik cikti da ben elemedim ki benim uyanik esim lise biter bitmez düştü pesime.gozumu acip onu gördüm gbi bişey. Kandirdi beni
Ama seviyorum tabi caniimmmmm Seviyorum istedigim kadar ince ruhlu olmasa da...
Nişanlımın şiir okumasını bırak şarkı dinletmesini bile istemem. Bende sevmeyenlerdenim. Ay gülerim benn

İçinden gelmiyorsa,sırf istediğin için yapsa daha mı iyi rahat bırakın adamcağızı..
Bunu ben söylüyorum bide az önce salsa tango r&b ve bi fiil dans çeşitlerini öğrenmesi gerektiğini söyleyen ben yani

Lütfen kusura bakmayın,tabiki herkesin kendi zevk meseleside şiirler ayıcıklar böcükleeeer... Vallahı saçma yani şimdi.Belli bir yaştan sonra huzurlu bir eve,oturup sohbet edip gülebildiğin seni anlayabilen bir kocaya sahip olmanında özel şeyler olduğunu göremeyen kadınların aklının beş karış havada olduğu inancındayım.Edebiyat dediğinizde çokta gerçekçi bişey değil, Eşi ölünce acısından Makber şiirini yazan Abdülhak Hamit Tarhan bile çok kısa bir süre sonra başka bir kadınla evlenmiştir nihayetinde Az önce bikaç yazı daha okudum,birini eşi aldatıyomuş,birinin eşinin kaşı gözü çok oynuyomuş filan.Tabiki herkesin derdi kendinede,senin derdin biraz fazla havai geldi artık Allah yukarıda doğrusunu o bilir.Benimki sadece şahsi fikrim.

Eşinizin huyunu kesinlikle değiştiremezsiniz, siz eşinizi bunaltmamaya çalışın derim ben.. He eğerki bir gün içinden gelip yapmasını istiyorsanız bir süre sizde ilgisiz gibi davranın kendisini garip hissedicek ve belki birşeyler yapabilir bence .

Haklisiniz tabi diger dertleri Allah kimseye yasatmasin. Biraz yapi meselesi biraz da ilgi istedigim bir donemdeyim. Adam romantik degil diye kapiya koyma gbi bi niyetim yok.

Diger basliklarla kiyaslarsak dert sayilmasa da simariklik gbi gorunse de esim azicik kendini zorlasa bukonuda, bana iyi gelecek mi: Evet.
Ben mutlu olunca ailemi de mutlu edecek miyim:Evet.
Iste onemli olan da bu.

romantizm martavalları televizyonlardaki pembe dizilerin, romantik komedi filmlerinin Türk kadını üzerindeki olumsuz etkisi..
arkadaşlar eşinizle evinizde sevgi, saygı, maddi kese ve kafa birlikteliği varsa, huzurunuz yerindeyse, sizi ailesine ezdirmiyorsa, özel günlerinizi hatırlıyorsa, arada da hediyeler felan alıyorsa daha allahtan cezanızı mı istiyorsunuz yok şiirmiş yok şarkıymış.. hayat telaşesi insanı ne kadar yoruyor unutuyorsunuz galiba..

Ayyy cok haklısınız yaaa yazık kocama ben de işe gonderirken bakip bunlari düşündüm kosturup duruyor zavallim hal mi kaliyor diye.. nys ben sustum
Agzimin payini aldim

Etrafımda hiç karısına kocasına şiir okuyan bir tanıdığım olmadı
Kocam bana şiir okusa ben de gülerim
Onlar filmlerde dizilerde,

Dizilerde yada filmlerdeki gibi hayat yaşamak zor,son dönemde insanların beklediğini bulamamasıda bu sebepten bence eşinizin içinde yoksa şırıngayla enjekte edemezsiniz, onu böyle kabullenmelisiniz benim eşimde dahil etrafımda romantik erkek gerçekten yok gibi ayıcıklar,kalpler,çiçekler,böcekler gibi bir evlilik yok bana göre tüm bunlar sevgiliyken,nişanlıyken oldu bitti :)

benim erkek arkadaşım da aynı bahsettiğin gibi şiir güzel söz anlamaz. utanıyor resmen

açıkcası ben kabullendim özel günleri kutlaması beraber buluşma zamanlarımıza özen göstermesi gibi olumlu özelliklerine odaklanıyorum çünkü.

bence sen de bu durumu onun karakter yapısına vermelisin.

önemsendiğini, şiir güzel söz vs. ile değil de bu gibi davranışlarına göre hissetmeye çalış.

Bana şiir okunmasından hoşlanacağımı zannetmiyorum. Ne diyeceğimi bilemem diken üstünde gibi hissederim kendimi. Ama kısa kısa cümlelerle aşkını dile getirirse ooofff yeniden aşık olurum ki oluyorumda
Bana mesaj olarak göndersin ben okuyayım ama kendisi karşıma geçip okumasın
Mesela yakın zamanda ses kaydı yapıp göndermişti. O da hoşuma gitmişti. Yeterki canlı olmasın
Bu arada benimkide "odun" denilecek cinstendi ama ne oldu bilmiyorum daha romantik şimdi romantik ol dedikçe ben romantik olamam deyip uzak duruyordu sesimi kestim romantik olmak için uğraşıyo şimdi demekki içinde varmış. Yoksa söylemekle olacak bi şey değil bu. Sürprizleri, hediyeleşmeyi çok severim ama hayatta şiir okuyamam, şarkı söyleyemem.
Mesela mum ışığında romantik bi yemek yesek bana bi dünya güzel şey söylese, uzun uzun cümleler kursa "seni seviyorum" der sarılırım fazlasını yapamam. Hal ve hareketlerimle belli ederim daha çok
Bırakın içinden geldiği gibi davransın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…