bu adam degismez mi

Değişmez değiştiremezsin maalesef

Ahmet selçuk ilhan mi siir okusun aman o adam okuduğu zaman bile TV de bitse diyorum.evet güzel hoş ama ben sevmem ya yüzüme ölü balık gibi bakıp

Saçların saman sarısı gözlerin ela denizi

Tenin pamuk topu demesini

İykkkk

Eşim hic romantik degil
Sarki soyleyemez siir yazamaz öyle süslü cumleler de kuramaz.. tamam bunlar yetenek işi . Ama insan yazilmis siir de mi bulup okuyamaz ya... evlenmeden once sarki dinletirdi bazen telde.. simdi o da yok.

Ben siir yazabiliyorum ona yazdigim siirleri okurken guluyoooo yaaa! utanip mi guluyo dalga mi geciyo bilmiyorum ama ..
okulluyken siir derecelerim var gercekten gulunecek oldugundan degil yani.
Artik icimden de gelmiyor. Iyice sogudum siirden edebiyattan..

Ben romantik olsun istiyorum biraz ruhuma dokunsun. Surpriz yapsin.
Hic bir caresi yok mu bunun.
Benim hatalarim varsa ben de duzelteyim .. tavsiyelerinizi bekliyorum
üstüne gitme,romantik olup anlasa tüm yaptıklarından sabah akşam iki öğün dayak yesen üstüne mutlu olurmuydun?gülüyosa gülmeyen insanlarla forumlarla paylaş şiirlerini,sende hoşaftan anlayanlarla mutlu ol.erkekler hala yapılan bazı şeyleri tavlayıp evlenene kadar.kafasıyla yaptıkları için bu öküzce düşünceleri ölene kadar öyle.en romantiği de öyle emin ol.

Bence siz romantikligi kaliplara sokuyorsunuz sikinti da burada basliyor. Benim icin onemli olan esimin anlayisli, guleryuzlu olmasidir, birlikte eglenebilmek, gulebilmektir. Mesela gecen hafta icimden yemek yapmak gelmedi, pizza soyledik. Bir elimizde pizza, bir elimizde kola dizimizde battaniye film izledik. Bu da bir cesit romantizm bak. Yani illa ki filmlerdeki gibi olmasina gerek yok.
Ha siz illa istiyorsaniz oyle ortamlari kendiniz yaratin cunku esinizin huyunu suyunu degistiremezsiniz. Mesela caniniz romantik muzik mi dinlemek istiyor? Ondan beklemeyin kendiniz acin.

Merhaba,ne kadar evlisiniz bilmiyorum ama,bende aynı sorunla karşı karşıyayım. Bunların hiçbirini yapmaz. Ama bazen pc'de şarkı dinlerken mırıldanır,bu sana gelsin vs.. der. Sevgisini mumlarla,hediyelerle,sürprizlerle göstermez,ama tatlı tatlı konuşarak,benım incitmeyerek,benı okşayark,mağazaya girdiğimizde kendine bir sey aldığında bana da 'istediğin bir sey varsa al' diyerek gösterir. Benim için ilgi bunlardır. Ama kadınlar her zaman Fazlasını ister. Ben de fazlası olsa zararı olmaz yanii diyorumm :) Fakat,zamanla olucağını düşünüyorum. Henüz 11 ay oldu evleneli.

Eşim hic romantik degil
Sarki soyleyemez siir yazamaz öyle süslü cumleler de kuramaz.. tamam bunlar yetenek işi . Ama insan yazilmis siir de mi bulup okuyamaz ya... evlenmeden once sarki dinletirdi bazen telde.. simdi o da yok.

Ben siir yazabiliyorum ona yazdigim siirleri okurken guluyoooo yaaa! utanip mi guluyo dalga mi geciyo bilmiyorum ama ..

Karakter meselesi .
O şiirleri bana okusa eşim bende gülerim,oda bunlardan hoşlanmıyor demekki.
Birazda siz değişmeyi deneyin.

yapı meselesi canım. benimkide öyle hiçççç romantik değildir. ama seviyorum onu odunum benim :)

işte evlilik bu.
"sıfır kaybetme korkusu"nu alıyorsunuz. "güven duygusu"nu alıyorsunuz.
bunun karşılığında "aşk, tutku ve heyecan"ı sonsuza dek veriyorsunuz.

haa ama pardoonnn, kutsal aile yapısı çok möhimdir falan filan diyy miii :)))
asdfghjklşişkhgdsa

Eşim hic romantik degil

Benim eşim evlenmeden önce kalbimi kırdığında, gitarla çalar söyler sesini kaydedip gönderirdi bana, ya da mektuplar yazardı sürpriz ..
Ama şimdi evlendik adam barışmak için yastık fırlatıyor sanki küçük kız kardeşiyim ben onun ..
Sürpriz falan da kalmadı gitti bitti artık ..
Değişim var ama evlendikten sonra odunlaşma değişimi var :KK43:

Eşim hic romantik degil

Canım bak sana bir şey dicem. Benim kocam bildiğin odun. Hadi biraz daha insaflı olayım odun değilde yontulmuşu olsun yani kalas. Mağazaları dolaşırken üstümde başka kıyafetlerle mağazadan çıktım ve gezdik dolaştık o kadar yine de bunu farketmedi düşün yani. Senin üstünde bunlar yoktu. Sen mağazadan aldıklarını mı giydin demedi. Hiç şiir okudugunu bilmem yada güzel bir söz söylediğini. Yok yapamıyor. Israr etsem 5 dakika düşünür ve "seviyorum" der kimi derim "seni" der. Aklına başka hiç bir şey gelmez. o kadar giyinir kuşanırım şöyle bir alıcı gözle beni süzdüğünü hiç görmedim.
Ama şimdi olaya diğer boyutuyla da bakıcam. Ben bilmem ki eşim bugüne kadar bir kadına baksın. Ya da bir kadının dikkatini çekmek için bir çaba sarf etsin. Tatlı dille romantik hallerle başka bir kadını ayartmaya çalışsın. Asla. Dünyadaki insanları kadın-erkek olarak ayırmaz. Baktıgında gördüğü tek şey insandır.
Bir tanıdıgımızın kocası ayak üstü 40 dakikada 40 takla atar. Şiirler, özlü sözler v.s ve mütemadiyen karısını aldatır. O güzellikleri sadece karısına yapmaz yani. Adam bu konuda profesyonelleşmiş hatta mastır yapmış.

Kendi kendime siir okumayi severim ama birinin bana okumasini ben de cok komik buluyorum.Adamin yapisi bu sonucta sevmiyordur.Hem romantizm sadece siir okumak mi yahu.Sizi dusundugunu gosteren en ufak bir hareket de bence romantizm kapsamina girer.

Yapısında yoksa değişmiyor. Nişanlımla 7 yıldır tanışıyoruz,5 bucuk ay sonra da evleneceğiz,ben ne kadar romantiksem o da o kadar duygusuz. Ama insanları olduğu gibi kabullenmek gerekiyor sanırım

İnşallah okuyacagim teşekkür ederim
Herkesin sevgi dili farklıdır. Siz şiirden hoslanırsınız, karşı taraf hediyelesmekten mesela..
Ben de zamanında eşimi kendi hoslandigim seyler dogrultusunda yönlendirmeye çalıştım sagolsun bir yaptı ikinci yok. En sonunda " benim beynimle senin beynin aynı çalışmıyor beni olduğum gibi gör" diye tartıştı benimle :) haklıydı.

Şimdi yazarın adını tam hatırlamıyorum ama "5 sevgi dili" diye bir kitap var. Onu okuduktan sonra eşimin sevgi dilini bulmuştum. Ondan ne bekleyeceğimi biliyorum ve ona göre mutlu oluyorun. Tavsiye ederim.

Eşim hic romantik degil

Ahahaha çok tatlısın ama değişmez:confused:

Olabiliyor yani. Bunu duyduguma sevindim
Benim eşimde hiç romantik değildi zamanla oldu .. Bence dert etme , ona güzel sözler söyle işten eve geldiğinde sevgi dolu sarıl öp ben 5 yıl sonunda eşimi yonttum :))))) ama şiiri herkes sevmez hatta çoğu insan sıkılır . Mesela ben romantik sayılan bir hatunum şiir hiç sevmem .. Takma tatlım her şey yoluna girer

Herkes de şiir e takilmis. Ben herhangi bir sairin herhangi birine yazdigi siirden sıkılırim dinlerken ama bana askim siirle hitap etse ya da bari msj atsa ne guzel olurdu.. :KK36::KK54:

Durupdururken yoldan sevdigim bi cicegi koparip gelse bile hosuma giderdi aslinda..

Ben onun icin biseyler yapmaya calisiyorum bi erkegin en cok hoslandigi konu hakkinda yani:oops:

E bende duygusal tatmin istiyorum ama dur bakalim su 5 sevgi dilini okuyayim da kocacigimin dilini bi çözeyim.

Ask filmlerinden sogudum artik ya. Orda adamin ettigi laflari kesin bi kadin yazmistir diye düşünüyorum artik.:confused: Ben etrafimda hep odun tabirinde adamlar gördüm hic ince ruhlusu cikmadi karşıma. Var mi acaba diyorum yoksa filmler hep kadinlarin hayal ürünü müo_O

Burclarla da ilgisi olabilir mi bi de ??
Genelde hangi burc ince ruhlu olur gbi.

Bizimki şiirden nefret eder, şarkılarla falan da pek aramız yok :KK70: Ama romantiktir gülüşürüz, eğleniriz sürekli. Yani birlikte eğlenebiliyorsanız takmayın şiiri şarkıyı. Filmlerde olur onlar :)

Herkes de şiir e takilmis. Ben herhangi bir sairin herhangi birine yazdigi siirden sıkılırim dinlerken ama bana askim siirle hitap etse ya da bari msj atsa ne guzel olurdu.. :KK36::KK54:

Durupdururken yoldan sevdigim bi cicegi koparip gelse bile hosuma giderdi aslinda..

Ben onun icin biseyler yapmaya calisiyorum bi erkegin en cok hoslandigi konu hakkinda yani:oops:

E bende duygusal tatmin istiyorum ama dur bakalim su 5 sevgi dilini okuyayim da kocacigimin dilini bi çözeyim.

Ask filmlerinden sogudum artik ya. Orda adamin ettigi laflari kesin bi kadin yazmistir diye düşünüyorum artik.:confused: Ben etrafimda hep odun tabirinde adamlar gördüm hic ince ruhlusu cikmadi karşıma. Var mi acaba diyorum yoksa filmler hep kadinlarin hayal ürünü müo_O

Burclarla da ilgisi olabilir mi bi de ??
Genelde hangi burc ince ruhlu olur gbi.

İyi de bu adam evlenmeden önce çok mu ince ruhluydu, çiçeklerden böceklerden, gözlerinizdeki harelerden mi bahsediyordu. Yani sevgililik, nişan dönemleri birbirini tanımak için var sonuçta. Siz çok spesifik şeyler bekliyorsunuz. Şiir okuyunca duygulansın, duygusal konuşmalar yapsın istiyorsunuz. Böyle olmayan bir adam bu saatten sonra ne yapsa sizin hatrınıza yapmış olur ve yapmacık olur. Ama bir insana yapılabilecek en büyük haksızlıklardan biri de onu olduğu gibi sevememektir. Yani bu saatten sonra Balık burcu çok incedir duygusaldır desem ne olacak ki?

Anaaam bazı herifler böyle işte romantizim yoksunu bacım napalım böyle kabul etcen . Allah başka dert vermesin. Soylemesi kolay diye duşunursen duşunmene gerek yok benimkide sürpriz özel günler vs anlamaz ama kalbi güzel beni seviyor değer veriyor yeterli hamdolsun

Bende hiç sevmiyorum ya öyle şeyleri, biri bana şiir okusa bende gülerdim. Birisi ike konuluyorsum bir ara sürekli kopyala yapıştır cicili bicili sözler vs. gönderiyordu gülesim geliyordu benimde.
Herkesin sevgisini gösterme şekli ayrıdır, siz şiir seviyorsunuz diye oda sevmek zorunda değil ki.

X